Havebord-med-udtraek

15Antal produkter

HavemøblerType

2.399 kr. Priser fra

Havebord med udtræk | Få inspiration og bliv sommerklar

I mange tilfælde kan et havebord med udtræk vise sig at være et godt køb. Med et sådant havebord, har du mulighed for at forlænge det, hvis du skal have mange gæster. I hverdagene er udtrækket gemt væk, hvorved du undgår, at det optager for meget plads på terrassen.

Leder du efter et sådant havebord, skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du finder noget, der er tiltalende. Udvalget af haveborde med udtræk er nemlig stort og differentieret, hvorfor du er garanteret at kunne finde noget, der appellerer til dig.

Herunder finder du en række eksempler på terrasseborde med udtræk. De adskiller sig på mange punkter, hvorfor der sandsynligvis også er et, der falder i din smag.

74,5cmHøjde

100cmBredde

240cmLængde

Levels er et nordisk og moderne havebord med udtræk fra Venture Design. Bordets minimalistiske udseende medfører, at det passer ind på en hvilken som helst terrasse. Ydermere kan det kombineres med en lang række forskellige havestole.

Bordet er blevet forsynet med en stilren grå bordplade, der går godt i spænd med det meste. Derfor har du også friheden til at kombinere dette bord med de fleste farver og materialer. Benene er lavet af hvidt pulverbelagt aluminium, som fulder bordets stilrene look.

75cmHøjde

100cmBredde

240cmLængde

Haveborde fås i mange varianter og materialer. Noget der dog aldrig går af mode, er et klassisk havebord i teaktræ. Er dette noget, der tiltaler dig, er Alaa Teak et glimrende bud på dit kommende bord til terrassen.

Alsa Teak er udstyret med udtræk, der medfører, at du kan få plads til hele ti personer omkring bordet. Er du blandt dem, der gerne vil samle hele familien omkring bordet, har du her løsningen – endda uden at gå på kompromis med kvalitet og udseende på bordet.

3. Marbella havebord

74cmHøjde

74cmBredde

120cmLængde

Ikke alle har et ønske om at købe sig et havebord i naturtræ. Er du blandt dem, der ikke bryder dem om udseendet af sådanne borde, eller blot mener, at der er for meget vedligeholdelse forbundet med dem? I så fald er dette havebord som skabt for dig.

Marbella fra Venture Design er et nordisk og moderne havebord i sort. Det har et stilrent og gennemført look, der medfører, at du kan bruge det overalt. Hele bordet er lavet i aluminium, hvilket gør det både modstandsdygtigt og robust.

75cmHøjde

100cmBredde

300cmLængde

Teaktræ er et meget populært valg, når man går på jagt efter et havebord. Dette er der flere årsager til, men det handler hovedsageligt om, at det er et materiale, der er både robust og stilrent. Derudover er det også modstandsdygtigt.

Ønsker du at købe et havebord med udtræk i teaktræ, kan Alma Teak være et bord, der tiltaler netop dig. Når udtrækket er foldet ud, opnår bordet en længde på intet mindre end 300 cm. Derfor er der god plads til hele familien om bordet.

75cmHøjde

100cmBredde

300cmLængde

Vil du have et stort havebord med indbygget udtrækssystem, der har et luksuriøst look? I så fald er Anna Teak et rigtig godt bud. Her får du nemlig et nydeligt bord, der er lavet i teaktræ. Det sikrer ikke blot et lækkert udseende, men også, at kvaliteten er i top.

Det indbyggede udtrækssystem er udviklet på en sådan vis, at det er gemt under bordpladen. Det er derfor ikke noget, der ødelægger det stilrene udseende, når det ikke er foldet ud. Når tillægspladerne er på, kan der sidde op til 14 personer ved det lange bord.

6. Concorde havebord

75cmHøjde

100cmBredde

253cmLængde

Haveborde kan være vanskelige at holde pæne og nydelige. Vælger du et Concorde, gør du det dog lettere for dig selv, da bordet har et stel i sort aluminium og en bordplade i FSC-certificeret duraboard. Begge dele er både holdbart og modstandsdygtigt.

Derfor er du sikker på at få et havebord, der holder sig pænt sæson efter sæson. Ikke nok med det, er det også et stort bord, hvor du nemt kan få plads til hele familien, hvis du fx skal holde en hyggelig grillaften.

75cmHøjde

100cmBredde

280cmLængde

Er du til teaktræ, er George-bordet fra Sika Design lige noget for dig. Her er der nemlig tale om et smukt og massivt teaktræsbord. Det har ikke blot et nydeligt udseende, men er også stort nok til, at du kan samle hele familien rundt om det.

En anden fordel ved at vælge et bord som dette er, at teaktræ er modstandsdygtigt. Derfor kan du roligt lade bordet stå ude hele året rundt. Det tåler nemlig fint det nordiske klima. Når udtrækket er slået ud, måler det 280 cm i længden.

