Reol til boligen → Inspiration til valg af reol

10Antal produkter

StueType

199 kr. Priser fra

Reol til boligen → Inspiration til valg af reol

Du er næppe i tvivl om, at dine muligheder er mange, hvis du leder efter en ny reol. Udvalget af reoler på det danske marked er nemlig både stort og differentieret. Det medfører dog, at du kan vide dig sikker på, at du vil kunne finde en reol, der er den helt rette for dig.

Det er dog ikke sikkert, at det bliver let, da der sandsynligvis også vil være mange reoler, der ikke falder i din smag. Af denne årsag rådes du til at skabe et godt overblik over dine behov, inden du går i gang med at lede. Det vil gøre din søgning betydeligt lettere.

Har du brug for lidt inspiration, er du heldigvis havnet det rette sted. Herunder bliver du præsenteret for en række forskellige reoler, hvorfor der sandsynligvis også er en af dem, der falder i din smag.

180cmHøjde

38cmBredde

90cmLængde

Unique Funiture er en internationalt anerkendt møbelproducent med base i Danmark. De er kendt for deres evne til at designe og producere moderne møbler i høj kvalitet til fornuftige priser. Dette er naturligvis også noget, der er gældende for deres Rivoli-reol.

Rivoli er en dekorativ og praktisk reol, der giver dig en masse opbevarings- og udstillingsplads. Reolen byder desuden på både hylder og skabe. Derved kan du fremvise dine pyntegenstande på hylderne, mens de kedelige ting kan gemmes væk i skabet.

77cmHøjde

39cmBredde

126cmLængde

Vil du gerne have fat i en reol, som du ikke ser i ethvert hjem? En reol, som er helt unik, og ikke ses mange steder? I så fald er denne glasreol fra Nordal et glimrende bud. Den har et anderledes, men dog stilrent udseende, som især præges af den gyldne farve.

Derudover er reolens hylder placeret forskelligt, hvilket er med til at give et unikt og skævt look. Hylderne består af glasplader, hvilket er med til at understrege det stilrene udseende. Der bør ingen tvivl herske om, at det er et meget iøjnefaldende møbel.

120cmHøjde

36cmBredde

140cmLængde

Slice er en smuk og dekorativ reol. Noget af det første, man får øje på, når blikket falder over Slice-reolen fra Wendelbo, er de forskudte hylder. Det ses nemlig ikke synderligt ofte, hvorfor det også er med til at give reolen et unikt og anderledes look.

Det er en elegant reol, der kan bruges i mange sammenhænge, men som særligt er ideel for dig, der synes, at reoler ofte er for massive. Desuden byder hylden på en række mindre detaljer, herunder den lille kant på hylderne. Slice-reolen kan fås i tre forskellige størrelser.

183cmHøjde

40cmBredde

120cmLængde

Elevate er et modulbaseret reolsystem fra WOUD. Her er der tale om System 6, som er en funktionel reol, der har et stilrent og tidløst udseende. Da den er en del af et reolsystem, er det også et fleksibelt valg, da den let kan udbygges, såfremt dette ønskes.

Elevate fra WOUD kan bruges i en lang række sammenhænge. Du kan bruge den som bogreol, rumdeler eller som køkkenreol. Det er kun dig egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Reolens udseende medfører, at den passer ind i ethvert hjem.

158cmHøjde

37cmBredde

47cmLængde

Reolskabet er bestemt ikke yt. Slet ikke, hvis det er et elegant og klassisk reolskab med moderne antydninger, som det er tilfældet med AK 2770 eller AK 2772 fra Naver Collection. Det er et skab, der er intet mindre end perfekt til at udstille alle de ting, du holder mest af.

Hylderne er flytbare og kan monteres både vandret og lodret. Derfor kan du skabe din egen indretning i reolskabet. Reolskabet fås i to varianter: en variant med indbygget skuffe (AK 2772) og en variant uden skuffe (AK 2770). Fås desuden i både eg, ask og valnød.

74cmHøjde

35cmBredde

130cmLængde

Space fra Nordal er en flot aflang reol med et enkelt, lækkert og råt look. Den består af et jernstel med syv hylder/rum, der har en varierende længde. Dette inkluderer den store tophylde øverst på reolen. Pladsmangel bliver derfor næppe et problem med denne reol.

