Spisebord med udtræk

21Antal produkter

SpisebordeType

2.399 kr. Priser fra

Spisebord med udtræk | 21 smarte spiseborde med udtræk

Langt de fleste elsker at have masser af venner og bekendte på besøg til herlige aftener med god mad og masser af gode samtaler. Dette kræver dog, at man har et spisebord, der er egnet til det antal mennesker, man gerne vil invitere – men bordet skal samtidig ikke være så stort, at man skal råbe til hinanden i dagligdagen. Her er et spisebord med udtræk en fantastisk løsning, der kan give ekstra plads omkring bordet, når det er nødvendigt, men ikke fylder alt for meget i dagligdagen.

Der er rigtig mange gode spiseborde med udtræk på markedet, og derfor kan det være lidt af jungle at finde frem til de bedste og mest praktiske modeller. Der er mange forskellige hensyn at tage, når man vælger spisebord, og både budget, udseende og kvalitet skal gerne gå op i en højere enhed i sidste ende. Herudover kan det være, at man har et ønske til nogle specifikke materialer, der fuldender udtrykket i spisestuen, og samlet set gør det beslutningen omkring et nyt spisebord lidt sværere at håndtere.

For at rydde lidt ud i junglen af spiseborde med udtræk på markedet, har vi udarbejdet en liste over 21 stilfulde og praktiske spiseborde med udtræk, som du kan lade dig inspirere af. Listen indeholder borde i mange forskellige prisklasser, og der er dermed gode chancer for, at dit kommende spisebord er at finde på listen. Produkterne repræsenterer desuden forskellige materialer, stilarter og meget mere, der kan lede dig godt på vej mod at finde et stilfuldt spisebord, der passer til dit hjem.

1. Belina spisebord med udtræk

74cmHøjde

170cmBredde

100cmLængde

Første lækre spisebord på listen er denne elegante model med smalle ben og en hvidlakeret mdf-plade, der kan holde til hverdagsbrug i mange år. Modellen er prisvenlig, men utrolig moderne på samme tid, og der er ingen tvivl om, at det simple design vil gøre sig godt i et moderne hjem.

Bordet kan trækkes ud til en samlet bredde på hele 270 cm, og der er dermed plads til mange gæster til fødselsdag og andre anledninger.

2. Big spisebord med udtræk

75cmHøjde

100cmBredde

215cmLængde

Hvis du elsker at have rigtig mange gæster på besøg og har masser af plads i spisestuen, så er dette spisebord med udtræk det perfekte match. Bordet er udført i lækre materialer, der kan holde til det meste, og med hele 6 tillægsplader kan bordet blive op til 5 meter langt. Dermed er pladsmangel ikke et problem, når hele familien kommer på besøg.

Bordets ekstra ben samles til én ben i hvert hjørne, når bordet er slået sammen, og det er dermed ikke noget ekstra udstyr, man skal finde plads til i hjemmet.

3. Futura spisebord med udtræk

75cmHøjde

100cmBredde

180cmLængde

Mange mener, at runde og ovale spiseborde bringer folk lidt mere sammen, når man samles omkring dem, og med dette spisebord med udtræk har man mulighed for at udnytte dette til fulde. Det ovale bord er udført i hvidolieret egetræ, der giver en lækker overflade og er med til at gøre bordet lyst og venligt for en moderne indretning.

Bordet har plads til to tillægsplader, hvilket giver en samlet længde på 260 cm - altså rigeligt plads til selv store middagsselskaber.

4. Troense i olieret eg spisebord med udtræk

73cmHøjde

95cmBredde

200cmLængde

De klare indretningstendenser peger på, at de fleste gerne vil have mere natur ind i hjemmet, og derfor er planke spiseborde også i høj kurs, når man vil indrette sig moderne. Her kan det være oplagt at vælge et lækkert spisebord som dette, hvor bordets kanter er udformet, så det minder om naturlige træplanker.

Spisebordet er en utrolig moderne variant med sorte metalben, som med garanti passer ind i en moderne indretning - og der er samtidig plads til mange mennesker omkring det.

5. Edge spisebord med udtræk

74cmHøjde

95cmBredde

175cmLængde

Hvis du er vild med lyst træ og lækkert design, så er det svært at komme udenom denne model. Der er ingen tvivl om, at der er kælet for detaljerne ved f.eks. benenes samling med bordpladen, og i det hele taget afspejler bordets kvalitet det lidt høje prisskilt.

Spisebordet er udført i massiv eg, der kan holde til hverdagsbrug i mange år, og det er et simpelt, men moderne spisebord, der passer ind i de fleste hjem.

6. Casa spisebord med udtræk

71cmHøjde

100cmBredde

170cmLængde

Når man køber et spisebord med udtræk, så kan det mange gange have et meget tungt udtryk, fordi det skal have tyngde nok til at kunne bære tillægspladerne. Dette er dog ikke tilfældet for denne model, der kombinerer en lækker bordplade i træ med nogle helt tynde, sortlakerede metalben.

