Inspiration til indretning af badeværelse.

Inspiration til indretning af badeværelse.

Et flot og stilfuldt badeværelse kan få os til at føle os opfriskede og i balance efter en lang dag. Men hvordan skaber du det perfekte rum? Der er mange måder du kan indrette dit badeværelse, og gøre det til et hyggeligt og afslappet rum, hvor du kan komme væk fra hverdagens stress. Det behøver hverken at være kompliceret eller dyrt, men kan gøres både billigt og enkelt, hvis du udnytter din kreativitet.

I dette blogindlæg giver vi dig nogle idéer til, hvordan du kan designe dit eget hyggelige, og alligevel stilfulde badeværelse, som du ikke har lyst til at forlade, men i stedet bruge som et rum hvor du kan restituere og finde fred, ro og balance.

De mest populære produkter inden for badeværelsestilbehør i øjeblikket ifølge Pricerunner.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Badeværelset: Et rum hvor du kan føle dig afslappet

Badeværelser bliver ofte overset i hjemmet. De kan synes at være et sted, hvor vi kun går hen, når vi skal bruge dem til deres hovedformål, og derefter hurtigt forlader dem igen. Men badeværelser behøver ikke kun at være funktionelle og kedelige.

Tænk på den indre fred og ro, man kan opleve på et spahotel og visualiser så, hvordan du kan bringe noget af den stemning ind i dit badeværelse. Følelsen af afslapning og af velvære, kan være med til at give dig en indre fred og ro, både i dit sind og i din krop.

Du behøver ikke at stresse, men tag dig i stedet god tid, til at slappe af under bruseren eller i badekarret, og oplev på egen krop, hvordan det giver en større følelse af overskud og tilfredshed.

Tips til indretning af dit badeværelse

Vi er alle klar over, at et badeværelse har specifikt formål, men det behøver ikke at begrænse sig til det. Det kan også være et sted hvor man har lyst til at blive, fordi det har en atmosfære, der giver ro til krop og sind, og her taler vi ikke om toilettet.

Ved at indrette dit badeværelse og gøre det indbydende, kan det blive et rum der giver en følelse af wellness. Hvis du har plads til det, så vil vi til hver en tid anbefale dig at få installeret et badekar, hvor du kan ligge og hvile dig efter en lang dag.

En af de nemmeste måder at gøre badeværelset hyggeligt på er ved at bruge planter. Planter er en naturlig måde at skabe liv og farve i et rum på og er også med til at rense luften. Det kan være et sjovt projekt at indrette dit badeværelse, hvis du følger disse idéer.

Gør det personligt for dig 

Der er mange måder at få indretningen i dit badeværelse til at afspejle, hvem du er, og hvad der er vigtigt for dig: Det kan være at vælge farver, der passer til din personlighed, eller at male en væg med et inspirerende citat. 

Tilføj kunstværker fra dine yndlingskunstnere, eller brug dine egne fotografier. Du kan også skrive en besked til dig selv på spejlet med de ting, du gerne vil gøre i livet, eller en opmuntrende besked til dig selv, som gør dig i godt humør hver gang du læser den. 

Du bør altid huske på, at du indretter dit eget personlige rum, så tøv ikke med at foretage ændringer, hvis det er nødvendigt. Hvis der er ting, du ikke bryder dig om, skal du ændre dem. Det vigtigste er, at dit badeværelse afspejler, hvem du er.

Vigtigheden af belysning

Når du indretter et badeværelse, er et af de vigtigste aspekter, hvordan lyset kommer ind i rummet. Mangel på naturligt lys har en negativ indvirkning på os, og det er vigtigt at sørge for, at der er nok belysning.

Hvis det ikke er muligt at få naturligt lys ind på dit badeværelse, kan du bruge belysning til at skabe en hyggelig atmosfære. Dette kan opnås ved at hænge lamper op i hjørnerne af badeværelset eller ved at sætte lamper ovenpå hylder eller skabe.

Du kan også benytte dig af levende lys, hvis du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære. Hvis du leder efter ting til at tilføje i dit badeværelse, som vil hjælpe med velvære, er vores favoritter badeolier, stearinlys og duftende sæber.

Gør noget godt for dig selv – Gør dit badeværelse hyggeligt

Som sagt, så har badeværelset nogle specifikke funktioner, men det er altså muligt at få mere ud af sit badeværelse, med nogle få enkle ændringer. Det behøver ikke at være et sterilt og kedeligt rum med hvide vægge, når det kan være så meget mere. 

Så gør dig selv den tjeneste at gentænke hvad et badeværelse er og kan være, og giv dig selv et rum, hvor der er plads til afslapning og fordybelse, og mulighed for at læse en god bog, mens du slapper af i dit badekar.

Forhåbentlig har disse idéer givet dig inspiration til, hvordan du kan indrette dit eget badeværelse. Husk, at det ikke behøver at være dyrt eller kompliceret, men kan gøres enkelt og billigt, så længe du blot tænker kreativt og sjovt.