Sofa med chaiselong

25Antal produkter

StueType

3.799 kr. Priser fra

Sofa med chaiselong → Inspirerende idéer til stuen

Har du besluttet, at din kommende sofa skal have en chaiselong? I så fald bør du ikke være i tvivl om, at du har rigtig mange valgmuligheder. Du kan nemlig finde et stort og differentieret udvalg af sådanne sofaer på det danske marked.

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, kan du med fordel læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for mere end 20 forskellige sofaer, der alle har det tilfælles, at de er blevet forsynet med en chaiselong.

I og med, at der er stor forskel på de sofaer, der er at finde herunder, er der også en god chance for, at der er en eller flere af dem, der falder i din smag.

1. Melbourne Sofa

79cmHøjde

155cmBredde

292cmLængde

Melbourne er en nydelig chaiselongsofa, der er holdt i nedtonede og neutrale farvenuancer. Betrækket på sofaen er gråt, hvilket harmonerer fornemt med de sorte ben. Derfor bør der ingen tvivl herske om, at det er en sofa, der passer ind i den skandinaviske indretning.

Sofaens sæde er polstret med koldskum, hvilket sikrer en fast og stabil komfort. Ryggen er derimod blevet polstret med bløde silikonefibre, der højner komfortniveauet. Sofaen er ikke vendbar, men er derimod højrevendt, hvilket man skal tage højde for ift. indretningen.

2. Living&more 3 personers sofa

69cmHøjde

160cmBredde

268cmLængde

Karl er en sofa fra Living&more, der oser af hygge, ekstravagance og på ethvert tidspunkt indbyder til ren afslapning. Sofaen står stabilt på de robuste ben i egetræ, som ligeledes harmonerer rigtig godt med betrækket, hvilket vidner om et gennemført design.

Derudover bryster sofaen sig af et både enkelt, eksklusivt og klassisk udseende. Den bløde sofa bliver hurtigt familien foretrukne samlingspunkt, da der er god plads til alle, og komforten er i højsædet. Betrækket i fløjl giver den desuden et mere karakteristisk look.

3. Umbria Lux Sofa

87cmHøjde

173cmBredde

305cmLængde

Umbria Lux er en sofa med plads til 3,5 personer, der er forsynet med en højrevendt chaiselong. Derfor får du en sofa, der på én og samme tid byder på flot design, lækre funktioner og plads til hele familien – endda uden at gå på kompromis med komforten.

Noget helt unikt ved denne sofa er, at dens chaiselong er motoriseret. Denne motor gør, at du kan folde sædepuden længere ud og lægge rygpuden ned. Dermed er du sikker på, at du opnår en upåklagelig liggekomfort, når du ligger i sofaen og ser fjernsyn om aftenen.

4. Cleveland Sofa i flere farver

81cmHøjde

140cmBredde

231cmLængde

Cleveland er en helt klassisk chaiselongsofa. Den byder på et tidløst design, som pynter i enhver stue. Derudover fås den i et bredt spektrum af forskellige farver og slidstærke materialer. Derfor kan du – med garanti – også finde en variant af sofaen, der tiltaler dig.

Den har en praktisk mellemstor størrelse, hvorfor der er god plads til at slænge sig i den, uden at den optager for meget plads i stuen. Puder og sæder på sofaen er udført i formstabilt og hygiejnisk polyetherskum, der sikrer en blød og behagelig siddekomfort.

79cmHøjde

140cmBredde

225cmLængde

Larvik er en sofa, der er enkel og ligetil. Der er brugt tid eller energi på unødige detaljer. Det er en elegant sofa med rene linjer, som bærs af de slanke, sorte ben. Særligt benene er med til at understrege det behagelige og lette udtryk, som sofaen bryster sig af.

Chaiselongsofaen giver dig mulighed for at smide benene op og slappe af, uden at den optager for meget plads i stuen. Både sæde og ryg er med polyetherskum, som giver en blødere og mere behagelig komfort, end det typisk anvendte koldskum gør.

6. Living&More Viktoria Mushroom

73cmHøjde

87cmBredde

260cmLængde

Viktoria er den fløjlsbløde veloursofa med chaiselong, som du altid har drømt om. Den kombinerer det moderne med det klassiske, og formår at få komfort og elegance til at gå op i en højere helhed. Hvad der er endnu bedre er, at du får alt dette til en lav pris.

