Rundt Spisebord

24Antal produkter

SpisebordeType

1.199 kr. Priser fra

Rundt spisebord → 27 smarte runde spiseborde

Spisebordet er på mange måder et samlingspunkt for hele familien. Der bruges mange timer hver eneste uge ved spisebordet, hvor der både laves lektier, spises lækker mad og spilles brætspil til den store guldmedalje. Spisebordet samler alle om en fælles, hyggelig stund, og derfor er det også et helt centralt møbel i hjemmet.

De klassiske spiseborde er aflange og ofte en del længere, end de er brede. Dette giver ofte et problem, hvis man er mange omkring bordet, da man kan komme til at sidde meget langt fra hinanden. Her er et rundt spisebord i høj grad løsningen på problemet, da man derfor kan snakke med alle, der sidder rundt om bordet, uden problemer. Et rundt spisebord samler i endnu højere grad de personer, der sidder ved det, og det er da heller ikke uden grund, at runde spiseborde er blevet mere og mere populære de senere år.

Der er rigtig mange smarte, runde spiseborde på markedet, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i på egen hånd. Derfor har vi herunder samlet nogle af de flotteste og mest praktiske borde på markedet, så du lettere kan finde det runde spisebord, der passer perfekt til dit hjem.

1. Skovby SM33 rundt spisebord

74cmHøjde

123cmBredde

123cmLængde

Øverst på vores liste ligger et virkelig smart, rundt spisebord, der måske nok er dyrt, men også er virkelig elegant og lækkert. Modellen er lavet af valnødde finér, der giver den et utrolig elegant look, og det passer med garanti lige ind i det moderne hjem.

Selve udseendet er grund nok i sig selv til at tage et kig på denne model, men modellen kan tilmed fungere som udtræksbord, så der bliver plads til op til 9 personer omkring det. Dermed kombineres æstetik med praktikalitet, og det er et fantastisk spisebord.

2. Club Black Stain rundt spisebord

76cmHøjde

130cmBredde

130cmLængde

Hvis du elsker minimalistisk, nordisk design, der inkorporerer en lækker mørk træfarve, så er denne model et godt bud på dit næste, runde spisebord. Bordet er utrolig smukt fra alle vinkler, og der er ingen tvivl om, at kvaliteten er i orden.

Det runde spisebord kan bruges til alt fra familiemiddage til arbejdsplads i hverdagen, og det bidrager med en helt særlig stemning til hjemmets spisestue, der får et helt nyt udtryk.

3. True rundt spisebord i egetræ

75cmHøjde

120cmBredde

120cmLængde

Næste runde spisebord på listen er endnu en fantastisk, minimalistik og moderne model, der har et mere kraftigt stel, der skiller sig lidt ud. Der er rigeligt med plads til 4+ personer ved bordet, og det har en anderledes detalje i form af en adskilt midte på pladen, der giver bordet en særlig charme.

Bordet er naturligvis olieret, så holdbarheden er i orden, når børnene spilder alt fra mælk til kakao og cola på bordet i hverdagen.

4. Lund rundt spisebord med højtrykslaminat

73cmHøjde

120cmBredde

120cmLængde

Det er ikke alle danskere, der er vilde med den helt naturlige stil, der ellers dominerer spisebord landskabet i dagens Danmark - men det er der dog heldigvis råd for med en model som dette runde spisebord. Dette spisebord er helt særligt med sin dybe blå bordplade og de skinnende ben, der hælder en smule udad.

Bordet bidrager med en masse personlighed og karakter, der kan løfte spisestuen eller køkkenet til nye højder, og herudover er det praktisk og kan modstå dagligdagens stød, slag og spild.

5. Owen rundt spisebord i egetræ

75cmHøjde

118cmBredde

118cmLængde

Hvis du er helt vild med tanken om et rundt spisebord, men ikke vil gå på kompromis med pladsen, når hele familien kommer på besøg, så er denne model bestemt en overvejelse værd. Det runde spisebord er lavet i fantastisk, lyst egetræ, der passer perfekt ind i et moderne hjem, og det kan trækkes ud og tilføres to plader, når man har brug for den ekstra plads. Dermed er det et hybrid spisebord, der er smart, og samtidig ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller udseende.

