barbord paa hjul

15Antal produkter

SpisestueType

249 kr. Priser fra

Barbord med hjul → Flotte & moderne barborde med hjul

Barborde med hjul er et hit blandt danskerne. Det er en elegant tilføjelse til enhver stue, køkken e.l., samtidig med, at det er et praktisk møbel.

Leder du selv efter et møbel, der egner sig til opbevaring af flasker, glas m.m.? I så fald er det et barbord, du leder efter. Ønsker du nemt og ubesværet at kunne flytte det rundt, er det en model med hjul, du søger.

Har du besluttet, at du ønsker at købe et barbord med hjul, er du kommet til det rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for en række forskellige muligheder.

58cmHøjde

55cmBredde

55cmLængde

Hudson fra ACO Møbler er et rullebord, der kan bryste sig af et tidløst design. Derudover har det et udseende, der efterlever gamle håndværksmæssige traditioner. Det giver bordet en anderledes charme, end de moderne og minimalistiske metalborde.

Desuden er ACO Møbler kendt for deres kompromisløse fokus på kvalitet. Derfor er du garanteret, at der er tale om et bord, som du kan have glæde af i mange år. Ved bestilling er det derudover muligt at vælge mellem en lang række forskellige træsorter.

2. Samo rullebord

74cmHøjde

42cmBredde

68cmLængde

Samo er et stilrent og moderne rullebord med rene linjer. Det er et bord, der især vil appellere til dig, der er tiltrukket af minimalisme. Det rene, enkle design medfører dog, at det er et barbord, der vil kunne integreres i enhver form for indretning.

Det er fremstillet i metal, der er blevet pulverlakeret i sort. Det er med til at understrege det minimalistiske og simple look, som bordet byder på. Bordet bliver desuden leveret samlet, da du blot skal montere hjul og hylder, hvorfor det er hurtigt overstået.

3. Trademark living jern rullebord

80cmHøjde

30cmBredde

75cmLængde

Ikke alle er på jagt efter et barbord med hjul, der har et minimalistisk og enkelt udseende. Er du blandt dem, der gerne vil have noget, der er mere rustikt, bør der ikke herske tvivl om, at dette rullebord fra Trademark Living er et rigtig godt bud.

Bordet er udstyret med tre hylder, hvorfor der er god plads til opbevaring af alt, hvad du kunne tænke dig. Bordet er fremstillet i perforeret jern med klar lak, hvilket giver et rustikt og råt design. Derfor er det heller ikke et bord, der appellerer til alle.

4. Bloomingville guld rullebord

81cmHøjde

45cmBredde

86cmLængde

Bloomingville er et velrenommeret dansk designbrand. De står bag en lang række møbler, hvilket bl.a. omfatter dette moderne og nydelige barbord i guld med glasplader. Det er et både unikt og iøjnefaldende bord, som ikke tiltaler enhver.

Leder du efter et neutralt og monotont rullebord, er det næppe dette bord fra Bloomingville, der er det rette. Vil du gerne have et prangende og anderledes bord, der kan pryde indretningen i det lokale, hvor det placeres, er det derimod et rigtig godt valg.

50cmHøjde

48cmBredde

48cmLængde

Wilson er endnu et bord fra velrenommerede ACO Møbler. I forhold til de to andre borde fra ACO Møbler, der er beskrevet herover, har fabrikanten i dette tilfælde ladet sig inspirere af flere moderne tendenser i designprocessen.

Rullebordets stel er fremstillet i eg, mens pladerne er lavet i melamin. Der er dog mulighed for at få både stel og plader i forskellige farver. I alt er der mulighed for at vælge mellem fire forskellige varianter af det nydelige rullebord fra ACO Møbler.

50cmHøjde

50cmBredde

50cmLængde

ACO Møbler står bag en lang række møbler. Fælles for dem alle er, at de har et klassisk, men dog tidløst udseende. Visit-barbordet er særligt tiltalende for dig, der vægter det højt, at dine møbler efterlever gamle håndværksmæssige traditioner.

Bordet kan fås i et hav af varianter, hvorfor der også er mulighed for at vælge mellem flere træsorter. Du kan blandt andet købe det i lys bøg eller i mørkbejdset eg. Bordet måler 50 x 50 cm, og har en højde på 55 cm.

83cmHøjde

43cmBredde

73cmLængde

Vil du gerne have et barbord, der ikke ligner alle andre? I så fald er Bali fra Nordal det helt rette bord at se nærmere på. Bordet er desuden forsynet med hjul, hvorfor det er nemt at rulle det rundt, såfremt der skulle være behov for dette.

Barbordet er fremstillet i lyst rattan, som er kombineret med bordplade i glas. Under glaspladen er der lavet et fundament i flet. Nederst er der også en fylde i flet med glasplade. Det er et charmerende bord, der kan bruges i mange sammenhænge.