Vær dog opmærksom på, at farven på sofaen kan se forskellig ud, alt efter om den står i direkte lys eller i et mørkt rum. Af denne grund er der også nuanceforskel på produktbillederne, for at signalere, at lyset påvirker, hvordan betrækket tager sig ud.

7. Vesta sofa m. chaiselong

74cmHøjde

160cmBredde

297cmLængde

Vesta er en modulsofa, hvilket betyder, at du frit kan sammensætte den, som du har lyst. Det giver dig ikke blot mulighed for at købe en sofa, der er som skræddersyet til dig, men også at udvide den i fremtiden. Derfor kan købet af en modulsofa vise sig at være en rigtig god idé.

Modulerne er desuden polstret med koldskum og et lag fiberfyld, hvilket sikrer en fast, men behagelig siddekomfort og god aflastning. Vesta-sofaen er polstret på alle sider, hvilket vil sige, at samtlige moduler kan stå for sig selv, såfremt dette skulle ønskes.

8. Living&more Valdemar

80cmHøjde

187cmBredde

265cmLængde

Valdemar er enkel og ligetil. Det er en stilren og neutral sofa, som passer ind i enhver indretning. Det er derfor ikke sofaen for dig, der gerne vil have en sofa, man ikke ser overalt. For dig, der gerne vil have en chaiselong sofa, der ikke er pompøs, er Valdemar et godt valg.

Sofaen er fra Living&more, som især er kendt for deres høje kvalitet til lave priser. Dette er også gældende for Valdemar-sofaen, der er fremstillet i slidstærke og robuste materialer. Vælger du denne sofa, er du derfor garanteret at gøre en god handel.

80cmHøjde

147cmBredde

217cmLængde

Lotus-sofaen er nem at indrette med. Det er en simpel og klassisk sofa, der kan bruges i enhver indretning. Sofaen er udstyret med skrå, afrundede ben i hvidolieret eg, som giver sofaen et let udtryk. Samtidig runder de det simple, skandinaviske udseende rigtig godt af.

Sofaen er polstret med polyetherskum, der giver en bedre og mere behagelig siddekomfort, end du oplever i sofaer med koldskum. Derfor er det en sofa, der indbyder til afslapning og komfort, hvilket er lige, hvad man har brug for efter en lang dag.

10. Bianco Hjørnesofa

84cmHøjde

185cmBredde

264cmLængde

Bianco er en hjørnesofa med chaiselong, der særligt appellerer til dig, der ikke vil gå på kompromis med komfort. I sofaens puder er den nemlig blevet polstret med et højelastisk skum, der ikke blot er formfast og stabilt, men som også yder en fortrinlig komfort.

Herudover er det selvfølgelig også værd at påpege, at der er tale om en sofasofa. Den er udstyret med et udtryk, der gør det nemt at omdanne den til en seng. Det udslåede liggemål lyder på 123 cm i bredden og 296 cm i længden, hvorfor der er god plads at sove på.

11. Stockholm Chaiselongsofa

95cmHøjde

175cmBredde

280cmLængde

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Stockholm fra BIVA ikke er en sofa for alle. Det er en sofa med et unikt og anderledes udseende, hvorfor man ikke ser en sofa af denne type specielt ofte. Det tiltaler nogen, mens det nærmest er frastødende for andre.

Er det vigtigt for dig, at du ender med at købe en sofa, som ikke står i enhver stue i Danmark, er denne dog et godt bud. Det er selvfølgelig værd at tilføje, at det ikke er den mindste chaiselongsofa på markedet, da den har en bredde på 285 cm. Derfor er det ikke alle, der har plads til den.

12. Julia Chaiselong sofa

85cmHøjde

182cmBredde

225cmLængde

Dot er en simpel og stilren sofa med chaiselong. Udseendemæssigt er det ikke en sofa, der skiller sig ud fra mængden. Hvor denne sofa især skiller sig ud, er i forhold til dens kvalitet og slidstyrke. Den er nemlig betrukket med et særdeles slidstærkt og robust betræk.

Sofaen kan desuden leveres med en træk ud-sengefunktion og opbevaringsboks under chaiselongen. Dermed er det også en sofa, der er mulig at bruge som sovesofa, hvis du ønsker dette. Sæderne er polstret med HR28-koldskum, som er et meget formfast skum.

13. Kragelund Askorn Sofa

82cmHøjde

187cmBredde

187cmLængde

Kragelund Askorn er en sofa, der er designet af den danske designer Per Weiss. Det er bestemt ikke den største sofa med chaiselong på markedet. Derimod måler den kun 187 cm i bredden, hvorfor det er en sofa, der kun har plads til to personer.