6. C62 Bjørk rundt spisebord med grøn linoleum

75cmHøjde

115cmBredde

115cmLængde

Det er ikke altid, at man har brug for alternative farver i spisestuen, men omvendt kan det hele også blive meget ens, hvis man udelukkende har lyst træ over det hele. Dette kan man råde bod på, hvis man vælger dette runde spisebord, der er fantastisk minimalistisk, men bryder lidt med alt det hvide med den smukke, sorte bordplade.

Et spisebord skal gerne være solidt og holdbart, så det ikke skal skiftes hvert år, og her går man ikke galt i byen med denne model, hvor der er et højt fokus på kvalitet.

7. Club lys rundt spisebord

76cmHøjde

130cmBredde

130cmLængde

Spisebordet er hjemmets hjerte, og der er mange gode samtaler, der bliver ført ved bordet både i dagligdagen, og når man har gæster på besøg. Her er et rundt spisebord fantastisk - og denne model er utrolig veldesignet med fokus på de særlige detaljer, der får bordet til at skille sig ud.

Hvor mange spiseborde er lavet af én solid træplade, så er dette bord lidt anderledes, da man kan se alle samlinger rundt om hele bordet. Det er gennemsigtigt og kvalitetsfyldt - et rigtig lækkert bord til et moderne hjem.

8. House Doctor rundt spisebord med mangotræ

74cmHøjde

140cmBredde

140cmLængde

Når man har en meget lys og hvid spisestue, så kan det hurtigt blive lidt kedeligt at se på - også selvom man måske har noget farverigt kunst på væggene. Her kan et rundt spisebord i mørkt træ være lige det, der mangler, for at fuldende indretningen i spisestuen.

Dette runde spisebord fra House Doctor har et design, der er perfekt til 4 personer, og stellet er lidt alternativt, men utrolig holdbart. Her er et lækkert spisebord, der ikke skal skiftes i tide og utide.

9. Vojens Spisebord med hvid mdf bordplade

75cmHøjde

105cmBredde

105cmLængde

Hvis du er helt klar til at få et rundt spisebord ind i hjemmet, men måske ikke har en stor pengepung med dig, så er dette simple og lækre spisebord måske en mulighed. Bordet har en hvid, behandlet bordplade, der passer godt ind i et moderne hjem, og benene i lyst træ skaber noget naturlig kontrast, der giver designet liv.

Bordet er holdbart nok til hverdagens brug, og det er ikke nødvendigt at være ømskindet omkring det - det kan holde til mosten.

10. Hübsch rundt spisebord i sort asketræ

74cmHøjde

140cmBredde

140cmLængde

Ét land, der altid har haft stor glæde af runde spiseborde er Japan, hvor man ofte ser de runde borde - både i privaten og på restauranter. De japanske borde ser utrolig lækre ud og kan holde til det meste - og dette runde spisebord deler begge disse kvaliteter.

Bordet er designet helt klassisk med krydsende stel, og brugen af asketræ gør, at bordet er som taget ud af en japansk eller kinesisk restaurant. Der er dog ingen tvivl om, at kvaliteten er milevidt bedre i dette bord end ved billigere spiseborde fra Østen.

11. Haslev 7-H rundt spisebord med hvid laminat

74cmHøjde

105cmBredde

180cmLængde

Et rundt spisebord har rigtig mange kvaliteter, men én af ulemperne er, at det ofte har plads til færre folk omkring bordet på samme tid. Dette er dog ikke tilfældet for dette runde spisebord, der med udtræk til 2 tillægsplader sørger for, at hele familien kan komme med til bords.

Selvom bordet kun har fire ben, så er det solidt at have med at gøre - både med og uden tillægsplader. Den minimalistiske stil sidder lige i skabet, og det er med garanti et rundt spisebord, der passer ind i de fleste danske hjem.

