skoreol

10Antal produkter

EntréType

269 kr. Priser fra

Skoreol → 10 idéer til entreen

I en travl hverdag har man brug for at kunne smide skoene og jakkerne, så snart man træder ind af døren, og det kan ofte betyde, at gangen flyder med sko og andre ting og sager, når ugen er omme. Derfor kan det være en god idé at få sat så meget opbevaring som muligt i system, så det ikke skal være besværligt at stille skoene fra sig, når man kommer hjem – og her er en skoreol en let og smart løsning.

En skoreol er utrolig smart, hvis man er en stor familie med mange sæt sko, som man gerne skal have adgang til hele tiden. Den er med til at holde styr på rodet i løbet af ugen, og på mange måder er det en uvurderlig tilføjelse til indretningen af hjemmet. Herudover kan skoreolerne fås i mange forskellige farver, former og størrelser, og dermed kan man garanteret finde en model, der passer til den gang, man har.

Hvis du ikke allerede har en skoreol eller trænger til en ny og mere moderne én af slagsen, så har vi herunder samlet en liste over nogle af de gode skoreoler, der findes på markedet.

1. Skoreol m. sæde

45cmHøjde

30cmBredde

80cmLængde

De fleste tager deres sko på i gangen, og her kan det nogle gange være en kamp at holde balancen, mens man binder snørrebåndene. Dette behøver dog ikke at være tilfældet, hvis man vælger denne skoreol, der også fungerer som bænk i gangen.

Modellen er utrolig moderne med en rustik siddeplade og et industrielt design, der spiller rigtig god sammen med hvide vægge i et moderne hjem. Dermed rammer modellen plet på mange punkter - og man får opbevaret sine sko på en lækker måde.

2. Skoreol inkl. bænk

45cmHøjde

30cmBredde

66cmLængde

Hvis man har meget begrænset plads i ens hus eller lejlighed, så er denne model måske den helt rigtige, når man leder efter en lækker og moderne skoreol. Modellen kombinerer to opbevaringshylder med en smuk træplade, der kan bruges som bænk, når man tager skoene af og på. Det er dermed både et kompakt og praktisk møbel til gangen, der samtidig har masser af karakter og vil gøre sig godt i et moderne hjem.

Træ og sort metal er en fantastisk kombination, og der er ingen tvivl om, at denne skoreol er utrolig veldesignet og lækker.

3. Vintage skoreol m. gitterhylder

72cmHøjde

30cmBredde

100cmLængde

Hvis du leder efter en lidt mere eksklusiv skoreol, hvor der er kælet for både materialer og design, så er denne model den helt rigtige til dig. Reolen huser let 12 par sko, og den praktiske bordplade på toppen er det perfekte opbevaringssted for nøgler og andre ting, der skal være nemme at huske på vej ud af døren.

Designet er virkelig i højsædet omkring denne skoreol og kombinationen mellem det mørke træ og de lette gitterhylder fungerer bare perfekt i et moderne hjem.

4. Skoreol m. polstret sæde

48cmHøjde

30cmBredde

80cmLængde

Selvom en skoreol primært skal være praktisk, så kan den samtidig godt have masser af karakter - og dette faktum er denne model et godt bevis på. Den eksklusive skoreol fra Lammeuld har plads til mange par sko, og det lækre lædersæde på toppen gør det indbydende og praktisk at tage skoene af og på i gangen.

Der er virkelig kælet for detaljerne ved denne model, og der er ingen tvivl om, at det er et eksklusivt møbel, som alle gæster vil beundre, når de kommer på besøg.

50cmHøjde

35cmBredde

77cmLængde

Hvis du gerne vil have en skoreol i et mere naturligt look, så er Seaford skoreolen måske den helt rette til dig. Reolen kombinerer et ru metalstel med nogle bløde, lyse træplader, og der er plads til masser af sko indenfor et relativt lille møbel. Denne skoreol vil derfor nemt kunne implementeres i selv smallere gangarealer.

Reolen er stablet som 3 hylder, og man kan dermed sortere skoene, så de mest brugte bliver stillet øverst. Dermed er det let at få fat i dem, når man skal hurtigt ud af døren.

6. Skoreol til 25 par

91cmHøjde

28cmBredde

88cmLængde

Hvis du har rigtig mange par sko og ikke aner, hvor du skal gøre af dem, så er denne skoreol den helt rette til dig. Modellen har i alt 5 hylder for en samlet kapacitet på hele 25 par sko, og dermed burde der være plads til alle de sko, der ellers er gemt væk i kælderen eller under sengen.

Der er ingen tvivl om, at modellen fylder en del i landskabet, og derfor kræver det naturligvis, at man har god plads til den. Det anonyme design gør dog, at den kan stilles alle steder uden at skille sig nævneværdigt ud - en stor fordel ved en så stor model.

32cmHøjde

34cmBredde

78cmLængde

Når det kommer til stykket er en skoreol meget simpel i sin opbygning, og hvis du mangler en model, der er helt simpel og stilren i udtrykket, så er denne skoreol et rigtig godt bud. Skoreolen kombinerer den sorte, metalliske farve med forkromede tværstivere, og der er plads til hele familiens årstidslager af sko på én gang.

