Hyndeboks

15Antal produkter

HavemøblerType

1.199 kr. Priser fra

Hyndeboks | 16 hyndebokse til alt slags vejr

Sommeren er hastigt på vej, og med den følger masser af herlige timer på terrassen i solens dejlig stråler. Dette er dog en mere komfortabel oplevelse, når man har nogle gode hynder til ens havemøbler, og disse skal kunne gemmes effektivt væk om natten, så de ikke får alt for meget fugt. Her kommer en hyndeboks ind i billedet, og selvom formålet med en sådan er ret simpelt, så skal det også gerne være en boks, som man kan holde ud at se på hele sommeren. Derfor er det ikke helt lige meget, hvilken hyndeboks man vælger – og der er masser af modeller at vælge mellem, hvis man laver en hurtig søgning på emnet.

En hyndeboks skal naturligvis være stor nok til at kunne rumme de hynder, man har, og herudover gør det ikke noget, hvis den også kan bruges som ekstra siddepladser på terrassen i en snæver vending. Modellerne har alle forskellige, gode egenskaber, og det kan være lidt svært at danne sig et overblik over, hvilken model man skal vælge.

Derfor har vi udformet denne liste over moderne hyndebokse, som med garanti vil være en fantastisk tilføjelse til terrassen – både om sommeren og i vinterhalvåret, hvor hynderne skal opbevares bedst muligt.

1. Lille Cinas teaktræ hvid hyndeboks

48cmHøjde

30cmBredde

90cmLængde

Hvis du leder efter en mindre hyndeboks, der gerne skal passe godt sammen med dine nuværende havemøbler, så er denne model i lækkert teak-træ måske den helt rette. Modellen har et låg i smukt, naturligt træ, mens siderne er malet hvide for at gøre looket mere interessant og moderne.

Boksen giver ekstra beskyttelse til dine hynder, så de holder længere og ikke er våde, når de skal bruges - og så kan den bruges som en ekstra siddeplads, hvis man får en uventet gæst på besøg.

2. Hillerstorp hvid hyndeboks

64cmHøjde

59cmBredde

136cmLængde

Hvis du leder efter en moderne hyndeboks med et helt klassisk design, så er denne hvide sag måske præcis det, du søger. Boksen er udført i hvidmalet fyrretræ, der leder tankerne mod sommerferie i den svenske ødemark, og låget er vandtæt, så hynderne holdes tørre sommeren igennem.

Der er en særlig sjæl ved møbler af træ, og dette gælder bestemt også for hyndebokse, hvilket denne model er et godt eksempel på. Lækkert design og gode praktiske egenskaber = en rigtig god hyndeboks.

3. Cinas Tina teaktræ hyndeboks

48cmHøjde

30cmBredde

90cmLængde

Teak-træ har alle dage været en favorit hos danskerne, og der er da heller ingen tvivl om, at netop denne trætype gør sig fantastisk i det danske klima, da det kan holde til lidt af hvert. Dette kan også siges om denne moderne hyndeboks, der er helt klassisk i sit design og kan bruges som ekstra siddeplads, hvis det er nødvendigt.

Boksen er ikke den største på markedet, men der er stadig rigelig med plads til både hynder og lidt værktøj, hvis man mangler en plads til dette.

4. Biohjort hvid hyndeboks

71cmHøjde

79cmBredde

181cmLængde

Når man vælger en moderne hyndeboks, så skal design og holdbarhed gerne gå hånd i hånd - og det gør det, når man ser på denne hvide model. Hyndeboksen er af stål, der kan holde til vind og vejr i mange år, og den er ventileret, så du undgår jordslåede hynder hen over vinteren.

Den moderne hyndeboks er veldesignet og kommer også med en integreret lås, så ubudne gæster ikke render med hynder og andet, der opbevares i boksen. En rigtig god hyndeboks, der vil passe til stort set alle terrassemiljøer.