12. Tessa rundt spisebord med akacie træ

76cmHøjde

130cmBredde

130cmLængde

Hvis du elsker at se teksturerne i træet og nyder en flot finish med respekt for materialerne, så er dette runde spisebord måske det helt rigtige. Kvaliteten er i hvert fald helt i top, og det simple, minimalistiske design er utrolig moderne og lækkert på én og samme tid.

Selve bordpladen på denne model er lakeret med en beskyttende coating, der gør, at bordet kan holde til lidt af hvert - man skal ikke være bekymret for at spilde hverken det ene eller det andet.

13. Futura rundt spisebord i massivt hvidolieret egetræ

75cmHøjde

110cmBredde

110cmLængde

Mange runde spiseborde kan være lidt af en investering at kaste sig ud i, og der er ingen tvivl om, at kvalitet som regel koster lidt ekstra kroner. Dette er dog ikke nødvendigvis altid tilfældet, og denne simple spisebord model er et godt eksempel på netop dette.

Bordet er lavet af massivt egetræ, der kan holde til lidt af hvert, og det kan tilmed trækkes ud, hvis man får flere gæster, end man havde forventet. Bordet er diskret, men utrolig lækkert, og det er en populær model hos rigtig mange danskere.

14. Sonora SM112 rundt spisebord med hvid laminat

74cmHøjde

130cmBredde

130cmLængde

Hvis du gerne vil betale lidt ekstra for en kvalitet i verdensklasse, så er dette runde spisebord bestemt en god investering. Bordet er helt klassisk og minimalistisk designet, og kombinationen af den hvide laminat og det lyse egetræ passer perfekt ind i et moderne hjem.

En anden fordel ved denne model er, at der medfølger to tillægsplader, så bordet kan forlænges, når der kommer mange gæster på besøg. Et praktisk, moderne og utrolig lækkert, rundt spisebord, der passer ind i mange danske hjem.

15. Invitation rundt spisebord med hvid fiberglas

76cmHøjde

120cmBredde

120cmLængde

Det rette spisebord til en spiseplads i køkkenet kan være svært at finde, men denne runde model er perfekt til netop dette formål. Det runde spisebord har et klassisk, enkelt design, der ikke gør meget væsen af sig, men der er ingen tvivl om, at kvaliteten er helt i top.

Bordet har en diameter på 120 cm, og der er dermed rigeligt plads til 4 personer. Herudover er materialerne i harmoni med hinanden, og der er dermed ingen forstyrrende elementer, hvis man vælger denne model.

16. Richmond rundt spisebord med olieret egefinér

75cmHøjde

120cmBredde

120cmLængde

Sildebensmønstre har været et populært indslag i de danske hjem i århundrede, og det særprægede look er utrolig eftertragtet den dag i dag. Derfor er dette runde spisebord også et perfekt match til de moderne, danske hjem, hvor det lyse træ harmonerer rigtig godt med en moderne indretning.

Bordpladen er udført med sildebensmønster, men herudover er bordet utrolig stilrent og minimalistisk at se på. Der er ingen tvivl om, at dette er et smukt spisebord, og den olierede overflade gør, at man ikke skal være bange for at spilde på bordet i det daglige.

17. Arona rundt spisebord med sortlakeret finér bordplade

75cmHøjde

100cmBredde

100cmLængde

I de moderne hjem kan der ofte gå meget lyst træ og hvide farver i den, og her kan et rundt spisebord være med til at bryde lidt med alt det lyse. Dette er denne model et godt eksempel på, idet den sortlakerede overflade skaber et godt modspil i indretningen.

En anden kvalitet ved dette bord er, at det fås til en rigtig god pris, der ikke slår bunden ud af budgettet. Dermed kan man skabe nyt liv i køkkenet eller spisestuen uden at skulle investere mange penge i løsningen.

18. Cactus rundt spisebord med sort marmor

77cmHøjde

130cmBredde

130cmLængde

Næste runde spisebord på listen er også en utrolig lækker, sort variant, der passer perfekt til dem, der er træt af træ over det hele. Bordet er udført i sortlakeret metal og med en smuk, sort marmorplade på toppen, som giver et både råt, men samtidig utrolig elegant udseende. Det er dermed et rundt spisebord, der kommer med lidt industrielt og naturligt på samme tid - en god kombination, der passer ind i en moderne indretning.

