Runde sofaborde | 20 Fine runde sofaborde

20Antal produkter

SofabordeType

499 kr. Priser fra

Runde sofaborde | 20 Fine runde sofaborde

Dagligstuen er et sted, hvor man virkelig kan læne sig tilbage og hygge sammen som familie. En god film på skærmen og den perfekte plads i sofaen gør underværker i en stresset hverdag, men det er svært at holde styr på snacks, drikkevarer og alt muligt andet, hvis man ikke har et sofabord til at stille tingene fra på. Her er særligt de runde sofaborde ekstremt populære, fordi de bryder med den klassiske, firkantede indretning, som mange har i hjemmet. Så hvis hjemmet trænger til et moderne indspark, så kan et rundt sofabord være lige sagen.

De fleste tænker måske ikke videre over, hvordan deres sofabord ser ud, men det er omvendt tydeligt for alle, hvis sofabordet ikke passer ind i den stil, man ellers har lagt for dagen. Derfor kan der være god fidus i at skifte ens sofabord ud med en ny model, hvis man alligevel forsøger at gøre hjemmet mere moderne. Der findes rigtig mange sofaborde på markedet, og det er naturligvis et temperamentsspørgsmål, hvilket man synes bedst om. Omvendt er der ingen tvivl om, at runde sofaborde går sin sejrsgang i øjeblikket – og som vores liste herunder viser, så findes der rigtig mange lækre modeller på markedet.

1. Richmond Sofabord

45cmHøjde

90cmBredde

90cmLængde

Hvis du godt kan lide en klassisk stil, men alligevel gerne vil have et moderne indslag ind i dagligstuen, så er dette runde sofabord med garanti noget for dig. Bordet er udført i egefinér, og det fantastiske sildebensmønster leder tankerne hen på herskabelige boliger fra 1900-tallet, hvor luksus ikke var noget, som alle havde råd til.

Udover de æstetiske egenskaber, så er dette runde sofabord olieret, hvilket betyder, at man ikke skal være alt for ømskindet omkring det - og det er essentielt i en dagligstue, hvor man kan komme til at spilde lidt af hvert.

Materiale: Træ

2. Focus Sofabord

45cmHøjde

90cmBredde

90cmLængde

Leder du efter et stort, rundt sofabord med masser af sjæl, så er denne model bestemt en mulighed. Bordet er udført i matlakeret finér, der skaber en lækker bordplade, men det er i virkeligheden stellet af trælameller, der stjæler rampelyset.

Lamellerne skaber et anderledes udtryk, der har masser af sjæl og charme, og samtidig gør det, at sofabordet virker mindre bastant. Der er ingen tvivl om, at dette runde sofabord er eksklusivt og vil passe godt ind i et moderne hjem.

45cmHøjde

45cmBredde

45cmLængde

Leder du efter et unikt sofabord, så fås det næppe mere unikt end dette runde sofabord. Sofabordet har et eksklusivt look, der skriger luksushotel i Dubai eller et andet smart sted, og det er utrolig smukt med den røgfarvede plade og det guldfarvede stel, der komplimenterer hinanden fantastisk.

Et sofabord behøver ikke at være kedeligt og minimalistisk, hvis resten af stuen er det - det er okay at få lidt spræl ind i dagligstuen.

4. Fanny sofabord

40cmHøjde

60cmBredde

60cmLængde

Den klassiske stil er på mange måder ved at vinde indpas i indretningen verden over, og det gælder også for det såkaldte ‘franske flet’, der er brugt som bordplade til dette runde sofabord. Sofabordet er elegant og charmerende på samme tid, og det bidrager med noget unikt og anderledes, som man næsten ikke kan tage øjnene fra igen.

Selvom det muligvis ser lidt sårbart ud, så er fletværket særdeles holdbart, og det kan sagtens holde i mange år ud i fremtiden.

5. Larisa Sofabord

40cmHøjde

85cmBredde

85cmLængde

Er du på udkig efter et lidt alternativt, rundt sofabord, der bryder lidt med de faste traditioner, så fås det ikke meget bedre end denne model. Bordpladen er udført i glas med et riflet mønster, der er unikt og giver en speciel effekt, når solens stråler rammer den - og her er der næsten garanti for, at vennerne ikke har et bord magen til.

