Barbord → skønne barborde i forskellige materialer og farver

11Antal produkter

SpisestueType

749 kr. Priser fra

Barbord → skønne barborde i forskellige materialer og farver

Du har rigtig mange muligheder, hvis du leder efter et barbord. Udvalget af denne type borde er nemlig både stort og differentieret. Dette er dog kun en fordel, da det garanterer, at udvalget også indeholder noget for dig.

Er du i tvivl om, hvor du skal starte din søgning, bør du blot kigge med herunder. Her præsenteres du nemlig for en række forskellige eksempler på barborde. Blandt disse borde er der sandsynligvis også ét, der harmonerer med dine ønsker.

1. True barbord i olieret egetræ

95cmHøjde

80cmBredde

140cmLængde

True er et barbord med bordplade bestående af to planker. Begge planker er lavet i olieret egetræ, hvilket harmonerer med benene i sort pulverlakeret metal. True-barbordet er kendetegnet ved et autentisk og naturligt look som følge af egetræsplankerne.

Derudover er massiv eg et robust materiale, der kan klare det meste. Ved at vælge True, får du derfor ikke blot et nydeligt barbord. Du er nemlig også garanteret, at kvaliteten er i top. Derfor vil du kunne have glæde af bordet i mange år.

2. Breda barbord

105cmHøjde

58cmBredde

117cmLængde

Breda er lavet i lakeret egefinér, hvilket giver bordet et klassisk og moderne udseende på én og samme tid. Derfor kan du vide dig sikker på, at bordet kan bruges i mange år, uden at gå af mode. Derudover kan det også kombineres med de fleste indretninger.

Bordbenene er ligeledes udført i olieret egefinér, hvilket giver en rigtig flot sammenhæng i bordet. Nederst byder det på et sort stel, som giver en stil, der falder ind i den naturlige trend. Ydermere er stellet også med til at give bordet lidt mere liv.

3. Blixton barbord

105cmHøjde

60cmBredde

120cmLængde

Blixton er det rette barbord for dig, der vil have et eksklusivt bord. Bordets bordplade er nemlig fremstillet i olieret egefinér, som er lagt i et nydeligt sildebensmønster. Det er et elegant mønster, som de fleste forbinder med elegance og eksklusivitet.

Bordbenene er lavet i sortmalet MDF, hvilket harmonerer fremragende med bordpladen i egefinér. Derfor er der en god sammenhæng i hele bordet fra top til bund. Bordet har en længde på 120 cm og en bredde på 60 cm. Højden på bordet lyder på 105 cm.

4. Seaford sort barbord

105cmHøjde

60cmBredde

120cmLængde

Rektangulært barbord i sort asketræsmelamin og pulverlakeret matsort metal. Med Seaford er du garanteret et stilrent og moderne barbord, der passer ind overalt. Det elegante barbord kan kombineres med de fleste former for indretning.

Derfor er det også et populært barbord, som Act Nordic står bag. Til trods for det spinkle udseende, er det et robust og stabilt barbord, som du vil få stor glæde af. Den høje kvalitet medfører også, at du kan få glæde af bordet i mange år fremadrettet.

5. Egetræ barbord

94cmHøjde

80cmBredde

80cmLængde

Ikke alle har brug for et stort barbord. Er du én af dem, der ikke har brug for eller plads til et stort barbord, er dette bord værd at se nærmere på. Barbordet måler nemlig 80 x 80 cm, mens højden lyder på 94 cm. Derfor er det et bord, de fleste kan finde plads til.

Bordpladen på dette bord er fremstillet i naturfarvet egetræ, mens ben og stel er lavet i sortlakeret metal. De to materialer står rigtig godt til hinanden, hvorved det stilrene udseende bibeholdes. Bordet bliver leveret usamlet, hvorfor du selv skal samlet det, når det er målet.

83cmHøjde

43cmBredde

73cmLængde

Vil du gerne have et barbord, der ikke ligner alle andre? I så fald er Bali fra Nordal det helt rette bord at se nærmere på. Bordet er desuden forsynet med hjul, hvorfor det er nemt at rulle det rundt, såfremt der skulle være behov for dette.