5. Calvi hyndeboks

90cmHøjde

93cmBredde

154cmLængde

Hvis du har et sæt havemøbler, der er udført i lækker flet, så passer denne moderne hyndeboks garanteret perfekt ind i dit terrassemiljø. Boksen er udført i holdbar polyrattan, og den har plads til alt fra hynder til mindre haveredskaber.

Designet er muligvis simpelt, men det er utrolig lækkert, og dette er en populær model, der allerede står i mange danske haver. En rigtig flot model, der passer godt på dine hynder, når du ikke bruger dem.

6. Keter mørkegrå hyndeboks

84cmHøjde

60cmBredde

140cmLængde

Næste moderne hyndeboks på listen er også et prisvenligt og multifunktionelt bud, der både fungerer som hyndeboks og som bænk på terrassen. Modellen er udført i holdbar plastik, og på trods af den lave pris er der kælet for detaljerne i designet.

Modellen er et perfekt eksempel på, at en hyndeboks kan fungerer som meget mere end bare opbevaring, og den lave pris gør modellen særdeles eftertragtet. Et moderne bud på en hyndeboks, som rigtig mange vil være glade for at tage i brug.

7. Terkel sort hyndeboks

60cmHøjde

72cmBredde

148cmLængde

Er du på udkig efter en prisvenlig hyndeboks, der kan holde til lidt af hvert, så er denne model på listen bestemt en overvejelse værd. Her er der tale om en hyndeboks i polywood, der er et hårdført plastikmateriale, og boksen kan holde til, at 2 personer sidder på den. Dermed bliver boksen multifunktionel på terrassen.

Hyndeboksen holder naturligvis regnen væk fra dine hynder, og den er rummelig nok til at kunne huse stort set alle typer af hynder. En prisvenlig hyndeboks til den moderne terrasse.

8. Biohjort mørkegrå hyndeboks

88cmHøjde

84cmBredde

200cmLængde

Hvis du er ude efter noget af det mest holdbare og solide indenfor moderne hyndebokse, så er denne model måske den helt rette til dig. Der er tale om en eksklusiv model med et fornuftigt prisskilt, men kvaliteten fornægter sig ikke i hverken design eller materialer.

Hyndeboksen er udført i metal, der er lakeret og galvaniseret, så det kan holde til vind og vejr hele året rundt. Herudover er voksen naturligvis 100 % vandtæt med små ventilationshuller, så man slipper for jordslåede hynder, når man åbner boksen om foråret. En fantastisk hyndeboks, hvis kvalitet også afspejler den højere pris.

9. Vila træ hyndeboks

80cmHøjde

75cmBredde

150cmLængde

Når man vælger hyndeboks er det vigtigt, at den passer til den terrasse, man har, og denne model vil passe perfekt, hvis man har lækre havemøbler i træ. Modellen er lavet i polyrattan, der er et meget holdbart og vedligeholdelsesfrit materiale, og herudover har boksen hydraulikpumper for nem åbning og lukning.

Designet er helt klassisk flet, der giver en særlig stemning til terrassen, og det er en rummelig model, der har plads til stort set alle hynder. På trods af fletdesignet, så er hyndeboksen vandtæt, og den kan sagtens stå udenfor hele sommeren.

10. Sort hyndeboks

78cmHøjde

80cmBredde

160cmLængde

Vi fortsætter listen med endnu en moderne hyndeboks, der er udført delvist i flettet polyrattan og sort plastik. Modellen er særdeles hårdfør og holder hynderne tørre hele året rundt, og den kan sagtens tåle det omskiftelige, danske vejr.

Modellen kommer med gaspatroner, der gør åbning og lukning af låget meget lettere, og det er en lækker detalje, som slet ikke hænger sammen med det mere end acceptable prisniveau. En prisvenlig, moderne hyndeboks, der kan holde i mange år.

