Sofabord i marmor

20Antal produkter

SofabordeType

799 kr. Priser fra

Marmor sofabord | 20 Flotte sofaborde i marmor

Dagligstuen er ét af de steder i huset, hvor en gennemsnitlig familie bruger flest timer i løbet af ugen. Det er her, at familielivet virkelig kan blomstre, og hvor hyggen altid er i højsædet – uanset, om man spiller masser af brætspil, Playstation eller ser gode film. Der er noget helt særligt over dagligstuen, og derfor kræver det også et helt særligt sofabord, der gerne må skille sig lidt ud og bringe ekstra liv ind i indretningen. Sofabordet er på mange måder et samlingspunkt, og hvis man gerne vil have et smukt sofabord at samles om, så er det svært at komme uden om et marmor sofabord.

Der er mange forskellige sofaborde på markedet, men der er få, der er lige så smukke og karakteristiske som et marmor sofabord. Et marmor sofabord kan komme i mange forskellige farver og nuancer, og alle sofabordene er unikke, hvilket gør dem meget populære i de moderne, danske hjem. Herudover er marmor et hårdført materiale, der bevarer sit særlige udseende langt ud i fremtiden, og der er dermed garanti for, at bordet holder i mange år. Med andre ord er marmor et fantastisk materiale til et sofabord, og det bringer en helt særlig stemning og hygge ind i dagligstuen.

Som nævnt er der rigtig mange sofaborde på markedet, og derfor har vi lavet denne inspirationsliste med 20 forskellige marmor sofaborde, der alle har noget helt særligt over sig. Dermed har du et godt udgangspunkt for at vælge det helt rette marmor sofabord, der kan samle hele familien om gode stunder mange år ud i fremtiden.

1. Square sofabord med sort marmor

41cmHøjde

40cmBredde

40cmLængde

Vi bliver i afdelingen for sorte marmorplader med det næste marmor sofabord på listen, der er et mindre ét af slagsen. Dette bord passer perfekt som sidebord til sofaen, så man kan lægge de ting fra sig, som man ikke vil have til at ligge og fylde i sofaen i hverdagen.

Modellen er utrolig stilren og minimalistisk, men den har alligevel en særlig karakter pga. den sorte marmorplade, der giver et eksklusivt look og står godt til det minimalistiske stel.

2. Kora sofabord i brun marmor

40cmHøjde

40cmBredde

60cmLængde

Hvis man er én af de typer, der gerne vil have noget anderledes og lidt retro ind i indretningen, så er dette brune marmor sofabord måske det helt rette. Bordet skriger retro, og den brune marmorplade er utrolig smuk og har et godt spil i sig, der giver bordet liv.

Udover den markante marmorplade, så er bordet relativt simpelt og klassisk, og det kan fås i to størrelse alt efter, hvor meget plads der er i stuen.

3. Neptun Sofabord

47cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Hvis du trænger til et rundt sofabord, der kan bryde lidt af den hvide dominans på farvepaletten, så er dette sorte marmorbord et godt bud. Bordet har en solid marmortop, der kan klare dagligdagens slid, men samtidig har stellet et let og luftigt udseende, der giver bordet en god balance.

For meget hvidt er sjældent særlig inspirerende, og derfor er det oplagt at få lidt moderne spræl ind i dagligstuen med dette sofabord på ønskelisten.

4. Luca sofabord i sort marmor

45cmHøjde

80cmBredde

90cmLængde

Hvis du gerne vil have et anderledes sofabord, der ikke skal ligne alle de andres, så er denne model måske den helt rette til dig. Bordpladen er udført i sort marmor, der er skåret organisk i kanten, og det vil derfor passe perfekt ind i en stue, hvor gode naturmaterialer er i højsædet.

Den organiske form på pladen bliver komplementeret flot af de elegante og simple stel, der ikke tager opmærksomheden fra den smukke bordplade - en god kombination, der vil passe ind i mange moderne stuer.

5. Rio Sofabord med hylde i sort marmor

38cmHøjde

53cmBredde

123cmLængde

Næste smukke sofabord på listen er denne moderne model, der kombinerer en lækker glasplade i sort marmorlook med et stel i sort metal. Bordet har en oval form, der er utrolig moderne i øjeblikket, og det passer til den store stue, hvor sofaen fylder en del.

Rio sofabordet har mange lækre detaljer, som f.eks. de løftede kanter nær enderne, og bordet er praktisk med den svævende hylde, hvor fjernbetjeninger og andet kan placeres.