Sofaen er dog et godt bevis på, at det ikke er nødvendigt at købe en stor sofa, hvis du vil have en sofa med chaiselong. Vil du gerne have en chaiselong på din sofa, fordi det giver dig mulighed for at slappe af, men gerne ser, at den ikke fylder for meget, er Kragelund Askorn et godt valg.

78cmHøjde

182cmBredde

248cmLængde

Er du på udkig efter en basal, men moderne sofa med chaiselong? I så fald kan Line fra BIVA vise sig at være et rigtig godt bud. Her er der nemlig tale om en sofa med et moderne og simpelt look, der passer ind i de fleste typer indretninger.

Sofaen kan leveres med enten højre- eller venstrevendt chaiselong, hvorfor den kan passe ind, uanset om du har brug for en højre- eller venstrevendt sofa. Sofaen fås desuden i et hav af forskellige farver, hvorfor der sandsynligvis også er en farve dig.

15. Logan chaiselongsofa

80cmHøjde

170cmBredde

277cmLængde

Logan er en moderne og solid chaiselongsofa. Sofaen har et stilrent og neutralt udseende, hvorfor denne sofa kan integreres i de fleste indretninger. Denne variant af sofaen er med et gråt betræk, men den fås i en lang række andre farvekombinationer, hvis grå ikke er noget for dig.

Derudover er det også muligt selv at vælge, om det skal være med en højre- eller venstrevendt chaiselong. Det er naturligvis blot med til at understrege det faktum, at det er en sofa, der kan findes plads til i en hvilken som helst indretning.

16. Norman chaiselongsofa

81cmHøjde

148cmBredde

233cmLængde

Norman-sofaen er en nydelig og moderne chaiselongsofa, der er betrukket med lysegråt stof. De ben, der er blevet monteret på sofaen, er lakerede egebejdsede træben i ask. Det lyse asketræ står rigtig godt til sofaens lysegrå stof.

Det er ikke den største sofa med chaiselong på markedet. Hvis du leder efter en sofa, som er nem at finde plads til, uanset om den skal stå i en lille stue eller i sommerhuset, er Norman-sofaen et rigtig godt bud. Sofaen fås i en både højre- og venstrevendt variant.

17. Paris Chaiselongsofa

70cmHøjde

180cmBredde

270cmLængde

Paris-serien er en modulsofa, der er bestående af tre forskellige moduler. De tre moduler kan du kombinere, som du har lyst og fantasi til. Denne specifikke sofa med chaiselong er bestående af følgende fire moduler: puf, hjørnemodul, midtermodul, hjørnemodul.

Sofaen er blevet beklædt med et slidstærkt og kraftigt møbelstof, der har fået navnet Mano. Det er et betræk, der er groft i vævningen, hvilket giver sofaen et rustik udseende. Ved bestilling vælger du selv, om betrækker skal være i lys- eller antracitgrå.

18. Rodeo Chaiselong

85cmHøjde

155cmBredde

300cmLængde

Rodeo er en venstrevendt chaiselong med et nydeligt velourbetræk. Dette betræk medfører ikke blot, at sofaen føles blød, men også, at overfladen har en rigtig fin glans. Det er lavet i 100% polyester, hvilket gør, at sofaen er både holdbar og funktionel.

Det er en sofa, der er opstået som et møde af klassisk 50'er-design og moderne tendenser. Er den grå farve ikke den rette for dig, er det heldigvis muligt at vælge mellem mere end 10 forskellige farver. Derfor er der selvfølgelig også en farve, der tiltaler dig.

74cmHøjde

160cmBredde

300cmLængde

Hvis du kigger efter en stilet og luksuriøs sofa med chaiselong, så er Siena sofaen lige noget for dig. Sofaen kan fås i mange forskellige farver og vil derfor med sikkerhed, passe godt ind i dit hjem. Siena sofaen måler 300 x 160 x 74.

Selve sofaen er polstret i koldskum med et lag af fiberfyld, der giver en behagelig afslapning og siddekomfort. Så hvis du gerne vil have en komfortabel og stilet sofa til dit hjem, så er Siena sofaen måske noget for dig.

20. Elvira venbar Chaiselong sofa

80cmHøjde

151cmBredde

219cmLængde

Leder du efter en simpel sofa med chaiselong? I så fald har du fundet den. Elvira er en sofa 3-personers sofa i sin reneste form. Den har et moderne og stilrent udseende med gråt stof og sorte trælakerede ben, som harmonerer rigtig godt med hinanden.

