Opbevaringskasser

13Antal produkter

StueType

80 kr. Priser fra

Opbevaringskasser | Masser af inspiration til din bolig

Opbevaringskasser behøver ikke at være kedelige. Der findes mange kasser, som tager sig nydeligt ud, hvorfor du ikke behøver at gemme dem væk.

Omvendt findes der også mange basale opbevaringskasser, der bedst egner sig til organisering i skabe mv. Det betyder, at der er stor forskel på de mange opbevaringskasser, der er at finde på det danske marked.

Leder du efter opbevaringskasser, er det derfor en god idé at vurdere på forhånd, hvorvidt de skal stå fremme eller ej. Uanset hvad du leder efter, finder du dog sandsynligvis en løsning blandt eksemplerne herunder.

1. Cane-line væg opbevaringskasse

25cmHøjde

30cmBredde

35cmLængde

Cane-Line står bag en lang række opbevaringskasser. Flere af dem har det tilfælles, at de tydeligt beviser, at opbevaringskasser ikke nødvendigvis behøver at være noget, man gemmer væk. Denne model er endda lavet til at skulle hænges op på væggen.

Box Wall, som modellen er blevet navngivet, er lavet til at kunne bruges både inde og ude. Den er nemlig fremstillet i en kombination af teak og aluminium, hvorfor den er robust og modstandsdygtig overfor det meste. Den leveres inklusiv et vægbeslag.

2. Træ opbevaringskasse

31cmHøjde

40cmBredde

51cmLængde

Den næste opbevaringskasse på listen er denne fra Coop i patina træ. Opbevaringskassen har rustikt design, der nemt kan bruges til opbevaring af æbler og frugter. Kassens Patina gør at den nemt kan bruges til dekoration og du vil derfor ikke finde to kasser der er ens.

Kassen måler 51 x 40 x h 31 og vejer omkring 3,5 kg. Kassen er også oplagt til at blive brugt til opbevaring både indenfor og udenfor, hvilket de andre kasser på listen ikke ligger lige så meget op til. Denne opbevaringskasse vil derfor være en god løsning.

3. Model 1 Hübsch egetræ opbevaringskasser

14cmHøjde

20cmBredde

27cmLængde

Her får du en stilren opbevaringskasse fra Hübsch, der er fremstillet i egetræ. Den har et nydeligt udseende, hvorfor det er en kasse, der sagtens kan stå fremme på en hylde, et skrivebord e.l. Det skyldes især, at den er lavet i lyst egetræ.

Derudover er det tydeligt, at Hübsch har haft fokus på at skabe en stilren og enkel kasse. Den har derfor fået et meget neutralt udseende, der medfører, at den kan passe ind overalt. Det er også helt op til dig selv, om du vil have den stående fremme eller ej.

4. RIG-TIG træ opbevaringskasser

10cmHøjde

13cmBredde

16cmLængde

Vil du gerne have en række forskellige opbevaringskasser i forskellige størrelser, er dette sæt fra RIG-TIG et ideelt valg. Det er nemlig et sæt, der består af kasser i fem forskellige størrelser, der alle er lavet i kaisertræ.

Det er et glimrende valg for dig, der gerne vil have opbevaringskasser med et stilrent og enkelt udseende. RIG-TIG har nemlig haft fokus på at skabe kasser, der er fri for unødige designdetaljer m.m., hvilket er noget, som mange foretrækker.

5. Model 2 Hübsch egetræ opbevaringskasser

15cmHøjde

19cmBredde

27cmLængde

Hübschs opbevaringskasser er særdeles populære blandt danskerne. Det handler især om, at de har skabt en række kasser med et stilrent og elegant udseende. Det er også gældende for de to kasser, som du får i dette pakkesæt fra den danske fabrikant.

Begge kasserne er fremstillet i lyst egetræ. Dette garanterer ikke blot, at kvaliteten er i top, men også, at udseende er nydeligt. Som følge af dette, er der selvfølgelig også tale om kasser, du sagtens kan have stående fremme på en reol, et bord e.l.

6. Cane-line opbevaringskasse

25cmHøjde

30cmBredde

35cmLængde

Box er en opbevaringskasse fra Cane-Line. Den har et stilrent og moderne udseende, og er fremstillet i en kombination af teak og aluminium. Derfor er det muligt at bruge den både ude og inde, alt efter behov og ønsker.

Desuden kan du frit vælge mellem grå eller hvid aluminium. Skal den bruges udenfor, anbefales det dog at vælge grå aluminium, da den hvide hurtigt bliver beskidt. Kassen har en størrelse, der hedder 25,5 cm i højden, 35,5 cmi dybden og 30 cm i bredden, hvorfor der er god plads i den.