Skoreoler behøver ikke at koste en formue for at se moderne ud, og denne model passer ind i rigtig mange moderne hjem.

8. Skoreol i bambus

55cmHøjde

25cmBredde

70cmLængde

En skoreol behøver ikke gøre meget væsen af sig, så længe den er praktisk, men hvis man alligevel gerne vil have en reol, der har lidt ekstra design over sig, så er denne model et godt bud. Modellen er udført i varm bambus med kontrast fra hvidmalede sider, og der er let plads til 9-10 par sko i reolen på én og samme tid.

De naturlige materialer er med til at bløde indretningen op, og derfor kan denne model særligt anbefales, hvis gangen generelt er lidt hvid og kedelig at se på.

9. Vintage skoreol

56cmHøjde

31cmBredde

69cmLængde

De klassiske designs går aldrig af mode, og derfor er denne skoreol et rigtig godt bud, hvis du gerne vil bringe lidt klassisk ind i den moderne indretning. Modellen har nogle smukke detaljer omkring den øverste hylde, og kapaciteten er også rigtig god på trods af, at det ikke er den bredeste model.

Med andre ord er der tale om en rigtig lækker skoreol, der kombinerer moderne- og klassisk design på en rigtig fin måde.

10. Entrebænk/skoreol m. hynde

48cmHøjde

30cmBredde

104cmLængde

En skoreol kan komme i mange former, og denne model er et godt eksempel på dette. Modellen er nemlig nærmest et helt reolmøbel, hvor man har stor fleksibilitet i forhold til den udformning, man synes, er mest praktisk. Hylderne kan tages ud og gemmes væk, hvis der skal være plads til større ting, og den polstrede bænkplads er perfekt, når man skal have skoene af og på i en smal gang.

Modellen er ikke helt billig, men kvaliteten fornægter sig heller ikke - det er et simpelt, men utrolig smart møbel til gangarealet.

Hvilken skoreol skal jeg vælge?

Efter at have læst vores bud på fantastiske skoreoler, så er du forhåbentligt blevet inspireret til at finde den helt rigtige model til netop dit hjem. Der er dog ingen tvivl om, at det kan være svært at vælge mellem de mange modeller, og derfor vil vi gerne præsentere de tre vigtigste overvejelser, man bør gøre sig, når man skal vælge mellem de fantastiske skoreoler, der er på markedet.

1. Hvor stor kapacitet skal skoreolen have?

En skoreol er først og fremmest et praktisk møbel, der skal gøre det lettere at holde orden i tingene i entréen eller gangarealet. Derfor er det også alfa og omega, at skoreolen har den nødvendige kapacitet til, at hele familien kan benytte den. Det kan sikres ved, at man helt lavpraktisk tæller alle de par sko, der skal være plads til. Dermed bliver man ikke skuffet, når man først får skoreolen hjem og stå.

2. Skal reolen også fungere som bænk?

Som det også er fremhævet på vores liste over skoreoler, så er der generelt to typer af skoreoler – enten med eller uden bænk. Derfor kan det være en stor fordel at overveje, om man har behov for en bænk at sidde på, når skoene skal tages af og på. Det kan f.eks. være meget brugbart, hvis ens entré er meget smal, eller hvis man har problemer med balancen.

3. Hvilke materialer skal reolen være lavet af?

Den tredje overvejelse, man bør gøre sig, er omkring valget af skoreolens materialer. Her handler det om at finde materialer, der komplementerer hinanden og resten af den indretning, man har i hjemmet. Herudover skal det være holdbare materialer, der kan holde til vand og snavs fra skoene, således skoreolen holder i mange år ud i fremtiden.

Mange skoreoler er typisk lavet af træ eller metal, og hvis træet er behandlet, så handler det mest af alt om at vælge det look, man synes bedst om. Holdbarheden vil nemlig i de fleste tilfælde være rigtig lang, så længe træet er behandlet.

Brug dit budget i søgningen efter den rette skoreol

Selvom man gør sig en masse overvejelser omkring de behov, skoreolen skal kunne opfylde, så står man ofte stadigvæk tilbage med en lang række forskellige modeller, man skal vælge imellem. Her kan det være en stor fordel at bruge det budget, man har, til at indskrænke søgningen yderligere. Det er nemlig altid anbefalelsesværdigt at holde sig til det budget, man har lagt til at starte med – også selvom man måske kunne få en mere eksklusiv model, hvis man lige brugte 400 kroner mere.

Der er ingen tvivl om, at jagten på den rigtige skoreol kan blive lidt af en glidebane for det budget, man har lagt til at starte med, hvis man pludselig bliver inspireret af de dyrere modeller på markedet. Her bliver man dog mest tilfreds med sit køb, hvis man har holdt sig indenfor budgettet – og i mange tilfælde kan man finde en billigere model på markedet, der har mange af de samme kvaliteter som den model, man har et godt øje til.