6. Alisma sofabord med hvid marmmor

45cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Runde sofaborde er i høj kurs i øjeblikket, fordi de giver stuen en elegant indretning. Derfor er dette marmor sofabord fra Alisma også et rigtig godt bud på et nyt sofabord til det moderne hjem.

Det runde sofabord er udført i glas og gylden krom, hvilket sikrer en fornuftig pris helt uden, at det kan ses. Detaljerne er lige i øjet, og de krydsede ben i stellet bidrager med lidt mere liv til rummet, end hvis de havde været udført helt klassisk.

7. Dynasty sofabord med hvid marmor

43cmHøjde

127cmBredde

70cmLængde

Vi slutter denne liste over marmor sofaborde af med en eksklusiv model, der også kræver en lidt større pengepung at få fingrene i. Modellen leger med hvid marmor og et stel i guldfarvet stål, der spiller fantastisk sammen, og bordet har en god størrelse, der vil passe ind i selv den største dagligstue.

Her er der tale om et sofabord, der langt fra er fra alle, men hvis man har et lidt herskabeligt hjem, så kan det være den perfekte tilføjelse til dagligstuen.

8. Elisenda sofabord med hvid marmor

45cmHøjde

100cmBredde

50cmLængde

Der er ikke noget galt i at indrette hjemmet lidt eksklusivt, og dette marmor sofabord ligner noget, der kunne stå på et 5-stjernet hotel i Emiraterne. Den hvide marmor spiller godt op imod det gyldne stel, og bordet skriger virkelig karisma og ekslusivitet.

Dette er bestemt ikke en model for alle, men hvis man kører en stilren indretning med meget hvide og lyse nuancer, så kan det være en perfekt tilføjelse, der skaber noget mere spræl i dagligstuen.

9. Frej sofabord med hylde

45cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Det er bare lidt smartere, når man har et sofabord med en hylde til alt fra fjernbetjeninger til bøger, og dette sofabord er både praktisk og lækkert at se på. Det hvide marmorlook er et godt eksempel på, at en moderne indretning ikke behøver at koste en formue, og det er et rundt sofabord, der passer rigtig godt ind i mange danske hjem.

Udover det flotte design, så er dette et holdbart sofabord, der kan holde til lidt af hvert - perfekt til den moderne børnefamilie.

10. Heaven sofabord i metal og marmor

46cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Når vi er i kategorien, der favner de lidt anderledes marmor sofaborde, så er denne model også noget helt for sig selv - på den gode måde vel at mærke. Dette er et sofabord, der bestemt ikke er kedeligt, og det stjerneformede stel giver bordet et fantastisk liv, der er helt unikt.

Bordet har en klassisk, hvid marmorplade, der står godt til de sorte ben, og det er et moderne og veldesignet bord, som med garanti vil fange gæsters opmærksomhed, når de kommer på besøg.

11. Hübsch Sofabord i sort marmor

40cmHøjde

40cmBredde

40cmLængde

Hvis du er på udkig efter et utrolig stilfuldt og karakterfyldt sofabord, der passer perfekt som sidebord til drikkevarer og meget mere, så er denne model bestemt en overvejelse værd. Den sorte marmorplade står rigtig godt til det lyse egetræ, og det er et moderne bord, der passer ind i rigtig mange stuer.

Bordet er lavet til at skabe mere karakter i et ellers dødt hjørne i stuen, og det er med garanti et bord, der vil få opmærksomhed, når der kommer gæster på besøg.

12. Hübsch Sofabord i sort marmor

50cmHøjde

40cmBredde

40cmLængde

Hvis du mangler et moderne, rundt sofabord, der ikke skal være alt for stort, så bør dette fantastiske marmor sofabord være med i dine overvejelser. Bordet er elegant og simpelt, og det skriger eksklusivitet med den polerede marmorplade og det guldlakerede stel.

Bordet passer perfekt som sidebord til sofaen, hvor man kan lægge alt fra bøger og fjernbetjeninger til side, når man ikke bruger dem. Et smukt sofabord, som vil gøre sig godt i et moderne hjem.

13. Orion sofabord med sort/brun marmor

30cmHøjde

60cmBredde

60cmLængde

Hvis man ikke vil have et marmor sofabord som alle andre, så er brun marmor faktisk begyndt at blive moderne igen - og denne model vil med garanti passe godt ind i en moderne indretning.

Bordet har de perfekte dimensioner til både en stor og en lille sofa, og bordpladens unikke look vil helt sikkert være et samtaleemne, når man får gæster på besøg. Et smukt sofabord til det moderne hjem.