7. Model 3 Hübsch egetræ opbevaringskasser

15cmHøjde

24cmBredde

35cmLængde

Hübsch er et anerkendt brand, der er kendt for flere ting. En af de ting, de er kendt for, er deres opbevaringskasser. De byder nemlig på et stilrent og enkelt udseende, som ikke blot tiltaler de fleste, men som også passer ind i de fleste indretninger.

Disse kasser er derfor helt sikker også noget for dig. Begge de kasser, der følger med i dette sæt, er lavet i egetræ. De sikrer ikke blot, at de ser nydeligt ud, men også, at det er robuste kasser. Hertil bør det også nævnes, at der kun bruges FSC-godkendt træ.

8. Lilje opbevaringskurve

29cmHøjde

44cmBredde

55cmLængde

Lilje er et kurvesæt, der består af tre flettede kurve i forskellige størrelser. De er blevet flettet med praktiske huller i siden, der fungerer som håndtag. Valget af materiale til kurvene medfører, at det er muligt at bruge dem både ude og inde.

Kurvene er lavet i kubuflet, som er et stærkt naturmateriale, der ikke kræver vedligeholdelse. Derfor er du sikker på, at kurvene holder sig pæne i lang tid. Det er et materiale, der også ofte bruges til at lave havemøbler, hvorfor det egner sig til udendørs brug.

9. Model 4 Hübsch egetræ opbevaringskasser

30cmHøjde

15cmBredde

45cmLængde

Her er der tale om en kasse til opbevaring, der især er egnet til brug på et skrivebord. Her vil du kunne bruge den til alt lige fra notesblokke og kuglepenne til en regnemaskine. Det er dog ikke et praktisk valg, hvis den skal bruges til generel opbevaring.

Denne kasse fra Hübsch måler 45 x 15 x h 30 cm og er fremstillet i egetræ. Det medfører, at den får et naturligt og nydeligt udseende. Af denne grund er det også en kasse, der passer ind på de fleste skriveborde, hvor den – som sagt – egner sig bedst til at blive brugt.

10. Sprouts opbevaringskasser til børn

33cmHøjde

33cmBredde

33cmLængde

Er det på børneværelset, at der skal bruges opbevaringskasser, er dette et godt bud. Den er lavet i et blødt materiale, hvorved vægten er holdt nede, så barnet selv kan flytte på den. Derudover byder den også på et børnevenligt udseende med en påfugl på fronten.

I og med, at den måler 33 x 33 x 33 cm, passer den ind i de fleste reoler. Blandt andet passer den ind i de populære rumdelere fra IKEA, som mange danske familier har. Størrelsen medfører også, at der er god plads til bamser, legetøj mv. i kassen.

11. Model 5 Hübsch egetræ opbevaringskasser

10cmHøjde

12cmBredde

24cmLængde

Danske Hübsch har skabt en lang række opbevaringskasser, som er blevet yderst populære blandt danskerne. Det er også noget, der gør sig gældende for netop denne kasse fra den danske fabrikant, som er fremstillet i stærkt egetræ.

Her er der tale om en både smart og funktionel løsning, som især er godt egnet til opbevaring af kontorartikler eller til børneværelset. Kassen måler 24 x 12 cm og har en højde på 10 cm. Træet er holdt i dets naturlige farve, hvilket giver et nydeligt look.

12. Model 6 Hübsch egetræ opbevaringskasser

7cmHøjde

18cmBredde

24cmLængde

Denne opbevaringskasse med låg er fra Hübsch er en opbevaringskasse i sin reneste form. Den er fremstillet i egetræ, som ikke blot giver et flot og naturligt look, men som også er et robust materiale. Kassen måler 24 x 18 cm, og har en højde på 7 cm.

Det er en smart opbevaringsløsning, der egner sig til brug i flere sammenhænge. Blandt andet kan den bruges på skrivebordet, på børneværelset eller som smykkeskrin. Det er nærmest kun egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan den kan bruges.

13. Model 7 Hübsch egetræ opbevaringskasser

10cmHøjde

20cmBredde

30cmLængde

Rigtig smart opbevaringskasse med indbygget skuffe. Da kassen måler 30 x 20 cm samt 10 cm i højden, er der plads til en del i den. Af denne grund er det en kasse, der kan bruges til opbevaring af en lang række forskellige ting og sager.

Den egner sig især godt til brug på kontoret eller børneværelset, hvor den kan bruges til opbevaring af kuglepenne, tusser m.m. Opbevaringskassen fra Hübsch er fremstillet i egetræ, som giver et pænt look, men også garanterer, at kassen er robust.

Integrer dine opbevaringskasser i indretningen

Rigtig mange tror, at man kun kan bruge opbevaringskasser til at sortere og strukturere indretningen i skabe. Sådan forholder det sig dog ikke. Der findes mange af sådanne kasser, der har et fornemt udseende, hvorfor de sagtens kan stå fremme.

Faktisk er der rig mulighed for at integrere dem i din indretning, hvis blot du har mod på det. Det kræver dog, at der faktisk er tale om opbevaringskasser, der er designet til at stå fremme. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er alle, der er det.