Udtrykket er samlet set elegant og moderne, og når man tænker på bordets pris, så er det et budgetvenligt bord, som ligner en million. Der kan ilægges to tillægsplader for en samlet længde på 270 cm - altså rigeligt plads for de fleste.

7. Haslev 3 spisebord med udtræk

74cmHøjde

60cmBredde

90cmLængde

Når man bor i en mindre bolig eller lejlighed, så kan det nogle gange være svært at få plads til både hverdagen og gæsterne, når de kommer på besøg. Her er et spisebord med udtræk en oplagt idé - og denne model er perfekt til den mindre spisestue.

Modellen er høj og slank i sit udtryk, og den er perfekt til to personer i hverdagen. Når der kommer gæster på besøg kan bordet udvides med to tillægsplader, og dermed bliver det et hybrid spisebord, der passer perfekt til et mindre rum med en moderne indretning.

8. Stockholm spisebord med udtræk

76cmHøjde

100cmBredde

200cmLængde

Selvom man har en moderne stil, så behøver spisebordet ikke være kedeligt at se på, og denne model er langt fra kedelig med den sorte bordplade, der virkelig skiller sig ud. Det lyse træ står fantastisk til den sorte bordplade, og det er et stort spisebord, der vil gøre sig godt i en hvid spisestue med god plads.

Bordet er klargjort til yderligere to tillægsplader, og der er dermed mulighed for at udvide bordet, når der kommer gæster på besøg.

9. Benvenuto spisebord med udtræk

75cmHøjde

110cmBredde

200cmLængde

Runde spiseborde er utrolig moderne, og når de samtidig er udført i lækkert, mørkt træ, så ringer alle klokker hos dem, der er interesseret i indretning. Med det sagt, så er runde spiseborde sjældent egnet til mange gæster, og derfor er denne model noget helt særligt med dens smarte butterflyplade.

Bordets butterflyplade er gemt væk, når den ikke skal bruges, og den er hele tiden ved hånden, når bordet skal udvides. Dermed skal man ikke huske, hvor tillægspladerne er blevet af, når man får gæster - det er design med kvalitet.

10. Ease spisebord med udtræk

75cmHøjde

90cmBredde

160cmLængde

Hvis du elsker lyst træ og samtidig sætter pris på et elegant design, der ikke er ligesom alle de andre borde, så vil denne model med garanti være én af dine favoritter. Her er der tale om et spisebord med udtræk, som har nogle lidt anderledes ben, der får bordet til at skille sig ud fra mængden.

Spisebordet kommer desuden med to tillægsplader, som huses i selve bordet, og dermed er det nemt og bekvemt at udvide bordet, når der kommer gæster på besøg.

11. Naja SM78 spisebord med udtræk

74cmHøjde

109cmBredde

190cmLængde

Runde og ovale spiseborde har en særlig elegance over sig, og denne model er ingen undtagelse. Dette spisebord med udtræk er i en klasse for sig selv - både når det kommer til kvalitet, holdbarhed og praktikalitet - og den sæbebehandlede eg passer perfekt ind i et moderne hjem.

Mange udtræksborde kan godt blive lidt ustabile, når de udvides til fuld længde, men det er ikke tilfældet for denne model. Dette skyldes de 4 ekstra ben, der understøtter den midterste del, og dermed sørger for, at alle har en god oplevelse omkring bordet.

12. Chicago SM20 spisebord med udtræk

74cmHøjde

100cmBredde

200cmLængde

Vi fortsætter rækken af spiseborde med udtræk med endnu en oval model, der har et lækkert, nordisk design. Bordet har ben i solid eg, der står fantastisk godt til den hvide bordplade, og der er tale om et spisebord i høj kvalitet, der kan holde i mange år ud i fremtiden.

Bordet kan udvides med op til tre tillægsplader, og der er derfor plads til at samle hele familien til fødselsdag eller varme hveder i Bededagene.

13. Nordic SM11 spisebord med udtræk

74cmHøjde

100cmBredde

188cmLængde

Hvis du ikke bryder dig om det klassiske, lyse træ, der er en del af mange danske hjem, så er dette spisebord med udtræk måske det helt rigtige. Bordet har en flot, grå bordplade med sort bejdsede ben i eg, der spiller fantastisk op mod en spisestue, hvor de lyse farver dominerer. Herudover har bordet 2 integrerede tillægsplader, der kan foldes ud, når de skal bruges, og der er dermed plads til at samle alle vennerne til en hyggelig aften.

