Lille Spisebord

17Antal produkter

SpisestueType

1.095 kr. Priser fra

Lille spisebord | Find det rette spisebord til den lille spisestue

Spisebordet er et af de vigtigste møbler i hjemmet, da det er familien, samles efter en lang dag på arbejde og i skole. Over et lækkert måltid kan børnene fortælle om deres dag i skolen, mens mor og far kan diskutere dagens begivenheder. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man har et flot spisebord, som bidrager til en god atmosfære og byder op til en god stemning omkring spisebordet. Udover at dele spisebordet med familien vil det også typisk være ved spisebordet at dine gæster sidder og derfor er det bare vigtigt at finde det helt rigtige spisebord.

Der findes mange forskellige typer spiseborde. De kan variere i alt fra størrelse til materialer og farver. Man kan f.eks. få fingrene i de helt store plankeborde, men det er dog ikke alle der har plads til disse helt store spiseborde. Derfor er de lidt mindre spiseborde også blevet meget populære, da de giver folk med en lidt mindre stue mulighed for stadig at have et lækkert spisebord stående. I denne artikel vil vi fremhæve 17 flotte små spiseborde.

1. Richmond rundt spisebord med olieret egefinér

75cmHøjde

120cmBredde

120cmLængde

Sildebensmønstre har været et populært indslag i de danske hjem i århundrede, og det særprægede look er utrolig eftertragtet den dag i dag. Derfor er dette runde spisebord også et perfekt match til de moderne, danske hjem, hvor det lyse træ harmonerer rigtig godt med en moderne indretning.

Bordpladen er udført med sildebensmønster, men herudover er bordet utrolig stilrent og minimalistisk at se på. Der er ingen tvivl om, at dette er et smukt spisebord, og den olierede overflade gør, at man ikke skal være bange for at spilde på bordet i det daglige.

2. Roxby spisebord med sort egetræsfinér

76cmHøjde

105cmBredde

105cmLængde

Er du på udkig efter et elegant spisebord, som virkelig bidrager med et moderne design og rene linjer, så er det sorte spisebord fra Roxby et oplagt valg for dig. Dette lille spisebord er lavet i sort egetræsfinér, som er det perfekte materiale til bordets design. Hvis dit hjem har en meget moderne indretning, så passer dette spisebord uden tvivl helt perfekt ind.

3. Wilma spisebord med melamin vild

75cmHøjde

120cmBredde

80cmLængde

Dette unikke spisebord fra Wilma kombinerer på fineste vis den naturlige træfarve af vild eg med et stilrent pulverlakeret stel i metal. Bordets design er både unikt og moderne, og passer perfekt ind i det moderne stilrene hjem. På grund af bordets kombination af den lyse bordplade og det mat sorte stel bidrager det både med lyse farver og stilren elegance.

4. Graz kvadratisk spisebord i gummitræ

74cmHøjde

75cmBredde

75cmLængde

Dette flotte Graz spisebord er designet i gummitræ og har fået lov til at beholde sin flotte naturlige træfarve, hvilket også betyder at bordet har en masse smukke og naturlige træmønstre. Bordet er et lille kvadratisk spisebord, men kommer med en tillægsplade, så man sagtens kan udvide bordet, når der er gæster på besøg.

5. Slated spisebord med mangotræ

70cmHøjde

70cmBredde

70cmLængde

Dette unikke spisebord ”Slated” er designet af brandet House Doctor, som er kendt for deres evne til at lave de fedeste møbler. Spisebordets bordplade består af en smuk træplade, som er naturfarvet og bidrager med sine flotte naturlige mønstre. Bordpladen hviler på moderne tynde ben, som gør at bordet fremstår let og elegant.

6. Bevel spisebord i sortlakeret massivt egetræ

73cmHøjde

117cmBredde

117cmLængde

Hvis du er på udkig efter et unikt og elegant spisebord, så er dette Bevel spisebord et oplagt valg for dig. Bordet er lavet i olieret massiv eg med et klassisk design og flere flotte moderne detaljer. Det at bordet er lavet i massivt egetræ gør også, at det fremstår solidt og har unikke mønstre fra det træ det er lavet af. Bordet kan købes i tre forskellige farver; Ice blue, White Oiled Oak og Black Oiled Oak.

7. Furbo rundt spisebord med hvid laminat

73cmHøjde

120cmBredde

120cmLængde

Det runde spisebord er designet af Furbo og er perfekt til dig der elsker at have moderne og nordisk design i hjemmet. Runde borde er meget populære, fordi de gør at alle der sidder ved bordet altid kan se hinanden. Bordpladen er af hvidt laminat og stellet i sort metal. Denne kombination giver et moderne og stilrent udtryk, som passer perfekt ind i det nordiske hjem.