11. Madison gråbrun hyndeboks

78cmHøjde

77cmBredde

136cmLængde

Hvis du er mere til flet end plastik, så er denne moderne hyndeboks måske den helt rette til din terrasse. Modellen er simpel og lækker at se på, og der er kælet for detaljerne, hvilket f.eks. viser sig ved det vinklede låg, der leder regnvandet væk fra boksen.

Den flettede rattan er ekstremt modstandsdygtig overfor alt fra kulde og varme til regn og solens stråler, og det er en vedligeholdelsesfri hyndeboks, der gør opbevaringen af hynderne meget lettere. Boksen kan rumme lidt af hvert, og du kan f.eks. også opbevare mindre haveredskaber, så de hele tiden er lige ved hånden.

12. Biohjort bronze hyndeboks

71cmHøjde

79cmBredde

181cmLængde

Mange vælger, at hyndeboksen ikke skal gøre alt for meget væsen af sig, men hvorfor ikke gøre hyndeboksen til en interessant feature på terrassen? Dette kan lade sig gøre med denne model, der med sine bronze-metalliske stålplader bidrager med noget helt særligt til terrassen.

Designet er unikt og spændende, og hyndeboksen er også utrolig holdbar og kommer med 20 års fabriksgaranti. Hynderne holdes tørre og ventilerede hele sommeren igennem, og kvaliteten er ikke til at tage fejl af, når man oplever denne model på egen hånd.

13. Borgio sort hyndeboks

90cmHøjde

93cmBredde

154cmLængde

Næste hyndeboks på listen er endnu en simpel, men lækker variant, der er udført i hårdfør polyrattan med stel i aluminium. Boksen er meget neutral og moderne af udseende, og det er en hyndeboks, der vil passe ind i mange, danske terrassemiljøer.

Den moderne hyndeboks har nogle dimensioner, der tillader, at selv store hynder ikke skal bukkes, når de lægges væk for natten, og den fås til en god pris, der ikke vælter budgettet.

14. Fornaci sort hyndeboks

90cmHøjde

93cmBredde

154cmLængde

En god hyndeboks er uundværlig i løbet af sommermånederne, og med denne smarte model i sort polyrattan kan dine hynder sove trygt og godt, når du ikke bruger dem. Modellen er holdbar og meget rummelig, og herudover kan den fås til en pris, der i den grad er til at betale.

Flet har alle dage været en populær design-feature på de danske terrasser, og der er ingen tvivl om, at denne model følger i disse fodspor - den passer perfekt ind i en moderne terrasse indretning.

15. Cinas teaktræ hyndeboks

60cmHøjde

50cmBredde

130cmLængde

Den sidste moderne hyndeboks på listen er endnu en lækker model i teak, der har plads til alle dine hynder. Der er ingen tvivl om, at designet er i topklasse, og det er en hyndeboks, der bestemt ikke skal gemmes væk - snarere tværtimod.

Hyndeboksen kan bruges til opbevaring af alt fra hynder til havespil og legetøj, og selvom boksen ikke er helt vandtæt, så holder den det værste vand og snavs væk fra de opbevarede ting. En lækker boks, der med garanti passer perfekt til din terrasse.

Vælg en hyndeboks, der passer til resten af dine møbler

Ud fra vores liste over gode hyndebokse på markedet er du med garanti kommet lidt tættere på et endeligt valg af hyndeboks til terrassen. Her er det vigtigt at huske på, at hyndeboksen ikke bare er til opbevaring – den er en del af indretningen på terrassen. Den rette hyndeboks er praktisk nok til, at der er god plads til alle tingene, mens den samtidig passer stilmæssigt til resten af de havemøbler, man har. Dette kan være en svær balancegang at holde styr på, men der er ingen tvivl om, at vores liste indeholder lidt af hvert i forhold til design og materialer – så der er rig mulighed for at finde en model, der kan både det ene og det andet.

Skal hyndeboksen være helt vandtæt?