Derimod er der mange, der blot er udviklet med fokus på, at de skal være praktiske. Derfor er de også bedst egnet til at blive brugt inde i et skab e.l. Heldigvis er der forskel på folks ønsker og præferencer, hvorfor du selvfølgelig også finder noget for dig.

Søg inspiration på nettet og i boligmagasiner

Er du i tvivl om, hvordan du kan bruge dine opbevaringskasser som en del af din indretning? I så fald kan du med fordel vælge at søge inspiration på nettet eller i boligmagasiner. På denne måde kan du finde ud af, hvad der bedst fungerer i din indretning og til dine behov.

Her er det også vigtigt at huske, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert. Indretning handler om at finde ud af, hvad du kan lide, og hvad du er komfortabel med. Det er fint at lade sig inspirere, men du skal ikke lade dig diktere. Der er en stor forskel.

Af samme grund er det også vigtigt at give sig tid til at finde den rette løsning. Du skal ikke blot kaste sig over den første og bedste løsning, man finder. Derimod skal du overveje nøje, hvilken af de mange mulige opbevaringskasser, der er bedst egnet til dit formål og din indretning.

Køb opbevaringskasser til dine skabe

De fleste ved, at det hurtigt kan blive rodet og uoverskueligt inde i et skab. Derfor bør man gøre, hvad man kan, for at holde det organiseret. En rigtig god måde at gøre dette på, er ved at bruge opbevaringskasser. På denne måde kan du nemlig organisere indholdet af skabet.

Har du planer om dette, er du naturligvis nødt til at vælge kasser, der passer til. Derfor er det også et aspekt, der skal tages højde for, hvis du har planer om at købe opbevaringskasser. Det vil sige, at du være sikker på, at kasserne passer til skabes hylder i højden m.m.

Heldigvis findes der så mange opbevaringskasser på markedet, at der selvfølgelig også er nogen, der passer til dit skab. Det gør sig gældende, uanset om du har købt dit skab i IKEA, ILVA eller om det er specialfremstillet af en snedker.

Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde nogle opbevaringskasser, der passer til dine behov. Har du et skabt, der er lavet i gængse mål, er det dog som regel en kende lettere at finde en række kasser, der passer ind.

Brug opbevaringskasser på børneværelset

De fleste børn har en masse legetøj, og det meste af det bliver hyppigt brugt. Det er dog ikke altid, at det bliver brugt i lang tid ad gangen. Derfor kan det nemt ende med at blive spredt ud over hele værelset. Skal det hele sættes på plads, så kan oprydningen ende med at tage lang tid.

For at undgå dette, er det oplagt at finde nogle fine opbevaringskasser, som kan stå fremme på børneværelset. Dermed kan du nemlig nemt og hurtigt rydde op. Det gør du nemlig blot ved at samle legetøj, bamser mv. op, og smide det ned i opbevaringskasserne.

Ikke nok med, at det er en fordel, fordi det bliver let for dig at rydde op, så er det også en fordel for barnet eller børnene. Det vil nemlig medføre, at de har let adgang til alt legetøjet, da det blot skal findes frem fra de opbevaringskasser, som står på gulvet eller på en reol.

Derfor er der mange fordele ved at investere i opbevaringskasser til børneværelset – for både børn og forældre. Har du gjort dig tanker om at gøre dette, bør du derfor ikke tøve med at gøre det. Derimod bør du naturligvis gøre alvor af overvejelserne.

Opbevaringskasser findes i mange størrelser

Uanset hvor du har planer om, at dine opbevaringskasser skal placeres, kan du vide dig sikker på, at du kan finde nogen, der passer til. Ikke nok med, at de udseendemæssigt fås i et hav af varianter, er der nemlig også mulighed for at finde kasserne i væld af forskellige størrelser.

Har du eksempelvis planer om, at kasserne skal placeres i en reol eller rumdeler, er det muligt at finde kasser, der passer hertil. Har du planer om dette, rådes du dog til at måle op på forhånd, fremfor blot at tage en beslutning på øjemål.

  • Hvad koster en opbevaringskasse?

    En opbevaringskasse kan købes til mange forskellige priser, men det hele afhænger af kvaliteten, mærket og ikke mindst størrelsen på kassen. I dette indlæg starter priserne fra 80 kr. og du finder dem allesammen her.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret min opbevaringskasse?

    En opbevaringskasse er typisk en lagervare, det betyder at man kan forvente en hurtig levering på sit køb. Du kan læse mere omkring betingelserne hos den enkelte forhandler.

  • Kan jeg få mit køb finansieret?

    Det er muligt at dele betalingen op, hvis man ønsker dette. Dog kan løsningen variere en smule fra forhandler til forhandler, så man bør altid være opmærksom på at man får valgt den bedst mulige løsning tilpasset ens individuelle udgangspunkt.