19. Fusione rundt spisebord med hvid laminat

75cmHøjde

115cmBredde

115cmLængde

Et spisebord behøver ikke være anonymt og stå tilbage for de andre møbler i rummet, og hvis du deler denne holdning, så er denne runde variant måske den helt rette. Det runde spisebord har blankpolerede krom som base og hvid laminat på toppen. Det er stilrent og spiller godt sammen, og det er et bord, der fanger øjet med det samme, når man træder ind i rummet.

Laminatoverfladen gør desuden, at bordet er meget modstandsdygtigt overfor ridser - perfekt til børnefamilien.

20. Casa rundt spisebord med hvid melamin

75cmHøjde

100cmBredde

100cmLængde

Hvis du gerne vil have fornyet indretningen i spisestuen, men ikke er interesseret i at bruge en formue på det, så er dette runde spisebord et perfekt bud. Spisebordet er helt simpelt og minimalistisk, og selvom det kommer til en god pris, så føles det på ingen måde billigt.

Bordet er udført i hvid melamin og med massive egetræsben, der er holdbart og lækkert på én og samme tid, og der kan tilmed tilføjes en tillægsplade, hvis man får gæster på besøg. En smart, praktisk og prisvenlig løsning.

21. Space rundt spisebord med natur eg

74cmHøjde

150cmBredde

150cmLængde

Når man vælger et spisebord, så skal det gerne kunne holde i mange år uden at blive umoderne, og derfor kan det være en god idé at vælge et design, der er tidløst og lækkert. Dette går op i en højere enhed med dette runde spisebord, der er af meget høj kvalitet og er anderledes end konkurrenterne.

Selvom bordet måske ikke syner af meget, så er der faktisk plads til op til 8 personer uden tillægsplader, og hvis man tilfører en plade, så er der plads til hele 10 personer. Bordet er dermed både praktisk, lækkert og af meget høj kvalitet.

22. Besalu rundt spisebord med hvid melamin

76cmHøjde

130cmBredde

130cmLængde

Kvalitet behøver ikke altid koste en formue, og dette runde spisebord er et perfekt eksempel på netop det. Spisebordet oser af kvalitet, og særligt de lyse egetræsben har en særlig klasse og elegance over sig. Bordpladen er desuden udført i melamin, der lever op til de 3 P’er: Prisvenligt, praktisk og populært.

Hvis man ønsker det, så kan denne model forlænges med tillægsplader, og dermed er dette bord både egnet til små og store familier, der gerne vil have lækkert design ind i spisestuen.

23. Columbus rundt spisebord med hvis melamin

72cmHøjde

102cmBredde

102cmLængde

Hvis du ikke er meget til træborde, men stadig gerne vil have et nyt, rundt spisebord til hjemmet, så er denne model måske en model, der passer ind i din smag. Spisebordet er slankt og enkelt at se på, og det blankpolerede krom bidrager med et helt særligt look, der passer godt ind i en moderne indretning.

Bordet kan - som mange af de andre modeller - forlænges med tillægsplader, og det er dermed både praktisk og smukt at se på.

24. Corby rundt spisebord med hvid marmor

75cmHøjde

105cmBredde

105cmLængde

Rigtig mange spiseborde ligner hinanden, og selvom dette måske er den mest populære stil i øjeblikket, så kan det godt blive en anelse for kedeligt, hvis man gerne vil have spræl ind i indretningen. Her kan dette runde spisebord være et perfekt og mere personligt alternativ til de klassiske, minimalistiske modeller på markedet.

Bordet er udført i børstet messing og med en smuk, hvid marmorplade på toppen, og det giver et eksklusivt look, som samtidig har lidt af det spræl, som nogle af de andre modeller savner.