Når man vælger en god hyndeboks til terrassen, så er det vigtigt, at man beslutter sig for, om hyndeboksen skal være helt vandtæt, eller om den alligevel står lidt i læ. Selvfølgelig er det helt optimalt, hvis boksen er vandtæt og kan holde til vind og vejr i mange år, men der kan ofte være lidt penge at spare, hvis man vælger en model, der “kun” er vandafvisende. Herudover kan man ofte åbne op for andre designs og materialer, hvis boksen ikke behøver at være 100 % vandtæt – så det er en vigtig beslutning at træffe, inden man finder den helt rette model.

Ofte vil de helt vandtætte modeller være i stål eller plastik, der har et helt særligt look, og det er derfor noget, man bør have med i baghovedet, når man går på jagt efter den helt rette hyndeboks. De fleste hyndebokse afviser dog regnvandet rigtig fint, og de giver i hvert fald bedre beskyttelse, end hvis hynderne bare lå uden nogen form for inddækning.

Udvælg mulige modeller ud fra dit budget

Hvis man ikke aner, hvilken hyndeboks man skal vælge, så kan det være en god idé at tage udgangspunkt i det budget, man har sat af til formålet. Hyndebokse kommer i mange forskellige prisklasser, og der er ingen grund til at kigge på modellerne til mere end 8.000 kroner, hvis budgettet kun rækker til en boks til 3.000 kroner. Derfor kan det være en god øvelse at udvælge favorit modellerne ud fra det budget, man har til rådighed.

Når man har begrænsede midler til formålet, så er der ingen tvivl om, at man får mest for pengene ved at vælge en hyndeboks i polyrattan, der er hårdfør plastik. Her kan man få rigtig meget opbevaringsplads for pengene, og designet er relativt simpelt og anonymt, så boksen ikke tager for meget opmærksomhed. Det er dog også muligt at finde modeller i træ til en fornuftig pris, og derfor kan det være en god idé at gennemløbe vores liste over gode hyndebokse for at finde nogle interessante bud, der ligger inden for budgettet.

Tænk over vedligeholdelse på den lange bane

Når man vælger den kommende hyndeboks til terrassen, så kan det også være en rigtig god idé at tænke over, hvilken form for vedligeholdelse boksen kræver på den lange bane. Her gælder det særligt for hyndebokse i træ, at de skal have noget træbeskyttelse indimellem, mens plastik modellerne kan komme til at falme i solens stråler, og dermed har brug for noget pleje for at holde den sorte farve i længere tid. Materialevalget er meget vigtigt for den vedligeholdelse, boksen kræver efterfølgende, og det er bestemt noget, man bør have med i overvejelserne, inden man vælger den helt rette model.

Vi håber, at vores lister over fantastiske hyndebokse til terrassen har været med til at inspirere dig til at vælge den helt rette hyndeboks til netop dit terrassemiljø. Der er masser af modeller og materialer at tage stilling til, men vi er helt sikre på, at du nok skal finde den perfekte hyndeboks til sommeren. God jagt!

  • Hvad koster en hyndeboks?

    Der er stor forskel på prisen når det kommer til en hyndeboks, eftersom kvalitet, mærke og ikke mindst størrelsen på boksen spiller ind. I indlægget her varierer priserne fra omkring 1.000 kr. til et par tusinde.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret min hyndeboks?

    Det er muligt at få en hurtig levering på sin hyndeboks. I det danske sommervejr kan det blive nødvendigt at man hurtigt finder en opbevaringsløsning til hynderne, eftersom det kan være ganske uforudsigeligt hvornår det holder tørt, og hvornår regnen kommer.

  • Kan jeg få finansieret mit køb?

    Det er også muligt at få købet finansieret. Dette kan ske enten via en tredje part, eller direkte via forhandleren man vælger at købe sin hyndeboks igennem. Læs altid det med småt og kontakt forhandleren direkte ved finansieringsspørgsmål.