8. Haslev 3 spisebord med udtræk

74cmHøjde

60cmBredde

90cmLængde

Når man bor i en mindre bolig eller lejlighed, så kan det nogle gange være svært at få plads til både hverdagen og gæsterne, når de kommer på besøg. Her er et spisebord med udtræk en oplagt idé - og denne model er perfekt til den mindre spisestue.

Modellen er høj og slank i sit udtryk, og den er perfekt til to personer i hverdagen. Når der kommer gæster på besøg kan bordet udvides med to tillægsplader, og dermed bliver det et hybrid spisebord, der passer perfekt til et mindre rum med en moderne indretning.

9. Poul M. Volther spisebord med sort linoleum

72cmHøjde

82cmBredde

82cmLængde

Dette fantastiske Poul M. Volther 4 personers spisebord blev designet helt tilbage i 1957 og har lige siden været et meget eftertragtet bord. Efter man har blot set på bordet i et par sekunder, er det heller ikke svært at forstå hvorfor det er så populært. Designet har på bedste vis kombineret skandinavisk funktionalisme med moderne detaljer, hvilket har resulteret i dette klassiske kunstværk.

10. Lotta spisebord fra Rowico med foldefunktion

75cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Er du på udkig efter et lille spisebord, som bidrager med lyse farver og flot design, så er dette Lotta spisebord et super valg for dig. Spisebordet har fået en flot hvid lakeret farve, som gør at det bare automatisk er med til at skabe en god stemning i hjemmet. Derudover har bordet en ekstra bordplade, så du kan få plads til alle dine gæster.

11. Single spisebord med udtræk

76cmHøjde

90cmBredde

90cmLængde

Mange spiseborde er kendetegnet ved at være relativt lange, selvom de ikke er udvidet med tillægsplader, og dette er der ikke nødvendigvis plads til, hvis man bor i en mindre lejlighed. Derfor kan denne model være den helt rette, hvis man ikke har brug for oceaner af plads i hverdagen.

Dette spisebord med udtræk er helt klassisk med sort og hvidt, der spiller op mod hinanden, og det kan forlænges med to tillægsplader, når man får gæster på besøg.

12. Jackson spisebord i oliebehandlet egetræ

75cmHøjde

160cmBredde

80cmLængde

Er du på udkig efter et simpelt, men fantastisk flot spisebord, så er dette Jackson foldebord fra ACT NORDIC et bord, som du kun kan blive glad for. Bordet er designet i træ og har fået lov til at beholde sin helt naturlige træfarve og dermed også alle sine flotte træmønstre. Derudover har bordet også udtræk, så man lynhurtigt kan få plads til fire ekstra gæster.

13. Polar spisebord fra Venture Design med hvid mdf

75cmHøjde

90cmBredde

90cmLængde

Søger du et stilfuldt bord i nordisk design, så er dette Polar spisebord fra Venture Designs muligvis lige hvad du leder efter. Bordet har en smuk rund hvid bordplade og moderne tynde ben i naturfarvet metal. Bordet kan nemt bruges i både stuen og køkkenet og så er det nordiske design ikke til at tage fejl af.

14. Curve spisebord i matlakeret eg

75cmHøjde

82cmBredde

122cmLængde

Curve er et moderne lille spisebord med en bordplade i matlakeret egefinér og flotte tynde ben i massiv eg. Dette bord bidrager derfor både med moderne design, naturlige farver og ser super let i stuen. Bordet har også udtræk, så man nemt kan få plads til to ekstra personer ved bordet.

15. Bergen spisebord fra TIKA i massiv egetræ

73cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Bergen er et flot spisebord af BY TIKA, som er produceret i massiv egetræ. Det har derudover fået en klar olie behandling, hvilket giver bordet dets smukke udtryk. Bergen er lavet i Danmark og er skabt af kvalitetsbevidste håndværkere, som virkelig ved hvad de laver. Er du på udkig efter et kvalitetsspisebord i nordisk design, så er Bergen et oplagt valg.

16. Sirius spisebord i hvidolieret egetræ

75cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Hvis du er på udkig efter et lille spisebord, som stråler af kvalitet og stilrent design, så er SIRIUS muligvis det perfekte bord til dig. Bordet er kun 80 X 80 Cm, så det kan passe ind i enhver stue. Det er produceret i hvidolieret egetræ og forberedt til en tillægsplade, så man på trods af bordets størrelse sagtens også kan have plads til gæster.