45cmHøjde

60cmBredde

60cmLængde

Selvom runde sofaborde er i høj kurs i indretningsmagasinerne, så er det mange gange lettere at indrette omkring et firkantet sofabord - og her bør dette bord være i dine tanker. Marmor sofabordet har et helt simpelt, men utrolig lækkert design, og den hvide marmorplade står fantastisk til det firkantede, sorte metalstel.

Dette sofabord står godt til stort set alle møbler i stuen, så det vil med garanti også passe ind i netop dit hjem.

15. Runa sofabord i hvid marmor

45cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Vi fortsætter listen over marmor sofaborde med endnu en rund model, der er noget mere minimalistisk end de foregående. Denne model har en lækker, hvid marmorplade, der signalerer klasse uden at være flamboyant, og det simple stel gør, at alt fokus er på den smukke bordplade.

Modellen vil gøre sig godt i en moderne stue med en stor sofa, hvor størrelsen passer perfekt til, at hele familien kan samles til hygge foran fjernsynet om aftenen.

16. Sofabord i jern og marmor i antik sort

35cmHøjde

70cmBredde

70cmLængde

Nogle gange kan det være svært at matche en lidt antik indretning med noget helt nyt, men med dette sofabord er det faktisk muligt. Bordet har et råt, industrielt design med en sort marmorplade, der bringer en lidt antik stemning med sig - og de solide ben i jern er en lækker detalje, der matcher bordpladen flot.

Antik stemning kan sagtens skabes med andre virkemidler end gamle møbler, og når det drejer sig om balancen mellem antikt og moderne, så passer dette marmor sofabord glimrende ind.

17. Sofabord i sort metal og marmor

40cmHøjde

120cmBredde

60cmLængde

Sort marmor har længe været et no-go i den danske indretning, men det er virkelig et materiale, der er begyndt at blive populært igen på det seneste. Den sorte marmor spiller godt op imod de hvide vægge, der præger de danske stuer, og denne model inkorporerer materialet på fantastisk vis.

Marmor sofabordet har et assymetrisk stel, der er med til at bringe liv ind i indretningen, og marmorpladen er fantastisk smuk og holdbar på samme tid.

18. Sofabord i metal og marmor

38cmHøjde

70cmBredde

70cmLængde

Hvis du leder efter et marmor sofabord, der er lidt mere unikt end de normale varianter på markedet, så er denne model bestemt et godt bud. Bordet er nærmest udført som en kurv, hvor bordpladen dækker hullet i toppen, og det unikke stel skaber et fantastisk liv, der vil passe godt ind i en moderne indretning.

 

Bordpladen er af ægte, hvid marmor, og dermed er der tale om et kvalitetsfyldt bord, der kan holde til hverdagens liv i mange år fremover.

19. Alisma sofabord med guld/brun marmor

43cmHøjde

50cmBredde

50cmLængde

Hvis du er vild med det look, som et marmor sofabord kan bidrage med, men gerne vil have et prisbilligt alternativ, så er denne model perfekt til dig. Bordet har en fornuftig størrelse, og det guldfarvede stel giver bordet en særlig eksklusiv karakter, der vil gøre sig godt i et moderne hjem.

Selvom bordpladen er lavet af MDF med en folieret overflade, så er det kun de færreste, der vil kunne se, at der ikke er tale om rigtig marmor - et smukt sofabord til en god pris.

40cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Hvis du følger bare det mindste med i indretningsprofiler på Instagram, så vil du med garanti være stødt på et rundt sofabord, der minder om netop denne model - og med god grund. Bordet er fantastisk moderne med den blanke marmorplade og det åbne stel, der gør den tunge bordplade meget mere let at se på. Modellen er utrolig populær, og der er ingen tvivl om, at det er et godt valg, hvis man går op i moderne indretning.

Vi slutter denne liste over marmor sofaborde af med en eksklusiv model, der også kræver en lidt større pengepung at få fingrene i. Modellen leger med hvid marmor og et stel i guldfarvet stål, der spiller fantastisk sammen, og bordet har en god størrelse, der vil passe ind i selv den største dagligstue.

Her er der tale om et sofabord, der langt fra er fra alle, men hvis man har et lidt herskabeligt hjem, så kan det være den perfekte tilføjelse til dagligstuen. 