52cmHøjde

43cmBredde

43cmLængde

Ikke alle har behov for et stort rulle- eller barbord. Er det i højere grad vigtigt for dig, at du finder et pladsbesparende bord, er Jena et oplagt valg. Dette bord måler nemlig kun 42,5 x 42,5 cm, mens højden lyder på 52 cm. Derfor kan alle finde plads til det.

Stellet på dette bord er fremstillet i metal, som sikrer, at det er robust og stabilt. Derudover står stellet også rigtig godt til de to sortlakerede metalbakker. Med andre ord, er du garanteret, at der er tale om et stilrent og gennemført bord.

55cmHøjde

48cmBredde

48cmLængde

Er du på udkig efter et mindre rullebord, er dette et godt bud. Her er der nemlig tale om et mindre rullebord i MDF, der kan findes plads til i de fleste hjem. Udformningen medfører, at det er praktisk og kan anvendes i en lang række sammenhænge.

Bakkerne er hvidlakeret, hvilket står rigtig flot sammen med stellet i bambustræ. Det måler 48 x 48 cm, mens højden på bordet lyder på 55 cm. Dette indikerer naturligvis, at det er et rullebord, som de fleste kan finde plads til i deres bolig.

10. Santiago rullebord

59cmHøjde

37cmBredde

57cmLængde

Santiago er et moderne og stilrigtigt rullebord med hylder. Hylderne er produceret i plast, mens stellet er lavet i ubehandlet amerikansk egetræ. Det er et rullebord, der egner sig særligt godt som en form for barbord til fx stuen eller køkkenet.

Du har desuden mulighed for frit at vælge mellem, hvorvidt pladerne i ABS-plast skal være sorte eller hvide. Det elegante og moderne udseende medfører, at Santiago-bordet kan integreres i stort set enhver form for indretning.

11. Serving rullebord

68cmHøjde

52cmBredde

55cmLængde

SACKit Serving Table er et funktionelt bar- og bakkebord med hjul. Bordet kan anvendes i et hav af sammenhænge, hvorfor det kun er egen fantasi, der sætter grænser for det. Du kan derfor både bruge det som barbord, sofabord eller som sengebord.

Barbordet bryster sig af et både smukt og enkelt design, der medfører, at det fremtræder stilfuldt, uanset hvad du vil bruge det til. Bordet har også en god størrelse for dig, der gerne vil have et barbord, der ikke skal optage alt for meget plads.

65cmHøjde

40cmBredde

40cmLængde

Adina er et praktisk rullebord, der egner sig til en lang række formål. Du kan blandt andet bruge det som enten hjørne- eller serveringsbord. Ønskes det, er det også muligt at bruge Adina-rullebordet som natbord. Dette kræver dog en forholdsvis høj seng.

Bordets stel er fremstillet i metal, som efterfølgende er blevet hvidlakeret. Bordet er også blevet udstyret med to runde bakker med ramme i eg og plade i hvidt melamin. Den lyse farve på egetræet, står rigtig godt til den hvide farve på både stel og melaminplade.

79cmHøjde

29cmBredde

39cmLængde

Vil du gerne have et rullebord med god plads til opbevaring, er dette et ideelt bud. Her får du nemlig et rullebord med hele tre hylder. Desuden er det muligt at justere midterste hylde efter behov, hvorved du nemt kan finde plads til, hvad du ønsker.

Mie er et rullebord, der er fremstillet i metal, der er blevet hvidlakeret. Det er et moderne rullebord, om end udformning og mængden af hylder medfører, at det ikke er det mest minimalistiske af slagsen. Er dette et krav for dig, er Mie ikke det rette bord for dig.

14. Hübsch sort metal rullebord

79cmHøjde

34cmBredde

62cmLængde

Hübsch er et dansk brand, der er kendt for deres moderne og stilrene design. Det er også gældende for dette nydelige rullebord fra det anerkendte brand. Her får du nemlig et rullebord i metal med rene linjer og et minimalistisk udtryk.

Hele bordet er fremstillet i sortlakeret jern. Kombinationen af det sortlakerede jern og det stilrene visuelle udtryk medfører, at det er et bord, der kan benyttes i en hvilken som helst indretning. Bordet bliver leveret delvist samlet.

40cmHøjde

60cmBredde

60cmLængde

Halle er faktisk et sofabord. Ikke desto mindre er det et bord, der også kan bruges som barbord på hjul. Skal du bruge et bord som dette til et sådant formål, skal du dog være opmærksom på, at det kræver en del plads, da det måler 60 x 60 cm.

Metalstellet er i krom, hvilket giver et moderne og elegant udseende. Desuden står metalstellet også rigtig godt til de to hvidlakerede metalbakker. Desuden er Halle et bord, der kan bruges i en hvilken som helst indretning som følge af det stilrene udseende.

Hvordan finder jeg det rette barbord med hjul?

Det er ikke let at finde det rette barbord med hjul. Det kan virke som en nem og hurtig opgave, men når det kommer til stykket, er det ikke tilfældet. Det er er flere årsager til, men det handler i høj grad om, at du kan vælge blandt en lang række forskellige borde.