Udover det spændende look, så fås dette sofabord til en rigtig fin pris, der ikke slår bunden ud af budgettet - endnu en attraktiv grund til at se nærmere på netop denne model.

6. Neptun Sofabord

47cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Hvis du trænger til et rundt sofabord, der kan bryde lidt af den hvide dominans på farvepaletten, så er dette sorte marmorbord et godt bud. Bordet har en solid marmortop, der kan klare dagligdagens slid, men samtidig har stellet et let og luftigt udseende, der giver bordet en god balance.

For meget hvidt er sjældent særlig inspirerende, og derfor er det oplagt at få lidt moderne spræl ind i dagligstuen med dette sofabord på ønskelisten.

7. Nordic sofabord i lyst egetræ

45cmHøjde

78cmBredde

78cmLængde

Hvis du er mest til et stilrent og minimalistisk, nordisk design, hvor kvaliteten taler for sig selv, så er dette runde sofabord et fantastisk bud. Bordet er udført i kvalitetsmaterialer, og der er tale om grundigt håndværk, hvilket man virkelig kan mærke.

Det runde sofabord fra SackIt passer med garanti lige ind i din moderne dagligstue, og den høje kvalitet betyder, at det er et bord, du kan have glæde af i mange år fremover.

8. Gallery sofabord i beton

45cmHøjde

65cmBredde

65cmLængde

Næste runde sofabord på listen er et råt ét af slagsen, eftersom dets ydre er udført i beton. Det rå look er ikke til at tage fejl af, og det passer ekstremt godt ind i en moderne indretning, fordi det er anderledes og bryder med normerne. Herudover kan det fås i flere størrelser afhængigt af ens ønsker.

Et sofabord med finish i beton kan holde til lidt af hvert, og dermed slipper man for at bekymre sig om, hvorvidt der spildes rødvin, cola eller noget helt tredje på bordet.

44cmHøjde

77cmBredde

77cmLængde

Marmor har alle dage været en eftertragtet vare, og materialet er på en måde tidløst, fordi det bliver ved med at blive moderne igen og igen. Dette faktum udnytter dette runde sofabord, der med sin imiterede marmoroverflade bringer lidt liv ind i stuens indretning.

Bordet er moderne og har masser af kant med de skrånende meder, og det sorte look passer perfekt ind i en moderne stil, hvor de hvide overflader ellers dominerer.

10. Carla sofabord i lakeret egfinér

40cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Sofaborde behøver ikke at være tunge at se på, og dette runde sofabord er det perfekte eksempel på netop det. Bordet har en flot træplade som finish, men det er det sorte stel, der virkelig gør bordet moderne og oppe i tiden - og du har med garanti allerede en lysestage eller en potteplante i et lignende design.

Dette sofabord er perfekt til den mindre stue, hvor det luftige design kan være med til at skabe følelsen af et større og mere indbydende rum.

11. Halland Sofabord

50cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Halland sofabordet i sin runde udformning er et meget nordisk inspireret sofabord, som med sin enkle og ligetil stil passer ind i rigtig mange nordiske hjem. Med smukke og neutrale nuancer af blå og en lys, så får du her et både fangende, men også lidt neutralt sofabord, som ikke tager alt opmærksomheden i rummet, men gør sig praktisk og samtidig en vigtig del af indretningen.

Du kan både købe det runde Halland sofabord for sig selv, men det gør sig dog godt som på billederne ovenfor, hvor den er sammen med dets partner og danner et super flot og elegant sæt. Et meget sikkert valg, som tidsmæssigt ikke går af mode i morgen.

12. Stine Weigelt D102 sofabord

43cmHøjde

70cmBredde

70cmLængde

Selvom stilen er hentet fra 1950’erne, så kan sofabordet godt stadigvæk være moderne - og dette er denne model et stensikkert bevis på. Sofabordet, der er designet af danske Stine Weigelt, er helt klassisk i designet og er lavet i kvalitetsmaterialer, der er let at vedligeholde på længere sigt.

Det særlige ved netop denne model er de fantastiske, koniske bordben, der stikker op i niveau med bordpladen - det er simpelt, men samtidig utrolig lækkert.