Sofaen er desuden vendbar, hvorfor du har mulighed for at placere chaiselongen, som du ønsker. Det slidstærk betræk er lavet i polyester, hvorfor du er garanteret, at det kan klare lidt af hvert. Hertil er det også værd at tilføje, at det er et prisbilligt valg.

21. Volante hjørnesofa med chaiselong

87cmHøjde

206cmBredde

301cmLængde

Her er der tale om en rigtig smart chaiselongsofa. Det er dog ikke en helt almindelige sofa. Derimod er der tale om en sovesofa med chaiselong. Indvendigt finder du Bonell-fjedreindlæg, der ikke blot garanterer en god komfort, men også en optimal støtte.

Sovesofaen er med udtræk og er forsynet med to magasiner til sengetøj. Volante-sofaen er en hjørnesofa, der er udstyret med både en chaiselong og en såkaldt open end-afslutning. Dens chaiselong er til venstre og open end-afslutningen er til højre.

84cmHøjde

163cmBredde

252cmLængde

Denne variant af Tebis-sofaen er et oplagt valg for dig, der ikke vil have en triviel sofa i sort eller hvid. Her får du en sofa med et blågråt betræk med venstrevendt chaiselong, som er tilpas anonym til, at den ikke virker for iøjnefaldende og prangende i stuen.

Sofaens sæde er polstret med koldskum og skumgranulat, hvorfor du er garanteret en behagelig og støttende komfort. Rygpuderne har dog en blødere komfort, hvilket resulterer i en blød og behagelig oplevelse, når du læner dig tilbage i denne sofa.

23. Samone Chaiselong

80cmHøjde

154cmBredde

312cmLængde

Samone er en sofa med chaiselong, der er forsynet med et blødt Denno-betræk. I kombination med betrækket er sædepolstringen i koldskum med duntop med til at give brugeren en fortrinlig komfort. Her spiller rygpuderne med fyld af dungranulat også en rolle.

Det er en sofa, der er bestående af flere moduler, hvorfor du kan rykke rundt på dem, som du vil. Fælles for alle modulerne er, at de er fuldpolstrede og kan stå alene. Da det er en modulsofa, er det selvfølgelig muligt at få sofaen i mange forskellige størrelser- og opstillinger.

24. New York Chaiselongsofa i Velour

70cmHøjde

90cmBredde

270cmLængde

New York er en sofa med chaiselong, der er en del af en fleksibel modulserie. Serien består af tre forskellige moduler, som du kan kombinere på kryds og tværs. Dermed har du mulighed for at skabe netop dén sofa, som du drømmer om.

Sofaen er opbygget af massivt træ og er polstret med et godt, fast koldskum. Det sikrer ikke blot, at den er komfortabelt at sidde i, men også, at den bibeholder sin facon i mange år. Den er betrukket med velour, og kan fås i flere forskellige farver.

25. Orto sofa med chaiselong

66cmHøjde

164cmBredde

292cmLængde

Klassisk, men moderne sofa fra ILVA. Orto-sofaen har et grafisk og stringent udtryk, der gør den nærmest uimodståelig. De grafiske kvadrater er gennemgående på hele sofaen, hvilket giver sofaen et trendy og unikt look, hvorved den skiller sig ud fra mængden.

Samtidig har den en særlig opbygning bestående af polyether- og koldskum, der resulterer i en fast og behagelig siddekomfort. Orto er også en sofa, der bryster sig af et roligt og stilrent udtryk, hvorfor den egner sig til brug i en hvilken som helst indretning.

Valg af chaiselongsofa: Sådan vælger du den rette sofa med chaiselong

Du har rigtig mange valgmuligheder, hvis du har et ønske om at købe en sofa med chaiselong. Udvalget af denne sofatype er nemlig både stort og differentieret. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde en ideel løsning for dit vedkommende.

Omvendt medfører det store og differentierede udvalg dog også, at det kan være svært at finde den helt rette sofa. Der er nemlig en lang række modeller, der skal frasorteres. Dette gør du lettest ved at skabe dig et godt overblik over dine behov og krav, inden du går i gang med at lede.

Er du i tvivl om, hvilke faktorer, der bør tages stilling til, inden du går i gang med at lede, skal du blot læse med herunder.

1. Udseende

Der er næppe nogen, der har lyst til at have en sofa stående, som de ikke bryder sig om at se på. Derfor er udseende selvsagt et aspekt, der er rigtig vigtigt. Derfor er det vigtigt, at du gør dig en række overvejelser om, hvad du kræver af din sofas udseende.