73cmHøjde

90cmBredde

280cmLængde

Her er der tale om et udtræksbord i sin reneste form. Det har et stilrent udseende og er fri fra unødige detaljer. Derfor er det et ideelt valg for dig, der sætter pris på, at dit bord er simpelt og elegant, uden at gå på kompromis med kvalitet og størrelse.

Bordet er lavet med et stel i aluminium og en bordplade i går nonwood. Det er et stort bord, der måler 200 cm i længden, når udtrækssystemet ikke er foldet ud. Når det er foldet ud, måler det 280 cm i længden, hvorfor der er god plads til hele familien.

75cmHøjde

100cmBredde

324cmLængde

Et havebord behøver ikke at være kedeligt, selvom det er holdt i stilrent look. Det er Panama-bordet fra Venture Design et bevis på. Her får du nemlig et flot og elegant havebord, som byder på rene linjer, uden at bliver for monotont og kedeligt.

Stellet er lavet i hvidt aluminium, mens bordpladen er lavet i teaktræ. Begge materialer er robuste og nydelige materialer, som holder sig pæne i mange år. Derfor skal du ikke være bekymret for, at det er et havebord, der resulterer i en masse vedligeholdelse.

10. Thomas Alken havebord

75cmHøjde

90cmBredde

220cmLængde

Dette nydelige havebord er designet af Thomas E. Alken for FDB Møbler. Det er en del af den populære Sammen-serie, der består af klassiske, enkle og funktionelle møbler. Derfor har det også været nøgleordene, da dette havebord blev designet.

Bordet blev designet i 2014, og siden da har det været et af de mest solgte haveborde i FDB Møblers udvalg. Det skyldes særligt det stilrene og enkle udseende, men også valget af teaktræ. Det er nemlig en nydelig træsort, som også er modstandsdygtig overfor vind og vejr.

75cmHøjde

100cmBredde

180cmLængde

Bali-havebordet fra 4living er et dejligt havebord med en slebet overflade i naturligt massivt teaktræ. Det er en træsort, der ikke blot sikrer, at bordet får et nydeligt look. Det sikrer også, at det kan holde til at stå ude i det skiftende danske vejr.

I og med, at det er forsynet med et udtræk, er det et godt valg, hvis du vil have plads til hele familien. Samtidig er det også muligt at slå udtrækket ind, når det ikke er i brug. Det sikrer, at det ikke står og tager en masse plads på din terrasse.

12. Sofia Teak havebord

75cmHøjde

70cmBredde

170cmLængde

Det behøver ikke at være dyrt at købe et havebord. Mange tror, at man skal investere et stort tusindbeløb, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at kunne købe et kvalitetsrigtigt havebord. Sofia Teak er dog et rigtig godt eksempel på, at det ikke er tilfældet.

Her får du et nydeligt havebord med et klassisk look, som tilmed er forsynet med en smart udtræksplade, der kan skjules under bordet. Materialerne er der heller ikke gået på kompromis med, da teaktræet kommer fra en plantage i Indonesien.

13. Venture Albany havebord

75cmHøjde

100cmBredde

324cmLængde

Albany fra Venture Design er et stort havebord, der bryster sig af et sortlakeret stel, der er fremstillet i aluminium. Bordpladen er fremstillet i nonwood, som ikke blot sikrer et nydeligt udseende. Valget af materialer medfører også, at det er vedligeholdelsesfrit.

Havebordet har udtræk med tillægsplade i midten af bordet, der muliggør, at det kan forlænges fra 224 cm til 324 cm i længden. En anden fordel ved det integrerede udtrækssystem er, at det er gemt væk, når det ikke er i brug, så det ikke ser forstyrrende ud.

76cmHøjde

100cmBredde

344cmLængde

Ikke alle haveborde kræver lige meget vedligeholdelse. Hvis du gerne vil have fingrene i et havebord, der ikke kræver megen vedligeholdelse, er Johanne et fremragende valg. Her får du nemlig et bord, der er lavet i aluminium med en bordplade i sort nonwood.

Bordet bliver leveret med to løse plader, som kan bruges til at forlænge bordets længde. Tager du begge plader i brug, er det muligt at opnå en længde på 344 cm. Det vil sige, at der på hver side af bordet er plads til fem stole.

75cmHøjde

90cmBredde

240cmLængde

Montesa er et klassisk, ovalt havebord, der er fremstillet i ubehandlet, massivt teaktræ. Derfor er det et selvfølgelig også et havebord med et nydeligt og eksklusivt udseende, hvilket appellerer til mange danskere, der leder efter et nyt bord til terrassen.

Havebordet er udstyret med et udtræk med foldbar butterflyplade i magasin. Derfor er det nemt og hurtigt at forlænge bordet, såfremt man får gæster eller lignende. Når bordet er foldet helt ud, måler det 240 cm i længden, hvorfor der er god plads rundt om det.

Hvordan vælger man det rette havebord med udtræk?

Du kan finde rigtig mange haveborde med udtræk på det danske marked. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde et passende bord for dig. Omvendt kan det dog være vanskeligt at finde det rette, da der er mange at vælge mellem.

