stumtjener

12Antal produkter

EntréType

209 kr. Priser fra

Stumtjener | 14 stumtjenere til enhver entré

Hvad er det første man gør når man træder ind i entreen i et hjem? Det er at tage jakken af og derfor skal der naturligvis også være et sted at hænge sin jakke. Her har mange en simpel knagerække til at hænge på væggen, som typisk bare er en helt simpel, kedelig knagerække der bare er der for funktionalitetens skyld. Her er det dog blevet meget populært at benytte sig af en stumtjener i stedet for og det er egentligt ikke svært at forstå hvorfor, at så mange begynder at vælge stumtjeneren over den almindelige knagerække.

En stumtjener giver en muligheden for at pynte entreen med et flot designet møbel, samtidigt med at stumtjeneren også giver en det praktiske sted at hænge jakken. Stumtjenere kan købes i mange forskellige designs og materialer, så man kan virkelig udforske designer verdenen og finde en der passer helt perfekt til sit hjem. Her har vi fremhævet 12 elegante stumtjenere, som forhåbentligt kan give dig lidt inspiration til når du skal ud og vælge din nye stumtjener.

1. Ascot stumtjener i hvidt træ fra Act Nordic

178cmHøjde

42cmBredde

42cmLængde

Act Nordisk Ascot er nordisk design når det er allerbedst. Den er produceret i hvidt lakeret træ og vil uden problemer hjælpe med at lyse hele din entre op. Stumtjeneren har 8 knager, så der er rigeligt af plads til at opbevare både jakker, halstørklæder og tasker. En praktisk og stilren stumtjener, som du kun kan blive glad for.

2. Carvé stumtjener i lakeret egetræ

170cmHøjde

40cmBredde

40cmLængde

Elsker du naturlige træfarver og det de kan bidrage med i ens hjem? Så er denne Carve stumtjener muligvis den perfekte sumtjener til dit hjem. Udover at have et fantastisk flot design er den nemlig lavet i lakeret massiv eg, så de naturlige mønstre fra egetræet virkelig stråler igennem.

3. Elles stumtjener simpel hvid

175cmHøjde

34cmBredde

32cmLængde

Leder du efter en stilfuld og elegant stumtjener, så er denne stumtjener fra Elles muligvis den helt rigtige for dig. Det er en yderst gennemtænkt stumtjener, som både har designet og funktionaliteten på plads. Den kombinerer på helt rigtig vis et helt hvidt stativ med træfarvet knager, som alt sammen står på en elegant fod.

4. Pagino stumtjener i sortlakeret egetræ

175cmHøjde

47cmBredde

47cmLængde

Selvom en stumtjener er stum, behøver den ikke at være kedelig. Denne Pagino stumtjener er et kunstværk i sig selv og ved at have denne stående i entreen eller soveværelset kan det næsten ikke andet end at se fantastisk godt ud. Den er designet i sortlakeret massivt egetræ og kan købes i to forskellige faver; Sort og lakeret massivt egetræ.

5. Stumtjener i sort jernramme med med hylder

179cmHøjde

49cmBredde

49cmLængde

Denne elegante stumtjenervil helt automatisk se fantastisk ud i ethvert hjem. Stumtjeneren har et vintagedesign, som giver et unikt og stemningsfyldt udtryk. Udover at have en masse plads til at hænge jakker på, har den også to hylder, så man også kan opbevare andet tilbehør nemt ved døren.

6. Belgrad stumtjener i hvid metal med hylde

175cmHøjde

40cmBredde

0cmLængde

Denne unikke Belgrad stumtjener er lavet af designer brandet LaForma, som er kendt for deres smukke designs. Den er lavet hvidt metal og har derudover en flot hylde i egetræsfinér, som er oplagt til at opbevare mindre genstande som uret og pungen. Med denne stumtjener i entreen har du lavet et stil-statement allerede det sekund nogen træder ind i dit hjem.

7. Yamazaki stumtjener i hvidlakeret metal med 6 bambus knager

177cmHøjde

28cmBredde

28cmLængde

Japan har altid haft en evne til at designe smukke møbler og den evne kan også ses med denne smukke stumtjener. Denne stumtjener har et moderne udtryk og er designet af japanske Yamazaki i pulverlakeret hvidt metal. Derudover er knagerne lavet i det flotteste bambustræ. Stumtjeneren har i alt 6 knager, så der er plads til at hænge en masse jakker.

8. Bremen stumtjener i lakeret gummitræ med 7 knager

176cmHøjde

45cmBredde

51cmLængde

Er din nuværende indretning meget stilren og moderne, så er det højst sandsynlig også en stilren og moderne stumtjener du er på udkig efter. Her kan denne flotte Bremen stumtjener være et oplagt valg for dig. Den er designet i hvidlakeret gummitræ og bidrager med simpelt design og lyser farver. Stumtjeneren har hele 7 knager, så der er masser af plads til alle dine og dine gæsters jakker.

9. Elles stumtjener i grå

170cmHøjde

40cmBredde

40cmLængde

Elles stumtjeneren er en nyfortolkning af et stilfuldt design, som bevarer den traditionelle stumtjener og dets praktiske funktioner som vi kender den. Du får med denne smarte stumtjener en kombination af de klassiske knager, samt en robust fod, som gør at du kan have en masse overtøj hængende på stumtjeneren.