Af denne grund er det også vigtigt, at du tager dig god tid til at finde frem til det helt rette rulle- eller barbord for dig. I denne forbindelse er det vigtigt at huske, at du skal tage udgangspunkt i dine egne ønsker og krav.

Hvis du i dette indlæg ikke har kunne finde det perfekte barbord, så kan det være, at du skal læse vores guide med barvogne, da de minder meget om og måske er der her den helt rette model for dig.

Hvad er dine ønsker til udseendet?

Der er stor forskel på, hvad folk stiller af krav til udseende på deres barbord. Heldigvis er udvalget ikke blot stort, men også yderst differentieret. Af denne årsag skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde et bord, der falder i din smag.

Du skal derfor gøre op med dig selv, om du vil have et moderne og stilrent barbord, eller om du vil have et rustik og råt ét af slagsen. Det kan også være, at du vil have et charmerende rullebord, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Mulighederne er mange.

Inden du giver dig i kast med at lede, rådes du derfor til at bruge en vis mængde tid på at skabe et overblik over dine ønsker til udseendet. Des mere specifik du kan være, jo bedre er det. Det vil nemlig kun gøre det lettere at finde frem til det mest ideelle bord.

Stiller du krav til størrelsen?

Udseendet er ikke den eneste faktor, der bør have betydning for dit valg. Du bør også have fokus på at finde et bord, der har en god størrelse. For at finde ud af, hvad den rette størrelse er, er der op til flere aspekter, der skal tages højde for.

Først og fremmest skal du vurdere, hvad du skal bruge det til. Her bør du overveje, hvor meget du vil opbevare eller udstille på det. Det skal nemlig ikke være for småt til, at du får problemer med pladsen. Omvendt skal det ikke være så stort, at det kommer til at se tomt ud.

Hertil er det også vigtigt at tage højde for, hvor det skal stå. Hvis du skal have det stående i et lokale, hvor pladsen er trang, er det vigtigt, at det ikke er for stort. Tag dig derfor også god tid til at finde ud af, hvad den rette størrelse på et barbord er for netop dig.

Hvilke materialer skal det være fremstillet af?

I forhold til materialer er der et hav af muligheder, hvis du har i sinde at købe et barbord. I og med, at der er en lang række muligheder, er du også nødt til at finde ud af, hvad du har af krav og/eller ønsker i forhold til de materialer, der skal være brugt til netop dit bord.

For at finde ud af, hvad der er det rette for dig, skal du ikke blot tage højde for, hvordan de ser ud. Det er i lige så høj grad af betydning, at der er tale om materialer i høj kvalitet. Desuden skal du også tage højde for, om du skal bruge det inde eller ude, da det også har betydning for materialevalget.

Hvor meget må det koste?

Barborde kan findes i et hav prisklasser. Af denne grund er prisen også et aspekt, der skal være med i dine overvejelser. Her er det dog vigtigt at pointere, at du ikke bør lade dit fokus på pris overskygge øvrige faktorer såsom udseende, størrelse og materialer.

Ikke desto mindre er det en god idé at sætte en form for budget, inden du går i gang med at lede. På denne måde er du sikker på, at du ikke ender med at bruge din tid på at lede efter barborde, der koster mere, end du er villig til at betale for det.

Når du skal sætte dit budget, er det vigtigt, at du husker, at der er en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vil du være sikker på, at du får et stabilt barbord, der bryster sig af en høj kvalitet, er du derfor nødt til at betale for det.

Find dit barbord med hjul på nettet

Hvis du har besluttet dig for, at du ønsker at købe et barbord med hjul, bør du købe det på nettet. Dette er der flere årsager til, men det handler primært om, at udvalget på nettet er både stort og differentieret. Dette garanterer, at alle kan finde et bord, der tiltaler dem.

Derudover er priserne generelt bedre på nettet, hvorfor der er gode forudsætninger for at spare penge, hvis du beslutter at handle på nettet. Dette gør sig gældende, uanset hvilke krav man stiller til sit bord.

  • Hvad koster et barbord med hjul?

    Prisen på et barbord med hjul svinger en smule. I dette indlæg har vi barborde der starter fra 249 kr., men det udvalgte barbord med hjul står til 1.359 kr. Du kan se alle barborde i dette indlæg og læse lidt mere omkring hvad du bør være opmærksom på.

  • Hvor hurtigt kan jeg få leveret barbordet?

    Et barbord med hjul er typisk en lagervare, og kan derfor også hurtigt leveres hjem til dig. Du kan læse mere omkring leveringsbetingelserne hos den enkelte forhandler.

  • Kan jeg få finansieret mit køb?

    Det er muligt at få købet finansieret hos de fleste forhandlere efterhånden, og vilkårene for dette bliver kun bedre og bedre. Finansieringen kan du ofte selv sætte sammen, alt efter præference og økonomi.