14. Single spisebord med udtræk

76cmHøjde

90cmBredde

90cmLængde

Mange spiseborde er kendetegnet ved at være relativt lange, selvom de ikke er udvidet med tillægsplader, og dette er der ikke nødvendigvis plads til, hvis man bor i en mindre lejlighed. Derfor kan denne model være den helt rette, hvis man ikke har brug for oceaner af plads i hverdagen.

Dette spisebord med udtræk er helt klassisk med sort og hvidt, der spiller op mod hinanden, og det kan forlænges med to tillægsplader, når man får gæster på besøg.

15. Morgan spisebord med udtræk

72cmHøjde

100cmBredde

150cmLængde

Det såkaldte super-ellipse spisebord er en dansk designklassiker i verdensklasse, og det elegante og minimalistiske udtryk fungerer fantastisk i et moderne hjem. Det er dog ikke alle, der lige har råd til at investere i den originale super-ellipse - og her er denne model et prisvenligt alternativ, der har mange af de samme kvaliteter som originalen.

Ellipsebordet har ben i krom og en plade i holdbart laminat, som er godt til hverdagsbrug, og det kan udvides med to tillægsplader, der kan tilkøbes efterfølgende.

16. Poul M. Volther spisebord med udtræk

72cmHøjde

82cmBredde

160cmLængde

Hvis du er vildt med klassisk design, hvor funktionalismen er i højsædet, så er dette spisebord med udtræk en fantastisk tilføjelse til det moderne hjem. Bordet er minimalistisk, men praktisk på én og samme tid, og de lyse ben skaber en smuk kontrast til den sorte bordplade.

Funktionalismen viser sig ved, at bordet kan fås i flere forskellige størrelser, ligesom det kan udvides med op til to tillægsplader, når der er behov for lidt ekstra plads. Design og funktionalitet går op i en højere enhed for denne model.

17. Millie spisebord med udtræk

74cmHøjde

95cmBredde

195cmLængde

Rigtig mange danskere er vilde med et minimalistisk design, hvor materialerne taler for sig selv, og dette er netop tilfældet for denne model, hvor det lyse træ og den hvide bordplade er underspillet og elegant på samme tid.

Designet er helt skåret ind til benet, men der er alligevel blevet plads til en tillægsplade, der huses i selve bordet, så man ikke skal i kælderen eller på loftet for at hente den, når den skal bruges. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og der er ingen tvivl om, at kvaliteten er i top på denne model.

18. Lake spisebord med udtræk

75cmHøjde

100cmBredde

200cmLængde

Når man bor i et moderne hjem, hvor alle væggene er hvide, og det er møbler og kunst, der skal skabe liv i rummene, så er et spisebord med udtræk i en mørkere nuance bestemt en overvejelse værd. Denne model skuffer i hvert fald ikke, når det kommer til udtryk, sjæl og charme - og det olierede træ skaber en perfekt kontrast til de hvide vægge i spisestuen.

Spisebordet kan udvides med to tillægsplader, og de massive ben kan sagtens holde bordet stabilt, selvom man tilfører lidt ekstra vægt i form af plader og service.

19. Mallorca spisebord med udtræk

75cmHøjde

100cmBredde

200cmLængde

Hvis du leder efter et utrolig moderne og elegant spisebord til en god pris, så er det svært at komme uden om netop dette spisebord med udtræk, hvor lyst træ og hvid bordplade skaber et lækkert, samlet udtryk.

Bordet kan udvides med to tillægsplader, og det er et praktisk bord, der kan holde til alt det, hverdagen måtte byde det. Man skal med andre ord bekymre sig mindre om bordets ve og vel, hvilket skaber mere overskud til at hygge sig med de gæster, man har inviteret.

20. Anderson spisebord med udtræk

76cmHøjde

160cmBredde

90cmLængde

Selvom mange spiseborde med udtræk er udformet ens, så er der ofte stor forskel på, hvordan den ekstra plads bliver skabt omkring bordet. Nogle borde benytter sig af tillægsplader, andre af butterflyplader - og i den sidste kategori har vi denne model, der bruger det hollandske udtræk.

Det hollandske udtræk med en ekstra plade i hver ende er en elegant måde at skabe ekstra plads, og det gør dette bord lidt anderledes end de andre på markedet.

21. Lupo spisebord med udtræk

76cmHøjde

100cmBredde

170cmLængde

Sten og træ har alle dage været en god kombination, der giver et moderne udtryk, men et spisebord med en bordplade i sten er både tungt og upraktisk i dagligdagen. Derfor kan det være oplagt at vælge dette spisebord med udtræk, der har massive egetræsben og en laminatplade, der efterligner det eftertragtede udtryk, som en stenplade kommer med.

Bordet kan udvides med to tillægsplader, således der bliver plads til alle de gæster, der kommer på besøg.