Reolens utraditionelle indretning medfører, at du har utallige muligheder for at pynte den. Den kan desuden også bruges som enten tv- eller konsolbord. Reolen har nemlig en dybde på 35 cm, hvorfor den ikke optager meget plads, når den placeres langs væggen.

180cmHøjde

30cmBredde

150cmLængde

Klim Furniture er en dansk producent, der fører et stort udvalg af moduler til deres reolsystem. Denne opsætning, der har fået navnet '2070', består af både hylder, skuffer og skabe. Derfor er der ingen grund til bekymring om pladsmangel. Skulle det ske, kan du blot udvide reolen.

Derudover har du mulighed for at vælge mellem forskellige træsorter ved bestilling. Der er mulighed for at vælge mellem både eg med hvidolie, olieret valnød og bøg med klarlak. Ligeledes er det også muligt at købe reolsystemet hvidlakeret, såfremt dette ønskes.

123cmHøjde

30cmBredde

80cmLængde

Romance er et glimrende eksempel på, at man ikke er nødt til at investere en formue, hvis man vil anskaffe sig en ny reol. Her får du nemlig en nydelig reol med et stilrent udseende, som passer ind i en hvilken som helst indretning, til ganske få hundrede kroner.

Det er en meget enkel reol med fire hylder. Desuden er hele reolen lavet i massivt træ. Den er blevet malet hvid fra top til bund, hvilket medfører, at den får et neutralt og nedtonet look. Reolen måler 123 cm i højden, mens den måler 30 cm i dybden og 80 cm i længden.

54cmHøjde

10cmBredde

36cmLængde

En reol behøver ikke at være kedelig og massiv. Det er Mika-vægreolen et rigtig godt eksempel på. Her er der nemlig tale om en spinkel og dekorativ vægreol, der ikke virker optager for meget plads. Ganske vist er det heller ikke denne reol, der giver dig mest opbevaringsplads.

Det spinkle stel på Mika-vægreolen er lavet i hvidlakeret metal, hvilket er kombineret med hvidbejdsede massive træhylder. Det hvidbejdsede træ og hvidlakerede metal går naturligvis rigtig godt i spænd med hinanden. Derfor får reolen også et meget gennemført look.

10. Book reol med 2 hylder

107cmHøjde

27cmBredde

79cmLængde

Moderne reol i egemelamin med to hylder. Den er holdt i en nydelig farve, som kaldes White Wash. Vil du gerne have den i en helt hvid farve, er det også muligt. Reolen er et moderne valg, der passer ind i stort set ethvert hjem, uanset stil og øvrig indretning.

Vil du gerne have et diskret, men dog alligevel moderne reolløsning, er dette et godt valg. Et andet plus ved at vælge Book er, at det er et prisvenligt valg. Den måler desuden 26,8 cm i dybden og 79 cm i længden, mens højden lyder på 107,2 cm.

Valg af reol: Dette skal være i fokus

Hvis du skal købe en reol, er der mange faktorer, der bør være i fokus. Af denne grund er det vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig reol. Gør du det, er der en risiko for, at du ender med at købe en reol, der reelt set ikke lever op til dine ønsker.

Er du i tvivl om, hvilke faktorer, der har betydning for dit valg af reol, skal du blot læse med herunder. Her præsenteres du nemlig for en række af de faktorer, der bør tillægges en vis betydning i forbindelse med købet af en ny reol.

1. Udseende

Det giver sig selv, at du ikke bør købe en reol, du ikke bryder dig om at se på. Derfor er udseendet naturligvis et aspekt, der skal være i fokus. Dette er gældende, uanset hvor du har planer om, at du vil have den stående – og uanset hvad formålet med reolen er.

I denne forbindelse er det også vigtigt at huske, at det ikke er nok, at reolen er pæn i sig selv. Den skal også have et udseende, der harmonerer med den øvrige indretning i din bolig. Forsøg derfor at købe en reol, der sikrer, at der holdes en rød tråd i hele din indretning.

Hvis du har et behov for at kunne have noge opbevaringskasser stående, så er det også essentielt, at du finder plads til netop dette i udseendet på din reol.