Når du skal erhverve dig et sådant havebord, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger med udgangspunkt i egne ønsker og krav. Der er nemlig stor forskel på, hvad folk stiller af krav til deres havebord, hvorfor der også er forskel på, hvad der er det rette valg.

Er du i tvivl om, hvad du skal have fokus på, når du skal købe et havebord, skal du blot læse med herunder, hvor du præsenteres for en række af de vigtigste aspekter ved købet.

1. Udseende

Du har næppe lyst til at have et havebord stående, som du ikke bryder dig om udseendet af. Derfor er udseendet selvsagt også et vigtigt aspekt af dit valg. Når du skal vurdere udseendet, skal du selvfølgelig blot vælge ud fra, hvad du selv synes om.

Det er dog vigtigt, at du ikke blot ser på havebordet i sig selv. Du skal også sikre, at det tager sig godt ud sammen med dine havestole. Desuden er det også en fordel, at du tager dig tid til at kombinere det med den øvrige indretning på din terrasse eller altan.

LÆS OGSÅ: Valg af hyndeboks – inspiration til pæne hyndebokse.

2. Materiale

Du kan købe haveborde i mange materialer. Derfor er det selvfølgelig også en faktor, der skal inddrages i din overvejelser, når du skal købe et havebord. Der er mange muligheder, og der er fordele og ulemper forbundet med alle materialerne.

Det klassiske valg er naturligvis at købe et bord, der er lavet i en form for træ. Det er dog ikke alle, der er vilde med dette. Er du blandt dem, der ikke er til træ, kan du glæde dig over, at der også er en lang række andre muligheder, når det kommer til materialer.

Når du skal vælge materiale til dit havebord, er det vigtigt, at du ikke blot vælger ud fra udseendet. Der er nemlig flere andre faktorer, der også har betydning. Blandt andet er det vigtigt at vælge et bord, der er lavet i materiale, som er modstandsdygtige og kan holde til det danske klima.

3. Størrelse

I og med, at du er på udkig efter et havebord med udtræk, er der en god chance for, at du gerne vil have et stort bord. Det kan der være flere årsager til, men som regel skyldes det, at du gerne vil have plads til, at hele familien og alle vennerne kan samles om bordet.

Ikke desto mindre findes disse borde dog i mange forskellige størrelser. Derfor er det også et aspekt, der skal være i fokus, når du skal vælge. Det kan fx være, at du helst ikke ser, at det fylder for meget, når du ikke har foldet det helt ud.

Når du skal vurdere den rette størrelse, er det en god idé at tage udgangspunkt i din terrasse eller din altan. Du skal nemlig undgå, at det ikke optaget for meget plads, når det ikke er foldet helt ud. Det er især noget, der er gældende, hvis du har en lille terrasse.

4. Pris

Det er naturligvis ikke til at komme udenom, at prisen også er et aspekt, du skal have fokus på. Det er dog vigtigt at huske på, at det ikke bør være det altafgørende aspekt. At sikre, at det har den rette størrelse, er lavet i robuste materiale og er pænt, er vigtigere end en lav pris.

Ovenstående ændrer dog ikke på det faktum, at det er en god idé, at du sætter et budget, inden du går i gang med at lede. Dermed er du sikker på, at du ikke bruger tid på at kigge på haveborde, der reelt set er langt dyrere, end hvad du er villig til at betale.

Haveborde med udtræk findes heldigvis i mange prisklasser, hvorfor du ikke skal være bekymret for, hvorvidt du kan finde ét, der harmonerer med dit budget. Du rådes dog til at være fleksibel med budgettet, da du ellers risikerer at udelukke drømmebordet, fordi du har et fastsat budget.

Køb dit havebord på nettet og spar penge

Der er flere fordele ved at købe dit havebord på nettet. Først og fremmest er udvalget markant større, hvorfor du kan vide dig sikker på, at udvalget indeholder noget for dig. Derudover er der også mange penge at spare, da priserne generelt er bedre på nettet.

Vil du være sikker på, at du får dit kommende havebord til den bedste pris, skal du derfor handle på nettet. Endvidere er det selvfølgelig også en fordel, at du kan få det leveret til din bopæl, så du ikke selv skal fragte det hjem fra en butik.

  • Hvad koster et havebord med udtræk?

    Et havebord med udtræk findes i mange forskellige prisklasser, da det betyder meget med materialevalg, samt ikke mindst mærket du ønsker. Vi har i denne guide fundet nogle super smarte, hvor de billigste starter fra blot 2.000 kroner.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret et havebord med udtræk?

    Leveringstiden kan variere meget, da hvis varen ikke er på lager, godt kan tage en sum tid at få hjem. Du kan på de fleste sider se om det er på lager, omvendt kan det også være, at du kan vente 1-2 uger på at få leveret dit næste nye havebord.

  • Kan man få finansieret produktet?

    Du kan hos rigtig mange danske forhandlere få finansieret dit nye havebord, men det er dog ikke alle som tilbyder dette. Du kan på siden læse mere om hvor det er muligt at finde webshops, som tilbyder finansiering.