Vælg et spisebord, der passer til din personlighed

Efter at have løbet vores liste over runde spiseborde igennem, så har du med garanti fundet nogle modeller, der er mere interessante end andre. Dette kan være med baggrund i alt fra et moderne udseende til et praktisk ydre, og uanset årsagen, så er det vigtigt at holde fast i de modeller, som giver én en god følelse i maven. Det handler nemlig om at vælge et spisebord, der passer til den personlighed, man har, fremfor at vælge en model der måske nok er moderne, men ikke passer til den stil, man har.

Der er mange modeller på markedet, der inkorporerer lyst træ og hvide bordplader, og hvis dette passer til indretningen i hjemmet, så er det helt sikkert den vej, man skal gå. Det er bare vigtigt at mærke efter, hvad man egentlig synes om bordet, inden man slår til: Spisebordet er en vigtig del af indretningen, og det skal gerne matche den personlighed, man har, og det look, man gerne vil skabe i sit hjem.

Læg et budget og udvælg de bedste modeller

Hvis man gerne vil have et nyt, rundt spisebord til hjemmet, så er det altid en god idé at undersøge, hvad der er af muligheder på markedet. Dette kan give en masse inspiration, som kan gøre én meget klogere på, hvad man gerne vil have, men det kan omvendt også være skuffende at finde ud af, at budgettet faktisk ikke rækker til det runde spisebord, man havde fundet. Derfor bør man også have de økonomiske briller på, når man udvælger de modeller, man finder særligt interessante.

Som vores liste over runde spiseborde afspejler, så er der meget stor forskel i prisen på de forskellige modeller på markedet. Nogle modeller koster helt ned til 1000 kroner, mens andre ligger langt over 10.000 kroner, og derfor er det vigtigt, at man på forhånd har bestemt sig for, hvad ens budget kan holde til. Der er jo ingen grund til at kigge på en model til 12.000 kroner, hvis man kun har 5.000 at handle for, og det kan være en god og naturlig måde at indskrænke markedet lidt. Dermed får man færre valgmuligheder, der kan gøre det lettere at vælge det helt rigtige spisebord.

Sortér modellerne ud fra de materialer, du foretrækker

Hvis du stadig – efter at have læst vores liste igennem – er meget i tvivl om, hvilket rundt spisebord du skal vælge, så er der ingen grund til at kaste håndklædet i ringen. Der er med garanti et spisebord, der passer perfekt til dit hjem, og det handler bare om at få sorteret endnu mere ud i de forskellige modeller, der er på markedet. Her kan det være en god øvelse at udvælge nogle af de materialer, man foretrækker, og se på udvalget herefter.

Der er ikke som sådan nogle materialer, der er bedre end andre, og det er derfor i høj grad individuelt, hvilket look man ønsker af sit runde spisebord. Nogle er helt vild med at få noget mørkt, tungt træ ind i hjemmet, fordi det kan bidrage med en mere hyggelig atmosfære – andre er meget mere til poleret krom, der skinner og reflekterer solens lys, når den står ind gennem vinduerne. Mulighederne er mange, men det er en god idé at vælge nogle materialer ud, som man primært går efter i ens jagt på dette rette spisebord.

Vi håber meget, at vores liste over runde spiseborde har givet en masse inspiration, og måske tilmed har ført dig direkte til en model, der passer ind i dit hjem. Med et rundt spisebord er der i hvert fald garanti for et moderne udtryk, der kan være med til at friske hjemmet op.

  • Hvad koster et rundt spisebord?

    Det er meget forskelligt – priserene varierer fra 1.199 kr. til + 15.000 kr. i dette inspirationsindlæg. Vi har forsøgt at finde nogle runde spiseborde, der henvender sig til et bredt segment og den moderne og minimalistiske bolig.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret mit runde spisebord?

    Du kan forvente en hurtig ekspedition af dit køb, men det er altid afgørende at du får læst det med småt. Leveringstiden kan variere en smule afhængig af hvor du vælger at købe spisebordet.

  • Kan jeg få finansieret købet?

    Det er muligt at få finansieret købet – enten igennem ydelser såsom ViaBill, Klarna eller Collector – men også flere af forhandlerne har egne services, der muliggør finansiering af købet. Læs meget mere om dette hos den enkelte forhandler.