2. Indretning

Med dette menes der ikke indretning i din bolig, selvom dette også er vigtigt at tage højde for, som angivet herover. Derimod er der tale om selve indretningen af reolen. Der er nemlig stor forskel på antal hylder, sammensætningen af dem, og om reolen indeholder skuffer, skabe mv.

Overvej derfor, om du fx ønsker at have et lille skab på reolen, hvor ting kan gemmes af vejen. Dertil bør det også overvejes, hvad du vil bruge reolen til, da du skal finde en reol, der har en indretning og sammensætning, der muliggør det tiltænkte formål.

3. Størrelse

Det er ikke nogen hemmelighed, at du kan finde reoler i mange størrelse. Derfor er størrelsen naturligvis også et aspekt, der skal overvejes. Her er der flere faktorer, der bør have indflydelse på din beslutning, hvorfor det er vigtigt, at du overvejer det nøje.

Blandt andet skal den have en størrelse, der tillader, at du kan bruge den til det tiltænkte formål. Samtidig skal den også have en størrelse, der sikrer, at den passer ind, hvor du havde planer om at placere den. Den bør nemlig hverken optage for meget eller for lidt plads.

Heldigvis findes reolerne i rigtig mange forskellige størrelser, hvorfor du ikke skal være bekymret for, hvorvidt udvalget indeholder en ideel størrelse for dig. Når du skal vurdere størrelsen, er det vigtigt, at du vurderer både længde, dybde og højde på reolen.

4. Reolsystem

I mange tilfælde kan det være en fordel at købe en reol, der er en del af et reolsystem. Der er nemlig flere fordele forbundet med dette. Først og fremmest giver det dig muligheden for at udvide din reol på sigt, såfremt dette skulle være enten et ønske eller et behov.

En helt anden årsag er, at du dermed har mulighed for at købe reoler fra samme serie til andre steder i din bolig, så du sikrer en rød tråd i indretningen. Dette er naturligvis ikke et krav, men er du interesseret i at sikre en gennemført indretning, er det bestemt værd at overveje.

I dag kan du finde rigtig mange forskellige reolsystemer på det danske marked. Derfor skal du ikke være bekymret for, at dit krav om, at din reol skal være en del af et reol- eller modulsystem, er noget, der begrænser dine valgmuligheder.

5. Væg- eller gulvreol

Når du skal købe en reol, skal du også beslutte dig for, om det skal være en væg- eller gulvreol. Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det i sidste ende er en personlig beslutning. Fx sparer du plads på gulvet med en vægreol, men den er ikke så let at flytte på.

Desuden er det ikke alle typer vægreoler, der har en høj bæreevne, hvorfor det er begrænset, hvad du kan opbevare eller udstille på dem. Ved du, at det er tunge ting, der skal stå på din reol, er det sandsynligvis bedst at vælge en gulvreol.

6. Pris

Langt de fleste vægter det også højt, at de ikke skal betale en formue for deres reol. Derfor rådes du til at lægge et budget, inden du går i gang med at lede. Dermed kan du vide dig sikker på, at du ikke bruger tid på at kigge på reoler, der er for dyre.

Det er dog vigtigt at pointere, at der er en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor bør du være realistisk i forhold til, hvad det koster at få opfyldt dine behov. Du rådes desuden til at betale en kende ekstra, end forventet, hvis dette giver dig den helt perfekte løsning.

  • Hvad koster en reol?

    Prisen for en reol er meget forskellig. I vores guide finder du reoler fra et par hundrede kroner til flere tusinde – det afhænger af hvad du går og drømmer om. Du kan se de forskellige bestsellere under vores indlæg her.

  • Hvor hurtigt kan jeg få en reol leveret?

    Leveringstiden på din reol er ofte kort. Det kan dog forekomme at der er en lidt længere leveringstid, men dette vil du blive gjort opmærksom på i tilfælde af at du vælger at købe en specifik model. Den normale leveringstid er 1-2 dage.

  • Kan jeg finansiere min reol?

    Det er ofte intet problem at få finansiering til din reol. De fleste webshops tilbyder i dag at finansiere din reol rentefrit, således at du ingen merudgift har ved at vælge finansiering.