Barbordet er fremstillet i lyst rattan, som er kombineret med bordplade i glas. Under glaspladen er der lavet et fundament i flet. Nederst er der også en fylde i flet med glasplade. Det er et charmerende bord, der kan bruges i mange sammenhænge.

7. Genanvendt træ barbord

70cmHøjde

70cmBredde

105cmLængde

Barbord fra Riviera Maison med et rustikt design, der prydes af en gennemført kombination af genanvendt elmetræ og industrielt sortlakeret jern. Er det vigtigt for dig, at miljø og genanvendelse tænkes ind, når du køber møbler, er dette – uden tvivl – barbordet for dig.

Barbordet indeholder også en skuffe, der kan bruges til opbevaring af magasiner, bøger e.l. Derfor er det ikke blot et unikt barbord, som vil pynte i enhver indretning. Det er også praktisk. Bordet måler 70 x 70 cm, mens det i højden måler 105 cm.

105cmHøjde

74cmBredde

103cmLængde

Funkis er et barbord fra Plus, der byder på en bordplade i en kombination af fyr og gran. Derfor er du selvfølgelig garanteret, at bordpladen er i robust og er modstandsdygtig. Ønsker du at give pladen et nyt look, er der selvfølgelig mulighed for at behandle træet.

Stellet på Funkis-barbordet er lavet i varmegalvaniseret stål. Efterfølgende er det blevet powercoated i farven antracit. Bordet bliver leveret usamlet, hvorfor du selv skal samle det efter levering. Heldigvis er det ganske simpelt at samle bordet.

140cmHøjde

75cmBredde

140cmLængde

Parma fra Venture Design er et højt barbord, der bryster sig af et enkelt og tidløst udseende. Venture Design har udstyret bordet med et stel i hvidlakeret aluminium, som står rigtig godt til bordpladen i grå aintwood. Samtidig passer det også ind i enhver indretning.

Valget af materialer medfører også, at det egner sig til brug både inde og ude. Leder du efter et barbord til brug på en altan, i en baggård e.l., er dette derfor et godt bud. Skal det bruges indenfor, er der heldigvis også uanede muligheder for at gøre dette.

10. Akacietræ barbord

50cmHøjde

150cmBredde

90cmLængde

Dette barbord bryster sig af et rustikt design, der byder på akacietræ og metal. Begge materialer er blevet laveret, hvor træet er lakeret i naturbrun, mens metallet er lakeret i sort. Dette står i kontrast til hinanden, hvilket barbordet et nydeligt og elegant udseende.

Barbordet måler 90 cm i højden, 150 cm i længden og 50 cm i bredden. Det er en god størrelse, da der er plads til fire personer, uden at det fylder for meget. Desuden har bordet ujævne skårne kanter, hvilket understreger bordets rustikke udseende.

111cmHøjde

70cmBredde

120cmLængde

Karin er et elegant barbord fra Kilroy Indbo, der bryster sig af et elegant, men dog rustikt look. Derfor er det et glimrende bud på et barbord for dig, der ikke ønsker, at det bliver for monotont. Omvendt er det dog heller ikke for rustikt.

Bordpladen på bordet fra Kilroy Indbo er fremstillet i mangotræ, som er lagt i et flot sildebensmønster. Som angivet herover, er der er rigtig mange, der forbinder sildebensmønstret med eksklusivitet. Derfor er det med til at give bordet en vis elegance.

Hvordan finder jeg det rette barbord?

Der findes rigtig mange barborde på det danske marked. Derfor er du garanteret at kunne finde et bord, der stemmer overens med dine krav og ønsker. Det betyder dog også, at det kan være svært at finde frem til det helt rette bord.

Når du skal købe et barbord, er der en lang række faktorer, der bør have betydning for dit valg. I og med, at det gør sig gældende, er det vigtigt, at du ikke blot vælger et vilkårligt barbord. Derimod skal du tage dig god tid til at vælge med omhu og med fokus på dine egne ønsker.

Står du overfor at skulle investere i et barbord, men er du i tvivl om, hvad du skal have i fokus? I så fald skal du blot læse med herunder. Her bliver du nemlig præsenteret for en række af de faktorer, der bør inddrages i dine overvejelser forud for købet.

Udseende

Du skal selvsagt have fokus på udseendet, da du ikke skal erhverve dig et bord, der har et udseende, der ikke appellerer til dig. Her er der stor forskel på folk, hvad folk foretrækker, hvorfor det er vigtigt, at du blot fokusere på dine egne præferencer og krav.