Vælg et sofabord, der giver stuen et personlig præg

Efter at have læst vores liste over marmor sofaborde igennem, så har du med garanti allerede fundet et par stykker, der kunne være interessante at få ind i dit hjem. Der er mange forskellige modeller på markedet, og det er i høj grad op til ens personlige stil, hvorvidt man skal vælge det ene eller det andet. Uanset hvilken model man går med, så handler det dog om at finde et marmor sofabord, der afspejler den personlighed, man har. Det giver nemlig slet ikke samme effekt til stuen, hvis man vælger et mere eller mindre neutralt bord, der ikke afspejler den, man er – og netop med sofaborde kan man sagtens tage en chance og være lidt modig i sit valg.

Et sofabord skal gerne komplimentere den resterende indretning i stuen, men det betyder ikke, at bordet ikke sagtens spille en hovedrolle i stedet for en birolle. Dette gælder i særdeleshed, hvis man har en stue, der er holdt i meget lyse nuancer, som man f.eks. kan vælge at spice lidt op med et sort eller brunt marmor sofabord. Det er vigtigt, at man vælger møbler med hjertet, og derfor er det bare med at lade ens personlighed skinne klart igennem, når man vælger sit nye sofabord. 

Dette er også essentielt når du vælger din sofa, som selvfølgelig skal passe til dit bord. Du kan f.eks. i dette indlæg læse mere om at vælge den perfekte sofa med chaiselong.

Læg et budget og vælg mulige modeller ud fra dette

Når man skal ud og finde et nyt sofabord, så kan det være fristende bare at kaste sig hovedkulds ud i udfordringen og hente inspiration fra alle sider. Dette er naturligvis også en måde at gå til jagten på, men mange gange kan det betyde, at man falder for en model, der er udenfor ens budget – med stor skuffelse til følge. Derfor kan det være en god idé at lægge et budget, inden man går på jagt efter det nye marmor sofabord, man drømmer om.

Med et klart budget har man allerede i den indledende søgning mulighed for at sortere en lang række modeller fra. Dette gør det meget lettere at vælge mellem de resterende muligheder, og det giver et realistisk syn på, hvad man kan få for pengene. Det er vigtigt at fremhæve, at kvaliteten generelt er ret høj, når det kommer til marmor sofaborde, og derfor kan man ofte komme langt med selv et begrænset budget.

Det handler i høj grad om forventningsafstemmelse – men som vores liste også afspejler, så er der en lang række sofaborde, der er smukke og funktionelle, men ikke koster en formue.

Ægte- eller imiteret marmorplade?

Som vores liste tydeligt viser, så kommer marmor sofaborde i mange afskygninger, farver og stilarter – og herudover findes der både ægte- og imiterede marmorbordplader på markedet. Her vil mange nok gå efter den ægte vare, fordi de tænker, at kvaliteten er bedre – men i virkeligheden er mange af de imiterede bordplader mere holdbare på den lange bane. Dette skyldes, at marmor kan være et skrøbeligt materiale, hvis man f.eks. taber et eller andet på bordet, og det er bestemt noget, man bør have med i overvejelserne, inden man køber et nyt sofabord.

Herudover er de imiterede modeller begyndt at være så vellavede og vellignende, at man nærmest ikke kan se, at der ikke er tale om ægte marmor-bordplader. Dermed kan man få det eksklusive look fra en marmor-bordplade til en meget billigere pris, hvis man godt kan leve med, at der ikke helt er tale om den ægte vare.

Vi håber, at vores liste over marmor sofaborde har givet stof til eftertanke og har gjort det lettere at vælge en lækker model, der passer ind i din dagligstue. Sofabordet er et samlingspunkt for hele familien, og derfor kan det betale sig at bruge lidt ekstra tid på at udvælge det helt rette bord. Rigtig god jagt!

  • Hvad koster et marmor sofabord?

    På listen finder du mange forskellige slags marmor sofaborde. Priserne starter fra 699 kr. op til 7.699 kr. Prisforskellen kommer an på bordet størrelse, brand og ikke mindst kvaliteten heraf – se alle detaljerne omkring borene på Bobolig.dk.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret bordet?

    Du kan forvente en hurtig leveringstid på dit marmor sofabord, men det er afgørende at du dobbelttjekker den eksakte tidshorisont med den enkelte forhandler. Dette kan du læse meget mere om via hjemmesiden her.

  • Kan jeg få finansieret mit køb?

    Der er efterhånden en høj efterspørgsel på at få møbler finansieret via afbetaling. Dette er noget de fleste e-butikker efterhånden tilbyder – enten via en direkte aftale, eller igennem en tredjepart.