Vælg spisebord efter dine behov

Ud fra vores inspirerende liste over de bedste spiseborde med udtræk, så er du med garanti blevet meget klogere på, hvad du ønsker af dit nye spisebord. Der er mange forskellige typer på markedet, og derfor handler det i høj grad om dine individuelle behov, når det kommer til at vælge det helt rette bord. Designet betyder selvfølgelig en del, når bordet skal bruges i mange år ud i fremtiden, men det er også vigtigt at tænke over, hvor meget plads man egentlig har brug for. Det er trods alt sjældent, at man får mere end 20 mennesker på besøg, så måske kan man vælge en anden og lidt billigere model, hvis man ikke har behov for al den plads.

Det smarte ved spiseborde med udtræk er naturligvis, at spisebordet kan være mindre til hverdag og kan udvides, når der er behov for det, men man bør alligevel overveje, hvor mange pladser man i virkeligheden har brug for. Der er ingen grund til at investere i et bord med 6 tillægsplader, hvis man kan nøjes med 3, og det er nogle af disse afvejninger, man bør gøre, inden man udvælger det perfekte spisebord med udtræk.

Lad budgettet guide dig mod de realistiske modeller

Når det kommer til indretningen af hjemmet, så kan det være rigtig nemt at blive forelsket i et særligt look eller design, som man slet ikke kan slippe igen. Dette kan både være en velsignelse og en forbandelse – specielt, hvis man forelsker sig i en model, der er langt udenfor ens budget. Derfor kan det være en god idé at lade ens budget diktere, hvilke modeller man spejder efter og bruge prisklassen aktivt som filter i ens søgning.

Spiseborde er en lidt sjov kategori, når man ser på priserne, fordi man meget ofte kan komme ret langt for selv et begrænset budget. Der er spiseborde til enhver smag og enhver prisklasse, og mange af de billigere modeller har en god kvalitet og et design, der minder meget om de dyrere modeller. Dermed er det de færreste, der vil opdage, om man har brugt 10.000 eller 3.500 kroner på spisebordet – det handler i højere grad om, hvordan spisebordet passer ind i indretningen og hjemmet generelt.

Det kan også være, at det slet ikke et spisebord med udtræk du behøver, men at du kunne fristes af et rundt spisebord? Det er i hvert fald vigtigt at man har overvejet de mange forskellige muligheder.

Vælg nogle materialer, der er lette at holde

Langt de fleste spiseborde med udtræk er naturligvis lavet til at blive brugt i hverdagen, men det er langt fra alle, der er lige holdbare på den lange bane. Dette gælder særligt for modellerne med meget lyse træsorter, der ikke er behandlet med vandafvisende produkter. Her vil f.eks. kakao eller rødvin hurtigt kunne efterlade skjolder, selvom man får tørret op med det samme, og det kan betyde, at man på den lange bane er nødt til at behandle bordet på ny. Derfor er det værd at overveje, hvorvidt ens udvalgte model kan holde til det hverdagsliv, man har.

Hvis man har mindre børn, der er rigtig gode til at ramme ved siden af munden og tallerkenen, så bør man altid vælge et bord, hvis plade er overfladebehandlet. Dermed tager træet ikke tager skade, når der spildes på det, og man skal bekymre sig mindre om bordets ve og vel i hverdagen. Det kan også være en fordel at vælge et bord med en laminatplade, der er ekstra holdbar, hvis man ved, at bordet kommer til at blive udsat for lidt af hvert. De nyeste modeller på markedet er både holdbare og moderne i deres udtryk, og man behøver dermed ikke at gå på kompromis med design eller kvalitet, fordi man vil have et ekstra holdbart spisebord.

Vi håber meget, at vores liste over spiseborde med udtræk har inspireret dig til at vælge den helt rigtige model til netop dit hjem. Der er mange valg, der skal træffes på vejen, men hvis du vælger én af de fremhævede modeller på listen, så går du ikke helt galt i byen. God fornøjelse med jagten på det rette spisebord!

  • Hvad koster et spisebord med udtræk?

    Prisen for et spisebord med udtræk varierer meget. Det kommer helt an på materialet du ønsker bordet i, samt ikke mindst størrelsen. Vi har i vores 2021 inspirationsguide fundet spiseborde med udtræk, som starter fra cirka 2.000 DKK.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret et spisebord med udtræk?

    Leveringstiden for et sådan spisebord kan variere rigtig meget. Du kan nogle steder være heldig at modtage det allerede dagen efter, hvor andre steder er det en bestillingsvare, som kan tage nogle uger om at blive leveret. Du bør derfor være opmærksom på dette, hvis du står og mangler det her og nu, da du så skal lede efter et, som er på lager.

  • Kan jeg få finansieret mit køb?

    Et spisebord med udtræk kan være en større investering, så derfor tilbyder mange også rentefrit at finansiere dit køb af nyt spisebord. Dette kan du læse mere om i vores indlæg.