Heldigvis er der som sådan ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til udseendet på dit barbord. Derfor er det op til dig selv at vurdere, hvad du foretrækker. Dog rådes du til at have din øvrige indretning med i overvejelserne, så du skaber en rød tråd i indretningen.

OBS: Måske en barvogn kunne være en god idé? Læs vores guide om barvogne her.

Størrelse

Du kan finde barborde i rigtig mange størrelser. Derfor er det også et aspekt, der skal være med i dine overvejelser. Du skal nemlig sikre dig, at du ender med at købe et barbord, der har en passende størrelse. Her er der flere ting, der skal være med i dine overvejelser.

Blandt andet er det vigtigt at sikre, at det har en størrelse, som du faktisk har plads til i din bolig. Derudover skal du også være sikker på, at det har en størrelse, der sikrer, at der er plads til dem, der skal være plads til. Det er op til dig selv, om det skal være to, fire eller flere personer.

Materialer

Barborde bliver også lavet i et hav af materialer. Derfor er det også et aspekt, der er vigtigt at tage højde for. Her skal du både tænke på, at du skal vælge robuste materialer, men du skal også tage højde for udseendet af de materialer, der er blevet anvendt.

Hvis du har i sinde, at barbordet skal bruges udendørs, er det selvfølgelig vigtigt, at materialerne kan holde til dette. Det er nemlig ikke alle materialer, der er modstandsdygtige overfor de skiftende vejrforhold, de vil blive udsat for udenfor i Danmark.

Pris

Prisen er selvsagt også et aspekt, der skal være i fokus. Det skal dog ikke forstås således, at du skal på jagt efter det billigste barbord. Det er nemlig sjældent, at det kan betale sig at købe de helt billige borde, eftersom kvaliteten er i den lave ende.

Ikke desto mindre er det dog en god idé at fastsætte et budget, inden du går i gang med at lede. Dermed kan du nemt frasortere de borde, som du mener, der er for dyre. Husk dog på, at det er vigtigere at have fokus på kvalitet, materialer mv., end på en lav pris.

Derfor skal du købe dit barbord online

Når du skal købe et barbord, har du ikke blot mulighed for at købe det i en butik. Der er også rig mulighed for at købe det online. Faktisk er det en god idé, at du vælger at købe dit kommende barbord online.

Større udvalg

Den primære årsag til, at du bør købe dit barbord på nettet er, at du kan vælge fra et stort udvalg. Udvalget har dermed både en størrelse og en diversitet, der kan garantere, at du kan finde frem til et bord, der er som skabt til dig.

Det er ikke altid, at det gør sig gældende, når man handler i en butik. Derimod kan du komme ud for, at deres udvalg er begrænset, hvorfor du ikke vil kunne finde et bord, der tiltaler dig. Vil du undgå dette, så bør du handle online.

Bedre priser

Det er dog ikke blot som følge af, at du kan vælge fra et større udvalg, at du skal handle på nettet. Det handler nemlig i lige så høj grad om, at der er penge at spare ved at gøre det. Priserne er nemlig generelt bedre hos de danske webshops.

Derudover er det også værd at tage med, at der ofte er gode tilbud at finde på nettet. Det giver dig mulighed for at erhverve dig et barbord, der ikke blot harmonerer med dine ønsker, men som også er billigere, end i butikkerne.

  • Hvad koster et barbord?

    Vi har flere forskellige barborde med på vores liste, hvor priserne starter fra 749 kr. Det udvalgte barbord i denne guide, koster lige omkring 2.000 kr., men det har også rigtig mange flotte features, som du kan læse mere om her.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret mit barbord?

    De fleste webshops som vi henviser til, har barborde som en lagervare, derfor kan man også forvente en hurtig leveringstid på en vare som denne. Læs altid betingelserne direkte hos den enkelte forhandler, eftersom der kan være en lille forskel i politikken.

  • Kan jeg få finansieret mit køb?

    Det er muligt at dele betalingen op i rater alt efter præference. Det kan være igennem programmer som ViaBill eller Klarna, men også direkte aftaler via den enkelte webshop som du vælger at købe dit barbord igennem.