13. Fasano Sofabord

40cmHøjde

90cmBredde

90cmLængde

Hvis du er ude efter et eksklusivt sofabord, der kan bringe varme ind i dagligstuen, så er denne runde model bestemt en overvejelse værd. Den røgfarvede egefinér giver bordet et lækkert udseende, der passer til en moderne indretning, og det mørke træ er - med rette - blevet utroligt populært de senere år. Bordet er herudover tilpas stort til, at der er plads til alt, hvad familien skal hygge med i sofaen.

14. Easy sofabord i højtrykslaminat

42cmHøjde

60cmBredde

60cmLængde

Det næste runde sofabord på listen bliver i marmor-kategorien, men her er der tale om imiteret marmor, hvilket gør prisen på dette bord særdeles attraktiv. Bordpladen ligner til forveksling marmor, men til mindre end det halve af prisen, og det er dermed et økonomisk godt bud på en lækker og moderne tilføjelse til dagligstuen.

Designet er i det hele taget simpelt i denne model, og det vil passe ind i langt de fleste, danske hjem.

15. Frej sofabord med hylde

45cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Det er bare lidt smartere, når man har et sofabord med en hylde til alt fra fjernbetjeninger til bøger, og dette sofabord er både praktisk og lækkert at se på. Det hvide marmorlook er et godt eksempel på, at en moderne indretning ikke behøver at koste en formue, og det er et rundt sofabord, der passer rigtig godt ind i mange danske hjem.

Udover det flotte design, så er dette et holdbart sofabord, der kan holde til lidt af hvert - perfekt til den moderne børnefamilie.

16. Freja sofabord

46cmHøjde

70cmBredde

70cmLængde

Glasborde har altid været populære i de danske stuer, og når man ser på dette runde sofabord, så forstår man godt hvorfor. Der er en særlig lethed og elegance over et sofabord i glas, og denne model passer perfekt ind i en stue, hvor mange af møblerne eller er store og tunge.

Denne model er ikke ekstravagant på nogen som helst måde - men det er netop dette simple, underspillede design, der passer perfekt ind i en moderne indretning.

17. Mikado sofabord i hvid højtrykslaminat

50cmHøjde

90cmBredde

90cmLængde

Et sofabord skal gerne være elegant for at passe ind i en moderne indretning, og det bliver ikke mere elegant end fire koniske ben, der læner sig ind mod en rund, flot bordplade. Dette sofabord er et perfekt eksempel på, hvordan minimalistisk design fungerer, og den flotte finish med den hvide bordplade gør bordet interessant for mange.

Dette sofabord er i den billigere prisklasse, hvor de fleste kan være med, og det er et godt eksempel på, at godt design ikke behøver at koste en formue.

18. Nantes sofabord beton

45cmHøjde

85cmBredde

85cmLængde

Nogle gange kan man mangle noget, der er virkelig rustikt og kan skabe kontrast til de hvide og pudsede vægge i dagligstuen - og det må man sige, at dette runde sofabord gør. Bordet kombinerer en råt udseende betonplade med lækre metalben og en underliggende glasplade, og det er således det bedste fra alle verdener.

Glashylden i bunden af bordet kan være med til at holde ro og orden i stuen, da fjernbetjeninger, bøger mv. kan gemmes væk på nederste hylde, når de ikke bruges. Et lækkert og moderne sofabord, der kan skabe et lidt ekstra råt look i dagligstuen.

Materiale: Glas/jern

19. Roslev sofabord i olieret egefinér

45cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Sofabordet er på mange måder et samlingssted i stuen, og det er noget, som gæsterne lægger mærke til, når de kommer på besøg. Dette kan være angstprovokerende for nogen, men hvis man har denne runde model stående ved sofaen, så venter der med garanti komplimenter fra de gæster, der kommer til kaffe.

Modellen er moderne og utrolig lækker - og så fås den tilmed til en god pris. What’s not to like?

40cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Hvis du følger bare det mindste med i indretningsprofiler på Instagram, så vil du med garanti være stødt på et rundt sofabord, der minder om netop denne model - og med god grund. Bordet er fantastisk moderne med den blanke marmorplade og det åbne stel, der gør den tunge bordplade meget mere let at se på. Modellen er utrolig populær, og der er ingen tvivl om, at det er et godt valg, hvis man går op i moderne indretning.