17. Leduc spisebord med hvid melamin bordplade

71cmHøjde

80cmBredde

120cmLængde

Er du på udkig efter et moderne spisebord der følger alle de rigtige modetrends? Så er Leduc muligvis det perfekte spisebord til dig. Bordet har en smuk hvidlakeret bordplade, som hviler på tynde sortlakerede metalben. Derudover har bordet en praktisk klap, så bordets størrelse hurtigt kan udvides når der er gæster på besøg.

Spisebordet sætter stemningen i stuen

Der er ikke nogen tvivl om at stemningen omkring spisebordet er ekstremt vigtig. Familien tilbringer en masse tid omkring spisebord, om det så er til morgenmaden, aftensmaden eller når der er gæster på besøg. Lige netop derfor er det naturligvis også vigtigt at sørge for at sætte de bedst mulige forudsætninger for at kunne skabe en god stemning. Det betyder dog ikke, at der kun er et slags spisebord design, som er nøglen til at skabe denne stemning. Den kan nemlig opnås på mange forskellige måder. Det kan være, at det du søger, er et spisebord i en naturlig træfarve eller måske et helt moderne hvidlakeret spisebord. Det kommer alt sammen an på hvad du synes der vil passe perfekt ind i din nuværende indretning derhjemme.

Vælg et spisebord der passer ind i din nuværende stil

Der findes et kæmpe udvalg af forskellige små spiseborde. De kan variere i deres form, farver og generelle design. Der findes f.eks. både de almindelige firkantet spiseborde og runde spiseborde. Begge er meget populære og kommer med hver sine fordele. Hvis man foretrækker at have lige og rene linjer i sit hjem kan det være at man hælder lidt mere til et firkantet bord, mens et rundt spisebord giver mulighed for at tilføje lidt kurver og former til stuen. Derudover giver et rundt spisebord den fordel, at alle altid kan have øjenkontakt med hinanden, men der vil så til gengæld ofte være plads til flere personer omkring et firkantet bord. Der er altså mange forskellige fordele og ulemper ved de forskellige typer spiseborde, så det er din opgave at tænke dig frem til hvad du tror vil fungere bedst hjemme ved dig.

Det behøver ikke at være dyrt at købe et nyt spisebord

En af de primære grunde til at man vælger ikke at købe et nyt spisebord, men at beholde det nuværende man har, på trods af at man ikke er helt glad for det, er naturligvis frygten for at det er dyrt at købe et nyt spisebord. Heldigvis er dette ikke tilfældet. Man kan nemt finde et lille spisebord, som ser helt fantastisk ud, uden at det skal koste en formue. Vi har fremhævet et stort udvalg af små spiseborde i mange forskellige prisklasser, så man nemt kan finde et der passer til budgettet. Derudover betyder en lavere pris ikke at man så skal gå på kompromis med kvalitet og design. Der er rigtigt mange smukke og populære spiseborde, som langt fra er i den dyre ende.

Små spiseborde er oplagte til den lidt mindre stue

Det er ikke alle der har plads til et kæmpestort plankebord i stuen. Der er også mange, som bare foretrækker at have et lidt mindre spisebord, da det giver mulighed for at skabe en lidt mere intim stemning. Derfor har fremhævet dette brede udvalg af små spiseborde, som er det oplagte valg til den lidt mindre lejlighed eller til at opnå denne intime stemning. 

Forhåbentligt gav denne artikel dig lidt inspiration til når du skal ud og vælge spisebord. Her fremhævede vi 17 lille spiseborde, som alle er af fantastisk flot design og set til meget fornuftige priser.

  • Hvad koster et lille spisebord?

    Prisen for et mindre spisebord er selvfølgelig noget mindre end de store spiseborde. Dog kan det variere i pris, da handler meget materialer og ikke mindst mærket. I vores guide finder du borde fra blot 1.000 DKK.

  • Hvad er leveringstiden for et lille spisebord?

    Det kommer meget an på hvor du ønsker at købe spisebordet. Vi har en masse forhandlere, som alle tilbyder at sende dem så hurtigt de kan – men nogle gange kan der være lidt ventetid. Du kan se nærmere under hvert enkelt spisebord.

  • Kan man få finansieret sit køb?

    Det vil i stort set alle tilfælde være muligt at få finansieret dit køb af nyt spisebord. Dette er tilmed hos mange noget der ikke koster ekstra, så hvis det er nemmere økonomisk at få den over en periode, så kan man dette.