I denne forbindelse er det dog vigtigt at huske, at sofaen ikke blot skal være pæn i sig selv. Det er mindst lige så vigtigt, at den har et udseende, der gør, at den passer ind i din indretning. Det betyder, at du skal sikre, at der er en rød tråd i hele din indretning.

2. Størrelse

Der skal ikke være nogen tvivl om, at sofaer med chaiselong fås i mange størrelser. Derfor er det også et aspekt, du er nødt til at tage stilling til. Når du skal vurdere, hvor stor en sofa, du har brug for eller ønsker at købe, er der flere aspekter at inddrage i overvejelserne.

Eksempelvis skal du sikre, at du finder en sofa, der har en størrelse, der gør, at der er plads til dem, der skal bruge den til dagligt. Derudover er det også vigtigt, at den har en størrelse, der gør, at den passer godt ind i det lokale, hvor du har planer om, at den skal stå.

3. Højre- eller venstrevendt

Det har selvfølgelig også betydning, om din sofa skal være højre- eller venstrevendt. Når du skal vurdere, hvorvidt du skal vælge det ene eller det andet, er der flere ting, der skal overvejes. Det er dog især, hvor den skal stå, der har betydning for, hvad der er det rette.

I og med, at det er noget, der kan have afgørende indflydelse på din indretning, er det vigtigt, at du overvejer det nøje. Sørg derfor for at have en klar idé om, hvor sofaen skal placeres, før du beslutter dig for, om du skal købe en højre- eller venstrevendt.

4. Sovesofa?

Har du i sinde at købe en sofa, der også kan fungere som seng? Der er mange, der gerne vil give gæster mulighed for at overnatte, men har man ikke et gæsteværelse, kan en sovesofa være et godt bud. Derfor skal dette også overvejes, hvis du er på udkig efter en ny sofa til stuen.

Rigtig mange tror, at sovesofaer kun findes i mindre varianter, som fx egner sig til teenageværelset. Sådan forholder det sig dog slet ikke. Der findes adskillige sovesofaer med chaiselong, der ligner ganske almindelige sofaer, hvorfor man faktisk slet ikke opdager, at der er tale om en sovesofa.

Hvad er dit budget?

Det er også en god idé at sætte et budget, inden man går i gang med at lede efter sin sofa. Der er stor forskel på, hvad sofaerne koster, og derfor kan man nemt ende med at bruge endeløse timer på at kigge på sofaer, der reelt set ikke harmonerer med ens budget.

Når du skal fastsætte et budget, er det vigtigt, at du er realistisk. Stiller du mange krav til din kommende sofa, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det kræver, at du betaler for det. Du kan derfor ikke få alle dine krav opfyldt, hvis du ikke er klar til at betale for det.

Lad dig ikke begrænse

Det er ikke alle, der har råd til at bruge et stort beløb på en sofa. Derfor er der mange, der ender med at købe sig en billig sofa. På trods af, at det kan virke tiltalende at købe sig en billig sofa, er det vigtigt, at du ikke lader dig begrænse. I stedet skal du fokusere på at finde frem til din drømmesofa.

Hvis du ender med at finde en sofa, der er helt perfekt, men som koster en kende mere, end du har sat dig fast på at betale, rådes du til at spare en kende mere op. Du kan nemlig være helt sikker på, at du ender med at blive mere glad for en sofa, der er perfekt set med dine øjne.

  • Hvad koster en sofa med chaiselong?

    Prisen på en sofa med chaiselong varierer en smule afhængig af type model I er på udkig efter. I dette indlæg har vi er bredt udvalg med mere end 20 forskellige flotte chaiselong-sofaer, hvor priserne starter fra omkring 3.000 kroner.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret med sofa?

    Det er lidt forskelligt fra sofa til sofa og forhandler til forhandler. Du finder leveringsbetingelserne via dette indlæg, ved at klikke dig videre på den model som er interessant. Normalt er der altid hurtig levering på disse sofaer, men det kommer helt an på om det er en lagervare eller ikke.

  • Kan jeg få finansieret mit køb?

    Det er muligt at få dit køb finansieret, hvis du ønsker at købe en sofa med chaiselong. Det er lidt forskelligt hvordan de forhandlerne griber dette an, så igen skal du klikke dig videre på den sofa som du forelsker dig i, for at finde ud af deres betingelser.