Det rigtige sofabord gør en verden til forskel for stemningen

Stemningen i en stue er alfa og omega – for det skal helst være rart at være i dagligstuen i godt selskab med dem, man holder af. Denne særlige stemning i dagligstuen kan skabes på mange forskellige måder, og der er ikke som sådan en rigtig måde at gøre det på. Nogle vælger at male farverne i en mere varm farve, mens andre vælger at skifte nogle af møblerne ud. Om man er til den ene eller anden løsning er et spørgsmål om temperament, men der er ingen tvivl om, at hyggen får et nøk opad, hvis man køber et nyt, rundt sofabord til dagligstuen.

Som vores liste tydeligt viser, så er der fantastisk mange flotte, runde sofaborde på markedet, og selvom man måske ikke tænker så meget over det i dagligdagen, så er sofabordet faktisk med til at sætte stemningen i stuen. Nogle finder f.eks. en særlig ro i et minimalistisk, rundt sofabord, mens andre gerne vil have noget mørkt og tungt træ ind i stuen for at skabe mere hygge og varme, hvor valget af materiale også har en betydning. Nogle er til marmor sofaborde, hvor andre er til træ – det er en personlig præference. 

Sofabordet gør meget for stemningen i stuen, og derfor kan det være et oplagt sted at starte, hvis man gerne vil ændre lidt på indretningen. 

Et nyt sofabord behøver ikke være dyrt

Hvis man ikke er tilfreds med den måde, som ens dagligstue tager sig ud på, så er det bare med at gøre noget ved det. Her er der dog nogen, der afholder sig fra forandring, fordi det er for tungt for budgettet at bære – og det er utrolig ærgerligt, når man faktisk kan komme langt for relativt få midler. Dette gælder f.eks. for runde sofaborde, der ofte kan erhverves til en god pris, selvom de ligner en million.

Som vores liste over runde sofaborde viser, så er der meget stor forskel på priserne, og det er ikke altid, at man kan se, at bordet har kostet mindre end mange af de andre. Derfor er det bare med at sortere lidt ud i de forskellige modeller og finde ét, som man synes er pænt, og som ligger indenfor budgettet. Som allerede nævnt kan et nyt sofabord gøre en verden til forskel for stemningen, og dermed er det en nem og bekvem måde at ændre stuens look.

Vælg et sofabord, der afspejler din personlighed

Når man skal vælge et sofabord, så kan det være svært at gøre op med sig selv, hvad man gerne vil have. Ved at konsultere vores liste over fine, runde sofabord har man et godt udgangspunkt at vælge ud fra, men det er vigtigt at slå fast, at det rette sofabord for én person ikke nødvendigvis er det rette for en anden. Derfor handler det i høj grad om at mærke efter, hvad man godt kan lide, og dermed vælge et sofabord, der afspejler ens personlighed.

Hvis man f.eks. har en meget farverig personlighed, så kan man vælge et rundt sofabord med et anderledes stel, eller man kan f.eks. gå med en model, der skiller sig positivt ud fra mængden. Personlighed betyder alverden for det rum, man indretter, og derfor handler det virkelig om at bruge sin fantasi og personlighed som drivkraft for ens valg af sofabord. Det er også vigtigt at vælge en sofa, som afspejler de værdier du har valgt i din sofa. Hvis du f.eks. har valgt en sofa med chaiselong eller en sofa i blåt velour, så skal du også overveje hvilket sofabord, som matcher netop denne stil. 

Vi håber meget, at denne liste har inspireret dig til at vælge det helt rette runde sofabord, og at du kommer i mål med den forandring af indretningen, som du søger.

  • Hvad koster et rundt sofabord?

    Afhængig af hvilket sofabord du er på udkig efter, vil prisen variere. På listen har vi sofaborde i flere forskellige prisklasser – fra 499 kr. til flere tusinde kroner. Prisen matcher oftest kvalitet, størrelse og ikke mindst brand.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret bordet?

    Du kan forvente hurtig levering på runde sofaborde, men du bør være opmærksom på at leveringstiden kan variere en smule jævnfør den enkeltes forhandler politik på dette område. For at være helt sikker på at leveringstiden matcher dine forventninger, anbefaler vi at du klikker dig videre til forhandleren på Bobolig.dk.

  • Kan jeg få finansieret mit køb?

    Nogle forhandlere tilbyder finansiering af købet. Dette sker enten via en direkte aftale udarbejdet med den enkelte forhandler, eller igennem en tredjepartsaftale, som man kender det fra gængse afbetalingsløsninger. Læs mere omkring mulighederne herunder.