Den er på mange måde lig med hvad mange forbinder med nordisk design og enkelthed, som er noget af dette vi ser meget af for tiden. Du kan nærmest uanset din indretning benytte dig af denne stumtjener, som i sin enkelthed klarer sig godt.

Materialer: Træ, metal

10. Kilroy stumtjener i sort jern med paraplyholder

185cmHøjde

56cmBredde

56cmLængde

Elsker du klassisk design og finurlige detaljer? Så er Kilroy en stumtjener, som muligvis er skabt til lige netop dig. Med et romantisk design i sort jern er Kilroy et kunstværk i sig selv, som får en til at føle af man står i en hyggelig lejlighed midt i Paris. Denne stumtjener har udover også designet også funktionaliteten på plads, så der er plads til en masse jakker og tasker.

11. Sprout tripod stumtjener i gummi træ og metal

172cmHøjde

56cmBredde

56cmLængde

Denne smukke Sprout sumtjener er designet i et tripoddesign, hvilket vil sige at den består af tre tynde stave der er sat sammen i et spiraldesign. Sprout kombinerer på fineste vis hvidlakeret metal med en naturlig træfarve, hvilket bare ser enormt godt ud. Designet gør også at den er meget let, så den ikke kommer til at fylde specielt meget i entreen.

12. Vinson stumtjener i hvid jern med paraplyholder

165cmHøjde

56cmBredde

28cmLængde

Denne smukke stumtjener udstråler flot design og lyse farver. Den er designet i et helt symmetrisk design i hvidt metal. Her er der ses knager, samt en paraplyholder, så der er rigeligt med opbevaringsplads. Den kan købes i to forskellige farver alt efter hvad du foretrækker: sort eller hvid.

En stumtjener er den praktiske og stilet løsning på samme tid

Nogle møbler er designet til at være så praktiske som muligt i hverdagen, mens andre udelukkende er der for designets skyld og ikke har nogen decideret funktion. Derfor er det altid fantastisk, når der er et møbel, som både kan bidrage med en praktisk funktion og se super stilet ud på samme tid. Det er netop tilfældet med en stumtjener. En stumtjener bidrager med den praktiske funktion, at man har et godt sted at hænge jakkerne, så man er fri for at skulle skrue en knagerække fast til væggen. Udover at bidrage med den funktion ser designer stumtjenere også fantastisk flotte ud. Her har vi fremhævet mange forskellige slags stumtjenere så vi forhåbentligt kan give dig lidt inspiration, når du skal finde en der passer perfekt ind i din nuværende indretning.

Vælg en stumtjener der passer ind i din indretning

Entreen er måske ikke altid det første rum vi tænker på når det gælder indretningen i vores hjem. Det ændrer dog ikke på det faktum, at entreen faktisk er et meget vigtigt rum i hjemmet. Det er nemlig det første rum vi træder ind i efter en lang dag på arbejdet og det første rum gæsterne ser, når de kommer på besøg. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at indretningen lægger op til et godt førstehåndsindtryk af hjemmet. En flot stumtjener kan hjælpe til med netop dette. Når du skal til at vælge en stumtjener er det naturligvis en god ide, at vælge en der passer ind i din nuværende indretning. Der findes flere forskellige stumtjener designs, så du nemt kan finde en der passer perfekt ind i din nuværende indretning. Det kan være at du er på udkig efter en i lyse farver og et stilrent design eller måske en i lidt mørkere farver. Uanset hvad bliver det ikke noget problem at finde en som kan bidrage positivt til dit hjem.

Et godt alternativ til de normale knagerækker på væggen

Uanset hvad er det nødvendigt at have en eller anden mulighed for at hænge jakkerne i entreen. Her er der mange der bruger de traditionelle knagerækker, som man skruer fast til væggen. Det er dog ikke den optimale løsning for mange. Med en knagerække ender man tit bare med at vælge en nem og billig løsning. Derudover kan det også være irriterende, at man er nødt til at bore huller i væggen for at hænge knagerækken op. Her giver en stumtjener et fantastisk alternativ til denne typiske løsning. Med en stumtjener kan man både finde et fantastisk design, som bidrager med noget unikt til entreen og derudover slipper man for at skulle bore en knagerække fast i væggen.

Forhåbentligt gav dette indlæg dig en god omgang inspiration til din indretning af entreen. Her har vi fremhævet 12 fantastiske stumtjenere, som forhåbentligt kan give dig noget inspiration til når du skal vælge din helt nye stumtjener til din entre.

  • Hvad koster en stumtjener?

    En stumtjener svinger i pris, men på vores inspirationsliste starter de fra et par hundrede kroner op til 500 kroner. Se alle mulighederne og forhandlerne på vores nyeste liste her på Bobolig.dk.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret en stumtjener?

    Det er hurtig levering på en stumtjener, men det kan variere lidt afhængig af forhandleren. Dog plejer stumtjeneren at være en lagervare, der gør at den hurtigt kan nå frem til din adresse ved online bestilling.

  • Kan jeg få finansieret mit køb?

    Det er også muligt at få købet finansieret med nogle af gænge løsninger som ViaBill eller Klarna. Dog er der også andre muligheder, der kan læses mere om direkte hos forhandlerens egen hjemmeside.